StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Az micsoda?
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Én 5 <#idiota>#idiota><#banplz>#banplz>
(De szerintem még így se)
Phase2-ben csak replay-eket néztem, semmi játék. Én már a véglegesre tartogatom a tudásom. <#idiota>#idiota>
Majd akkor tolok 1-2 olyan replay-t amibikbõl sokat tanulhattok!
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
de remélem nincs harag, nem offense:
- egyikõtök sem derített eleget, tudni kell mi az ellen taktikája, egységei. elhiszem hogy ez jó alap, immortal, stalker, sentry kombó, de ha átállt volna levegõre (én átálltam volna) akkor ott figyelnek a zelak és immortalok miután lekap szaros 4-5 sentryt meg 1 stalkert. ha megnézed az én 2 repem, pedig minkettõben szarban voltam, próbáltam counterelni. muta-thor roch-tank mari-med dt rögtön turret void viking marine stb.
- több varázslat, a srác a shield-del és falazással nyerte az elsõ csatát, nagyon hasznos kis fajzat a sentry😊 és amit észrevettem a felsõbb ligákban, prot nincs templar nélkül, tolják ezerrel a storm-ot.
- makro jó
- terjeszkedés jó
- agresszív jó
és nyertél, pedig szerintem hátrányban voltál, ez is nagyon jó😊
valaki tolhatna még demot, valahogy ki kell húzni jövõ hét keddig😊
MJ rulz Pink Team The Only One
De az egyik kampány után én is próbálkozok vele.
Egyébként valószínûleg mire végigtolom az egész singlét, jön 1-2 patch. 😊
De kedden mindenképp csakis Single kampányolás lesz.
Szerda vagy csüti jó lenne.
Community Manager
If 100% had a smell, I think it'd smell like Tuesday.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
-Én zerggel vagyok 😄, ezt tudtam anélkülis 😄
-Ha terran játékost kapok, vagy letudrusholni, vagy én nyerek
-Ha protos játékost, akkor általában vesztek, bár most rágyurtam egy kicsit erre
-Ha zerget, akkor vesztek! A zerg játékosok nagyon jó játékosok!
Mondom ezt a silver aljából 😄! Jövöhéttöl, örülnék egy társnak, akivel együtt tudnánk gyakorolni, és fejleszteni egymást 😄! Szoval ha gondolja valaki, majd szóljon! SC2 hun ligába is szeretnék indulni vkivel 2v2-ben!
Legutóbb amit vettem ilyesmit az a DoW 40k 2 volt, de az bánom nagyon, csalódás volt.
Nem ismeretek olyan oldalakat ahol starcraft1 és 2 történetérõl lehet olvasgatni (lehetõleg magyarul)?
Érdekelne ez a "világ jobban, mielõtt belekezdek a második részébe.
Anno az elsõ részt végigvittem mindegyikkel, de az már régen volt. 😊
Arab money
Ahogy olvasgattam az elmúlt napokat a témában nem nagyon látok olyat közületek, aki ne lemezes változatba akarná megvenni. Pedig a házhoz szállítási vagy az utazási költség miatt, ugyan annyi vagy még drágább mint a steames változat. Meg szerintem jóval gyorsabb is, két gombnyomás meg 2-3 óra letöltés idõvel amint kijön.
Mert feltehetném, de akkor le kellene formatálni a gépet és újra rakni a rendszert, amihez elég sok mindent ki kellene írnom.
Mennyire lenne értelme?
Azt lehet tudni, hogy steamen letölthetõ lesz e 27.-én?
Vagy jobban megéri a lemezes verzió itthon?
hozzáteszem, én most már nem nézném meg. ha mondjuk 1 hónapja láthattam volna...
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.