StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Daell Drow
õõõõõ jut eszembe a gamestart ezekszerint randomban adjak vagy en valaszthatok?
Mert azert jo lene ha valszthatnak, ne olyan legyen ami van vagy gagyi szam.
ozzz
Remélem jól írtam be az e-mail címemet. 😄

Daell Drow
nekem ma delutan kuldte az emailt hogy kedden jon a futar.
ozzz
"Ezen az oldalon CD Galaxis Kft-tõl tudod megrendelni a játékot, aki garantálja, hogy a megjelenés napján átveheted személyesen (vagy akár az éjféli nyitáson), vagy megjelenés napján otthonodba kiszállítják a játékot. A CD Galaxis mindenkinek fog küldeni egy emailt, hogy megerõsítse a megrendelésedet, ekkor kell majd kiválasztani az átvétel módját (GLS-es házhoz szállítás amelynek a díja 990 ft,- vagy személyesen a CD Galaxis üzletében).
Az elõrendelés semmilyen kötelezettséggel nem jár, az emailes megkeresés alkalmával még lemondható."

Még mindig csak elõrendelés van, amit vissza lehet mondani.
Rendelés akkor van mikor már megjelent a játék és olyankor kéred.

Nekem sem küldtek még e-mailt egyébként.

balintk
Úgy, ahogy leírtam. Ha nem hívom vissza õket, akkor érvénytelen a rendelés.

bélanéni
Megvédem csuszit, CDG-nél tényleg volt elõrendelés (kb. 2 éve tartott), ami tegnapelõtt "rendelés"re változott. Elég nagy különbség van: én elõrendeltem még jó régen, de az egy kötelezettségektõl mentes értesítõ kérés mindössze, még egyszer meg kellett rendelnem (hétfõn meg is tettem), és azt még meg is kellett erõsíteni. Ha valaki MOST rendeli CDG-nél, az már rendes rendelés, köteles vagy átvenni a csomagot.
Hogy 576-nál hogy van/volt, gõzöm sincs.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Értsd: Elõrendelés - Elõre megrendelés.
FSpofon
jaja overloadolják, hónapokig lesz még collectors a boltokban
ha mindenki azt akarna venni akkor is lenne elég

Arab money

Nem Collectort is nyomnak eleget, szóval 1-2 évig biztos fogsz kapni. Viszont utána nem gyártanak többet és pl cdgalaxisnál szokott lenni CE söprés, ott vettem a WoW TBC CEt 6kért, és Wotlkt 9kért. 😄

Azért rendeled elõ a terméket, mert még nem jelent meg. Így mindkettõt csak elõrendelni lehet. Ezért írja a weboldal is, hogy rendeld elõ. Egyébként konkrétan megrendelésrõl lenne szó. A korlátozott számú termékeknél van egyfajta szisztéma. Listás sorrendben az elsõ bizonyos mennyiségû elõrendelõ kapja meg a csomagot. Én nem aggódnék a CC hiány miatt.
FSpofon
már meg van érkezve

Arab money

HeadHunter86
Én ma kaptam CDGALAXIS-tól mailt, hogy ha minden a terv szerint megy akkor kedden jön. Remélem nem az lesz mint a Bad Company 2-nél hogy nem érkezett meg idõben az országba a cucc.

Igen, de Collector edition-t csak elörendelni lehet nem ? Mert azt korlátozott számban gyártanak csak! Nem ?

Végleges rendelés csak a játék megjelenése után lehetséges, addig ugyanis csak a szándék végleges.. 😊 De egyébként nem teljesen mindegy? Rendelés ez is, az is.
balintk
Ha elõrendelted, akkor kapsz 1 sms-t, amiben írják, hogy hívd fel õket. Én felhívtam õket, és megbeszéltem hogy hozzák. Innentõl kezdve már csak a futárral fogok beszélni.
Viszont, ha személyesen akarod átvenni, akkor a 27.-én fognak hívni, hogy lehet a játékért menni.
Szóval mi ez a végleges rendelés, meg elõrendelés? Biztos valamit én nem értek, de akkor kérlek magyarázd már el nekem.

csuszi
végleges rendelés baszki arról. nem elõrendelés.

MJ rulz Pink Team The Only One

Aradebil2
én csak a launch partyról kaptam mailt,mondjuk személyes átvétellel rendeltem.
rendeléseim között ott van a game,viszont 12k-ért,remélem azért megkapom ha kedden(vagy késõbb) begrasszálok az alleeba

antgecc
Igaz, hogy könnyítés, de nem mondanám erõs könnyítésnek, inkább egy kényelmi funkció lenne... A legnagyobb bajom, hogy a munkásaim számát nem tudom...

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

balintk
Milyen véglegesrõl beszélsz?

csuszi
amúgy ez direkt nincs kiírva, ne legyen túl könnyû a dolgunk, szenvedj csak vele, figyelj több mindenre. ez is skill. lehetne ez is, meg egy csomó minden más is könnyebbségül, de akkor a játék lenne könnyebb. nem kell az, most még nehezedre esik figyelni, nemsokára meg ha nem lenne, bealudnál😉

csuszi
az elõrendelés😊 én véglegesrõl beszélek.

Muki100
Én is ugyanígy vagyok vele. Bementem, felírtak a listára és reggel hozom is el.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Az alley-ban pl adnak az 576-ban

starcraft launch party

balintk
Én tegnap kaptam.
"Starcraft 2 elõrendelésével kapcsolatosan kérjük telefonáljon vissza! Hétköznap 8-16 óra között. Köszönettel 576 Online"
De mivel nem adnak egérpadot, ezért lemondtam, és inkább a galánál rendeltem elõ.

csuszi
felmégy 576-ra és a rendeléseidnél ellenörzöd.

Én is bemegyek érte, csak már amikor rendeltem, is fel kellett hivnom, hogy kapjak betakeyt, mert valahogy elkavarodott a megrendelésem... Nagyon nem örülnék, ha nem kapnám meg a CE verziot! Mindenesetre pénteken felhivom öket, ha addig nem teszik meg!

csuszi
felhívnak telefonon.

Az online árakról még mindig semmi hír?<#szomoru1>
antgecc
Nekem nem. De én az üzletbe kértem, bemegyek érte, szal nem hiszem, hogy keresnének...

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

576tol jött már valakinek megerõsités ?

antgecc
Units, income, production elég is lenne. Utálom, ha nem tudom, mennyi munkásom van, utálom, ha nem veszem észre, hogy kész van egy fejlesztés.

De várom a keddet 😄 sg s versenyt támogatom és mennék is ilyen amatõr félére 😄

Szerintem is simán lehetne, egykét informácio a képernyõn, vhol eldugva, ha nem is az összes!

antgecc
Hogyne lenne már idõ... 1 pillantás az egész.

bélanéni
Az összehasonlítás miatt van a replay-ben.
A saját adataidat megjeleníthetnék játék közben, de majdnem fölösleges, nem lenne idõ azt nézegetni.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

antgecc
Azt nem értem, hogy játékban miért nem láthatjuk azokat az adatokat, amiket replayben igen. Nekem nagyon hiányzik, hogy élõben lássam az income-om, munkásaim számát és a unitokat. Miért nem rakják ki, tudja vki?

antgecc
És ezt most miért nekem mondod?

Klemice
de én nem veszem meg 😊 😛

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

bélanéni
Én is!

antgecc
SG bajnokságot én is támogatom 😛

Sõt, sztem SGvSG 4v4-et is össze tudnánk szedni 😊

Klemice
második fázisban csak 4v4-et toltam, meg véletlenül 1-2 2v2-t 😄

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

HeadHunter86
NEkem második fázisban kb 60 1v1, 35 2v2, 40 3v3, és 4 4v4 meccsem volt 😊
Remélem akikkel játszottam haverok megveszik hamarjában hogy folytatódhasson a széria 😊

ProGabe
na ezrt toltam én phase 2-ben csak 3v3-mat és 4v4-et 😄

na jó, persze azért is, mert szerintem nagyobb fun, ha az ember csapatban játszik

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ProGabe
aztán majd toljunk ám fun sg 4v4-ket! tehát 4 sg-s a világ ellen 😄

olyanra gondolok, amiket Husky-ék is szoktak: mass queen, SCV-rush, csak X egység, csak légi egységek, stbstbstb

na meg kéne majd sg-kupa is!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

bélanéni
Csak 2v2-ben nem annyira feltûnõ, hogy az én hibámból vesztettünk.

antgecc
1v1-bõl többet tanulsz, inkább azt erõltesd.

szucsy89
😄😄

játszhatunk, legalább lesz ismerõs😊 csak bírjuk kivárni
bélanéni
Játszál velem, és akkor nem kell félned.
2v2?

antgecc
Utolsó mondatoddal meg is válaszoltad a kérdésed...

szucsy89
hi, gyors kérdés:

én még bétáztam a legelején, kb. 2hetet, utána abbahagytam különbözõ okok miatt, namármost attól parázok kicsit hogy az elején még mindenki bucira fog verni mert "kijöttem" a formából...ez mennyire valós félelem?😄

bár gondolom a nagyrésze az embereknek még 27én fogja látni elõször a játékot ...