StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
üdv.: deadnight Végigjátszások,térképek...: http://gamempire.hu/
Továbbá a vesztesnek általában a meccs vége elõtt már lepusztítják 1-2 expjét, megritkítják a dolgozóit, így a meccs végsõ szakaszában mindenképp kevesebbet termel ami az összesítésen is nyilván meglátszik.
A hõ nem olyan értelemben ellensége a számítógépnek, hogy "ég a gép, ha stresszteszteled", hanem olyan értelemben, hogy a gépben található rengeteg félvezetõ vezetõképessége hõ hatására exponenciálisan csökken, így rengeteget esik a gép aktuális teljesítménye. Hosszú távon pedig a szélsõséges hõhatások a hõtágulás révén deformáltságokhoz, meghibásodásokhoz, végsõ soron a hardver élettartamának csökkenéséhez vezetnek.
További hátránya a túlmelegedésnek, hogy gyorsítja a gépben található hõvezetõ paszták kiszáradását, ez fõleg a processzor túlmelegedésekben játszik komoly szerepet.
A por ott jön be a képbe, hogy rárakódik a ventilátorokra, a chipekre, a fémre, a hûtõbordákra, ezáltal drasztikusan lecsökkenti a hõvezetõ képességüket és ez kombózva a nagy hõ miatt kiszáradt hõvezetõ pasztával vezethet ahhoz a jelenséghez, amirõl Te beszélsz, hogy egy hardvert bizonyos maximális terhelésre bekalibrálnak, de a leromlott hõvezetés miatt azon a terhelésen már drasztikusan túlmelegszik. Ilyenkor vagy lefagy vagy elfüstöl az adott hardver.
Egyetlen hardvert se úgy terveznek meg, hogy maximális terhelés mellett bármi bajt okozzon, de a sok hõ és a por idõvel megteszi a hatását.
V9ykn8_TZL0
Igaz azt a társamnak köszönhetõen megnyertem. 😄
Egyébként meg szinte minden játékos összeomlik ha kap 1-2 atomot, teljesen kiakadnak tõle. 😄
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
multival kapcsolatba érdeklõdnék: a practice liga az ami majd be fog sorolni a megfelelõ ligába vagy az csak sima gyakorló liga?
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Starcraft2 e-mail: [email protected]
V9ykn8_TZL0
"
A Blizzard megerõsítette, hogy a játék menüiben nincs FPS korlátozás, ezáltal a videókártyáink túlhajthatják magukat. ÁM VAN MEGOLDÁS, igaz, kézi, de reméljük patch is érkezik hozzá:
A Documents (Dokumentumok)/StarCraft II/Variables.txt-t meg kell nyitni Jegyzettömbbel és a következõ 2 sort kell hozzáadni, majd menteni:
frameratecapglue=30
frameratecap=60
"
Starcraft2 e-mail: [email protected]
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
És mielött le pc-s faszozol... nekem is van ps3-mam, mégse hisztizek, mint te...
Pedig milyen jó lenne egy Dead Space, vagy GOW szerû TPS játék Starcraft univerzumában, ami (csak) konzolra is megjelenik.
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Most olvastam hogy menüben lehet ilyen hiba!
De nekem játék közben tulmelegszik a gépen(laptop), és leáll! Egyébként elviszi ultrán 1920*1040 -en minden maxon, csak ha nagyon meleg van kikapcsol a gépem! Lehet csak rossz a hütési rendszerem!
Vagy másnál nem fordult elõ ilyen ?
MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház
Persze hogy meddig tart a rózsaszín köd arra kíváncsi leszek 😊
Mert ez szubjektíven nézve 2010-ben.. háát.. de tiszteletben tartom a rajongókat.
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Definíciója: "Valamely vagyontárgy szubjektív értéke, amelyet személyi, érzelmi okok alapozhatnak meg." (Aláhúzás tõlem.)
Az SC2 megítélésénél nyilván sokaknál szerepet kap az elõszereteti érték, fõleg azoknál (mint pl. én), akik már nem gyerekek voltak az elsõ rész megjelenésénél, és akik nem a manapság általánosnak mondható játékokon nõttek fel. Azoknak, akikre az elsõ rész forradalmian új megvalósítása nem gyakorolt ilyen hatást, nem játszott évekig neten és lanon a haverokkal, elég nehéz elmagyarázni, hogy mi tetszik ennyire benne.
Kérem mindenkitõl a rajongók véleményének tiszteletben tartását. Köszönöm.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Stratégia mint olyan a kampányban nincs.. 40 marine 3 orvossal ráfut és szarrá lõ mindent..
A régi legendás animációk sehol.. Én dow2 rajongó vagyok de ahhoz ez semmilyen téren nem ér fel.
Nektek mi tetszik ebben ?? a címén és a legendáján kívül ?
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
Barátunk a végén 8 azaz nyolc gateway - bõl tolta õket, ezt a végént úgy kell érteni, hogy a 9. percben kb. <#wow3>#wow3>
13 perces volt a meccs, el is rakott rendesen <#falbav>#falbav>
A lényeg:
A srác gold ligás volt 176 <#wow1>#wow1> 1v1 - et tolt 2 és fél nap alatt a megjelenés óta, amibõl 98 - at nyert ... nem kis kocka lehet a gyerek
<#buck>#buck>
MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház
replay zerg vs terran
en voltam a terran 😄 mondjuk elejen jol lemaradtam a makroval, de van meg hova fejlodni, raadasul bronzeba rakott be. viszotn innen mar csak felfele van az ut😄
randomkent tolom 1v1 es 2v2 is, hat eleg szopas neha, lehet maradni kene protossnak, esetleg zerg. 1v1 ben egyszer se lettem eddig protoss 😞
valahogy én ezeket a lézer fegyver meg ûrhajós környezeteket nem bírom.
Mass Effect-el is játszanék én de egyszerûen nem bírok, hiába tetszik a sztori...
Számomra a fantasy a kedvenc mûfaj😄
a fantasy világokat imádom.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Pl: egy varázsbot a tetején egy kristállyal ami sugarat lõ ki, én azt egy sugár fegyvernek asszociálom, aminek van energiaforrása, fókuszáló része és marok része.... 😄
Tehát a fantáziámat ugyan úgy szabadon engedem, de egy olyan körítéssel ami egy lehetséges valós alapot ad neki.
pl ahol van varázskat és a fantasy nagy részzébe igenis van...részbe ettõl is fantasy a fantasy.
ott a gravitáció,fizika minden törvény ezek miatt kijátszható...
persze érdemes szabályrendszerbe állítani a mágiát és ezt is egy valós kép köré építeni.Elég egy minimális falós kép köré aztán a többi meg szárnyalhat a fenébe.
Hát akkor is a sci-fi legtöbbb esetbe a jövõvel dolgozik a jelennhez képest.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
De errõl szól minden az életben. Lottózástól a különféle álmokig. Amíg meg nem halunk és magunkhoz nem térünk.
(Aztán gázt teregetõ zergként újraszületünk). 😄