StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
ha valakit érdekel itt a link a replayemrõl véleményeket irhattok róla
Én voltam +egy normál normál gép
team 2
két normál gép+egy hard gép
és nyertem igaz kajak volt 😊
ez jónak számít?
1. a hard és két med enemy gondolom gép volt. FFA vagy ti team1 õk team2? Nem mindegy. Bár hagépek voltak akkor mindegy, mert az emberi ellenfél teljesen más kategória.
2. replayt felteszed valamelyik ingyenes tárhelyre és belinkeled.
3. 80kbit? Ezt az utolsó hsz-t nem értem...
valamint egység leírást damage+anyag költséggel?
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
MJ rulz Pink Team The Only One
sg nickek módosítom. egy kurva hg kellene már,
béta delete, ai delete faq update
Persze csak akkor ha tudjuk azok fognak jönni. Pl: Terrannal egy bunker 2-4 marine-nal, zergel szimplán a gyorsabb zerglinkekkel, protosszal meg a sentry gun a probok mögé.
És ezt már az elején bárki megteheti.
Gondolom szerinted is azok álltak végig nyerésre akik aztán kikaptak, pont ezért is tetszik, mert fordulatos lett a vége és a végsõkig ment a harc, majdnem minden nyersanyagot felhasználtak a pályán, az én társam alig csinált valamit és így sem tudtak legyõzni. 😄
Meg azon mosolyogtam végig, hogy állandóan összevonták a csapataikat még az elsõ bombám ledobása után is. Ezért is veszítettek. (Gondolom összeszokott páros lehettek, mert egyik földre másik levegõre gyúrt.)
Ennek a lényege az, hogy hiába az erõ, nyersanyag fölény nem ér semmit, ha nem tudják azt rendesen felhasználni. 😛
mondjuk itt egy pelda a rohadtkurva korai reaper ellen mit lehet, csak ugye ebben ott van hogy marha nagy mazlim volt hogy overlordom pont kiszurta oket😄
http://data.hu/get/2823844/hard_ai.SC2Replay.html
így kaptam ki a hard ai ellen. esetleg hozzáfûznétek valamit?
ja és remélem nem haragszol meg
How much can you take,before you snap?
rossz volt nézni mit össze nem szenvedtek? 😞
és még a piros+kék páros nyer
milyen liga ez egyébként?
How much can you take,before you snap?
errol beszelek: http://eu.battle.net/sc2/en/profile/212929/1/Shai/
nah de van itt mas is😊
reaper
dupla zergling rush haritas
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
amugy itt egy 2v2 double mass carrier mecs amit toltam ma unokatesommal😄 midnketten randomok vagyunk es dupla protosst adott be, fun kedveert kiprobaltuk, halisten az ellenfelek is "partnerek" voltak benne😄Carrier has arrived!
Why so serious?
Annyira demoralizáló tud lenni, hogy már az elõtt feladják, hogy teljesen legyõzte volna õket. 😄
http://www.gametrailers.com/video/review-starcraft-ii/702432
9.5 pontot kapott a 10-bõl!
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Ghost rush omg...Az annyira nem rush..Scoutold ki oszt ha arra megy rakjá detektort bunkerrel,v cannont párat,v....zerggel nehéz max..Spore crawler v overseer...Az szopó..Linggel be kell támandi amig nem késõ,menni közbe' lairre és nyomni pár overseert aztán go hydra v rócs v ami kell..
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy