StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jockey
hmm protosst probalom most, a cloak-l enemyt mi latja meg a turreten kivul?

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

http://data.hu/get/2824317/Typhon_4.SC2Replay.html

ha valakit érdekel itt a link a replayemrõl véleményeket irhattok róla
Aradebil2
addat.hu

tudtok mondani egy ingyenes tárhelyet? (ahol reggelni se kell és fel tudom egybõl tölteni a replayem)
team 1
Én voltam +egy normál normál gép
team 2
két normál gép+egy hard gép
és nyertem igaz kajak volt 😊

ez jónak számít?
izomman20:
1. a hard és két med enemy gondolom gép volt. FFA vagy ti team1 õk team2? Nem mindegy. Bár hagépek voltak akkor mindegy, mert az emberi ellenfél teljesen más kategória.
2. replayt felteszed valamelyik ingyenes tárhelyre és belinkeled.
3. 80kbit? Ezt az utolsó hsz-t nem értem...

uh 80 kbitos cumó mert 1 órás mecs igy nem tudom feltölteni képbe...:S
hogy kell replayt ide belinkelni? szivesen megmutatnám és megbeszélhetnénk miket lehet még stratégiázni 😊
Aradebil2
én a protossal szoktam lenni... Szerintetek az minek számít ha én egy normál géppel voltam és egy hard és két medium ellenfelet el tudtam verni? az már jónak számít?
battle.net-en is megtalálhatóak minden egység, részletesen

Aradebil2
(bétás is ugyanaz)
egyébként meg fent a menüben help,és ott vannak

Jockey
techtree-t hol találok a 3 fajra mi hiteles nem bétás?
valamint egység leírást damage+anyag költséggel?

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

csuszi
én is az elejére értettem baszki. 3-4 reaper leszedi a bunkered, ami bekerült 100ba, + a benne lévõ marine-okat is ipar gyorsan szedik a + light sebzés miatt. 1 marauder 100minerálért fogja az elsõ reapert, kijön ugyanakkorra, hamarabb mint abunker marine kombód, és mobilis. a bunker nem fedi le a teljes maint, valamit szednek a reaperek, kijönni nem tudsz, mert a marinet ledarálja.

MJ rulz Pink Team The Only One

ozzz
Nem egy sereg reaper ellen mondtam hanem az elején a 3-4 ellen. Beépíteni a SCVk és a bázis közé. Pillanatok alatt leszedik a reapereket.

csuszi
engedelmetekkel egy kicsit átszabtam az sg nicket, összehúztam, és beraktam a profile oszlopot.

csuszi
kurva jó.
sg nickek módosítom. egy kurva hg kellene már,
béta delete, ai delete faq update

csuszi
terránál pont nem bunker kell ellene, mert a reap úgy szedi az épületeket hogy öröm nézni. 😉 1 maruder fog 3-4 reapet. gondolom ennyi elég is az ötletekbõl😊

ozzz
Én így hívom, mert sokkal jobban illik rá 😛

RedDevilsza
"sentry gun" <#idiota> Nem játszottál egy kicsit túl sok TF2t?

ozzz
ezüst liga

ozzz
Reaper ellen pedig nagyon könnyû védekezni. 😊)
Persze csak akkor ha tudjuk azok fognak jönni. Pl: Terrannal egy bunker 2-4 marine-nal, zergel szimplán a gyorsabb zerglinkekkel, protosszal meg a sentry gun a probok mögé.
És ezt már az elején bárki megteheti.

ozzz
Azért nem unalmas szerintem, mert 20. perc után végig voltak csatározások, sokat lehet belõle okulni.
Gondolom szerinted is azok álltak végig nyerésre akik aztán kikaptak, pont ezért is tetszik, mert fordulatos lett a vége és a végsõkig ment a harc, majdnem minden nyersanyagot felhasználtak a pályán, az én társam alig csinált valamit és így sem tudtak legyõzni. 😄

Meg azon mosolyogtam végig, hogy állandóan összevonták a csapataikat még az elsõ bombám ledobása után is. Ezért is veszítettek. (Gondolom összeszokott páros lehettek, mert egyik földre másik levegõre gyúrt.)
Ennek a lényege az, hogy hiába az erõ, nyersanyag fölény nem ér semmit, ha nem tudják azt rendesen felhasználni. 😛

Sippie
legyen a játékod is az, és nem lesz ilyen gondod.
reaperushfail

mondjuk itt egy pelda a rohadtkurva korai reaper ellen mit lehet, csak ugye ebben ott van hogy marha nagy mazlim volt hogy overlordom pont kiszurta oket😄

ha 2 perccel kesobb kuldesz carriert akkor eleg kesoi reaperek voltak vagy haxolsz😄 eszmeletlen gyorsan lehet reapert eloallitani. eleg nehez megfogni szerintem, az ubergyorsat, foelg ha proxys is😄 lasd egyik replayem lentebb. bar map fuggo is, hogy tarsad mennyrie tud besegiteni.

noob játékos vagyok, nem játszottam az 1-el, csak pár replayt láttam.
http://data.hu/get/2823844/hard_ai.SC2Replay.html

így kaptam ki a hard ai ellen. esetleg hozzáfûznétek valamit?

CharrDen
de szeretem, amikor 2 szerencsétlen terran annyira képes, hogy beküld a bányászoimhoz 1-2 reapert rögtön az elején, aztán amikor ráküldök 2 percel késöbb 1 carriert, és nincs semmilye, akor "lame" és quitel...

-?
ja és remélem nem haragszol meg

How much can you take,before you snap?

ez nem unalmas?
rossz volt nézni mit össze nem szenvedtek? 😞
és még a piros+kék páros nyer
milyen liga ez egyébként?

How much can you take,before you snap?

sc2 profilet ismeritek? sc-sg nickekhez lehetne ilyen oszlopot is rakni, ahova belehetne irni, vagy annyira nem erdekes ? 😄

errol beszelek: http://eu.battle.net/sc2/en/profile/212929/1/Shai/

hu egyik ellenfel zerg jo bena volt😄 nem tudom mit csinal ez a gold leagueben.

nah de van itt mas is😊

reaper
dupla zergling rush haritas

Muki100
insert, delete gombokat próbáld

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

protnal, gateway, cybercore, stargate, fleetbacon kell😄

amugy itt egy 2v2 double mass carrier mecs amit toltam ma unokatesommal😄 midnketten randomok vagyunk es dupla protosst adott be, fun kedveert kiprobaltuk, halisten az ellenfelek is "partnerek" voltak benne😄Carrier has arrived!

nyirog
kamerát lehet forgatni?

Terrannal marine. Szart se ér a carriere ha nekiesel 10 gyalogossal.

Why so serious?

Játszhatsz LAN-ban is. Csak a routernek ki kell mennie az Internetre. Szerintem a legtöbb helyen ahol LAN létezik, ott Internet is.

CharrDen
de pont hogy rush nélkül szeretnénk játszani (1v1 haverral, kb lan party csak ugye bneten mert nincs lan)

ozzz
Ez az atom bomba nagyon jó. 😄
Annyira demoralizáló tud lenni, hogy már az elõtt feladják, hogy teljesen legyõzte volna õket. 😄

TBTPumpa
Videóteszt a GameTrailers csapattól:
http://www.gametrailers.com/video/review-starcraft-ii/702432

9.5 pontot kapott a 10-bõl!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Deus ex machina, mással nem védhetõ.
ozzz
2v2: dupla terran Vs dupla terran; 1h 7min. 😊
Nem unalmas.

replay

ozzz
Az air turet kell ha levegõben támad, még starport se kell feltétlen hanem marine. Pl 2 barakk reaktorral.

berlinboy6329
Hát gondolom rushold be,nem tom mit kell ezen ennyit gondolkozni..carrierhez kell gateway,cybcore,stargate,fleet beacon,meg a Carrier...Linghez spawning pool..Kész is..zelához gateway..Marinehoz meg marához barracks..Ennyi..

Ghost rush omg...Az annyira nem rush..Scoutold ki oszt ha arra megy rakjá detektort bunkerrel,v cannont párat,v....zerggel nehéz max..Spore crawler v overseer...Az szopó..Linggel be kell támandi amig nem késõ,menni közbe' lairre és nyomni pár overseert aztán go hydra v rócs v ami kell..

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

jah meg a ghost rush ellen mi véd?😄

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

CharrDen
Sziasztok! Tudnátok egy jó taktikát adni, hogy hogyan öljek meg olyat, vagy hogyan védjem meg magam az ellen, aki protossal megy, rögtön CSAK carrierre megy, csak ahoz épít követelményeket, és kb 5 perc után már van carriere. Én általába terrannal megyek, esetleg zergel, de mire ö már jön 1 carrierrel, nekem akkor készül a starport (nem vagyok noob, dehát terránnál kell factory :/ )

Aradebil2
akkor próbálj meg másik verziót szedni

RemX
A ram igen 😉

RemX
A ram igen 😉

RemX
A ram igen 😉