StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csuszi
holnap lesz újabb 2.

MJ rulz Pink Team The Only One

Klemice
egy guest pass-t ha tudna adni valaki megköszönném, thx

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

csuszi
ment pm, ha nem jó, holnap elkérem megint, gyorsan írtam, sietek.

ozzz
Szerintem újra kell installálnod ha lemezes verzió, ha nem akkor lehet újra le is kell töltened...

csuszi
szerzek egyet. pill megy pm

hát nem nyert nem tudtam aktiválni egyiket se.. gondolom lekéstem róla ...
(mire megcsináltam a batllenetes accountot stb.. :S
azért köszi..
Aradebil2
igen,de egyiknek sincs befolyása a játék menetére,a dokinõ így-is-úgyis megy

Persze nem segtében, hanem sebtében ...
Sziasztok!

Én még csak az egyszemélyes küldetéseket nyomom. Ha végigvittem, utána tervezek multizni vele.
Most értem el a Haven's Fall küldetéshez, ahol el kell dönteni a küldetés elején, hogy a dokinõ, vagy a protoss mellé állsz. Én a protoss mellé álltam, mivel azt éreztem helyesnek. Persze várható volt, hogy a csaj megorrol, de arra nem számítottam, hogy átalakul és ki kell nyírni. Mi történik, ha az emberek mellé állok és bízok abban, hogy segtében kifejleszti az ellenszert ? Több ilyen választási út is van a játékban ?

Üdv,
Peti
hali vki tud megoldást a kövi hibára: Your Starcraft2 installation is corrupt. Would you like to run the repair tool now?

Hát próbálom betölteni a mentésem, elmegy a csík a háromnegyedéig a sávnak, aztán áll 2-3 percet és kidobja ezt a hibaüzit.
Eredeti játékom van. A repair úgy néz ki segít, de ahogy elnézem minden pálya után le kell futtatni, ami eltart egy ideig.....

Elõre is kössz.
Üdv!
Itt van a 2 vendég kódom, akinek kell és elég gyors -használja egészséggel! 😊 Kellemes idõtöltést!

ozzz
50% hogy bejön 1v1ben.
3 reapernél nem érdemes elsõre többet készíteni. Ha bejön akkor mehet még egy védelem scan után, ha meg nem akkor nem érdemes próbálkozni vele.
De tapasztaltabb játékosok kivédik általában.

igen, ez a hátránya rushnak 😄

How much can you take,before you snap?

Érdemes rusholni? Volt egy olyan meccsem ahol a reaper rush sikeres volt, de a következõnél meg már kivédték, és az a baj hogy ilyenkor elég kevés már az erõforrásom ,mert elment a rush-ra...
"ma játszottam életem elsõ,és egyben második team even meccsét"

Nézem már egy ideje ezt a mondatot 😄
Elsõ és egyben második? Van replay? 😄
R0zs0máK
ÚÚÚÚ mekkora király játék ez! Annyira jó, hogy megveszem mégegy példányban, mert tegnap óta lassan lejár barátnõmnek a dobozban adott 14 órás vendégaccount 😄DDDD

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

Aradebil2
mindenki uazt kapta,valszeg az emailedbõl generálja

Aradebil2
ma játszottam életem elsõ,és egyben második team even meccsét😄

HeadHunter86
Nekem jöhet, de remélem ennél nagyobb felbontású 😊 Nekem 1650*1080 kellene.

Nagy felbontású háttérképek valkinek?
Egy kis ízelítõ 😊

http://kephost.hu/image-47F1_4C582ADA.jpg

http://kephost.hu/image-51B0_4C582ADA.jpg

Daell Drow
En is aszt hittem kapok egy szep kerek szamot.
Aztan ugyan azt kaptam mint ami az aprilisi beta ota volt.
CharrDen
Amikor a haveromnak odaadtuk, 1 huzamban lejátszottunk 2 meghívót 😄

Nekem 7 óra multi bemutató játék is bõven elég lenne hogy el tudjam dönteni megveszem e vagy nem.. szoval jöhet a trial ha kapok 8-)
HeadHunter86
Szép szám ja 😊

Basszus, hardon már a 3. pályán szívok kicsit 😄 Mit fogok én szenvedni a hard végigjátszással. Normalon egyszerû volt, de látom ez nem lesz az. Tegyük hozzá hogy úgy nehéz hogy az összes achievmentet meg akarom csinálni hardon, ez alá nem adom. Normál már megvan 😊

Blacksheep333
Fck Yeah, megjött nekem is! 😄

in-game name: Blacksheep
Code: 555

(jujj de örülök, hogy ezt a számot kaptam. 😊 )

Az operációs rendszeren is túl...

Prody
Ez guest key csak 7 óráig használható 14 napon belül!

Sziasztok, én is szeretnék kérni egy guest key-t.
Na, megvettem én is. Nyomtam egy gyors practice meccset. Le van lassítva, és el vagytok zárva az elején, szóval szerintem nem a legjobb reflexet alakítja ki a késöbbi játékhoz. (De legalább tudtam csinálni BC-t <#ravasz1> )

Aki most kezdi, szerintem inkább customban gyakoroljon, hasznosabb szvsz.
OFF
Ha már a meghívóknál tartunk: az én guest key-eimnek már megvan a helye, de szükségem lenne még egyre az egyik barátomnak, aki nem szokott fórumozni. Szóval ha van még valakinek felhasználatlan kulcsa, én is kérnék egyet.
ON

ide is küldheti a meghivást az aki megkegyelmez rajtam vagy mail címemre is jöhet: [email protected] Ezer köszi!
Meghívót kérnék aki tud kérem adjon nagyon megköszönném! (és késõbb megveszem lehet én is)
Cserébe segítek annak aki meghív
Itt van két REPLAY hogyan játszom gépek ellen. (egy kis referencia😊)

Team 1
Én (Protos)
Team 2
Very Hard (Zerg)

REPLAY:
http://data.hu/get/2825021/Novice_Blistering_Sands.SC2Replay.html

Team1
protos (én) +protos (normál gép)
Team 2
zerg(normál gép)+zerg(hard gép sárga)+terran (normál gép)
itt a replay: (1 órás kemény mecs)

REPLAY:
http://data.hu/get/2824317/Typhon_4.SC2Replay.html

köszönöm! 😊
Igazad van, most hogy mondtad nekem is beugrott, hogy a meccs indítása elõtt a fajválasztás látszott a képernyõn a többiknek is. Rosszul emlékeztem.
Aradebil2
most minden idióta pvp-ben 2gw masszelázik...bétában sosem volt ilyen,mindig techrõl szólt a pvp,de így legalább már tudom h mire készüljek

Egy 14 napos triált aki tud adhatna.. kiprobálnám multiba is hogy milyen és lehet megvenném....
Szivesen segítek játszani annak aki küld meghívot 😊
[email protected] a mail cimem.
ozzz
Ha van valamelyikõtöknek guest passtja az szóljon, vagy írjon rám egy privit. Nem nekem kell csak tõlem kérték, de én digisem vettem amihez (SC Anatlogy volt a bónusz más nem a g2play-en), ezért nem tudok adni.

csuszi
az 1ben is ugyanilyen volt. ha választottál, látszott.

ozzz
Na ezen még nem nagyon gondolkoztam, mert az 1-el nem multiztam.
Hát érdekes lenne ha nem látnánk, nem tudom miért változtatták meg.
Viszont a random ellenfélnél nem mutatja meg, mert az utólag dõl el.
Szóval ha meg akarod lepni a másikat akkor legyél random.

Errõl jut eszembe: az 1-ben nem derült ki, csak derítéssel, hogy az ellenfeled milyen faj. Most 1v1-ben (gondolom máshol is, csak tegnap ott tûnt fel) a pálya betöltésekor kiírja. Ez miért jó így?
ozzz
Változó, az ezt megelõzõ játékban 5 zerg volt és csak én egyedül terrán. 😊
Az 1v1-ben szokott lenni sok protosz. Volt hogy zsinórban 6-szor csak protosz volt az ellenfelem.

Én személy szerint úgy vagyok vele, hogy 100 liga meccs után fogom cserélni a fajt protoszra, aztán zerg 100 meccs után meg random.
Így kiismerem õket, sokkal könnyebb olyan faj ellen játszani amelyiket ismered. Terran ellen szinte mindig nyerek pont e miatt.

az egyik check meccs olyan volt mint ami a kotb-án is volt whitera mg irda között a nydus networkos 😄

Protos fajt nem nagyon szeretitek? vagy az gyenge? vagy erös?
EGyik player se volt azzal inkább az embereket nyomtátok..
5 ember 1 zerg
köszi a replayt !
na ez igen! elöbb a sárga kék haverod nyurdelt ki utána meg te kinyirta d a pirosat mire a narancs téged illetve a másik haverod lenyomta ..
jo kis mecs volt 😊
köszi

Aradebil2
ozzz
Tessék még friss nemrég játszottam. 😊

3vs3

Valaki egy nagy 6-8 fõs multis csatát be tudna linkelni?

Replayre gondolok megnézném hogyan játszanak emberek egymás ellen 6-8 an...
Köszi
NecroJoe
Budapesten lehet valahol kapni a normális EU kiszerelesü papírdobozos verziót?

Necro

engem érdekelne
hol vannak?

Aradebil2
nem fogom az összeset belinkelni,de HD most kirakott 3 ázsiai repet,elég durcák😄