StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem a hdh lesz most, hanem a kölni gamescomon az iem challenge
How much can you take,before you snap?
MJ rulz Pink Team The Only One
2v2 ben berakott goldnak. 65. vagyok 0 ponttal de innentõl lefele is 0 pontosok vannak.
A másik hogy 1v1 ben a legalján vagyok a ligában bronz 94. de ilyenkor miért rak össze diamond al? Ráadásul valami magas rangúval. Utána meg 2 silverrel. Értem én hogy fejlödjek de legalább hasonló szintüt adna. Ha meg ad valakit annak meg 200 meccse van már nekem meg olyan 20.
void hát igen, ha fel van töltve akkor erõs, de lepkefing amúgy és kurva drága egység, azért ne felejtsük el..
amúgy ha úgy érzed protoss no skill, próbáld ki, és játsz kicsit terrán ellen...én pl protossként terrannal folyataosan szopok, ha csak nem nagyon kezdõ..:-p
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
How much can you take,before you snap?
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Hsz-ek közt nem tudom mit sírnak. Minek várjanak vele addig, amíg egy nagyszabású patch érkezik?
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
egyébként már csak azért is kamu a peccsnót mert
kijött az új fix
egy nappal az elsõ komoly verseny elõtt nem lesznek balance változtatások
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
nekem ma szerencsére sikerült. volt ott minden. pl. az egyik prot egész meccs alatt voidokkal harassolt minket, a másik kegyetlenül profin stormozott
nyertünk volna, ha a csapatban lévõ terran egy kicsit is erõsebb
ez egy igazi GG volt. bneten már van is olyan topik, ahol azt tárgyalják, hogy ki, mikor játszott utoljára egy igazán jót
alakul még a "scene", és még a játék sem végleges. már csak 20-30 hónap és az lesz <#idiota>#idiota>. aztán jöhet a 10 év balanceolás <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
• Damage while charged changed from 10 (+15 armored) to 5 (+25 armored). “Fazing”
now possible until Void Ray has become charged.
Most komolyan nerfelik a Voidot????? Tök jól betámadtam legtöbbször hátulról az ellenség fõépületét, erre szart sem fog érni, mert gyenge lesz... és lelövik.
ez a queenes nest cucc nem tetszik 😞 iz mode lesz igy, olyan jo dinamikat adott pedig a zergnek.
ha akkor se lesz jó, akkor írok mailt, úgyis élveztem a hurry módot, csak azért 3szor nem szeretném😊
De egyébként ha elkéred valaki mentését azt is elfogadja, legalábbis neten ezt írták.
simán normálon végigmentem, 21 küldetéssel, 2 protot +ba csináltam a research miatt. és nem adja be a paraszt...
Azt meg, hogy "ilyen erõvel a blizz bármibe belenyúlhat", nemtom ezt hogy építetted fel logikailag, és túlzásnak is érzem 😄
mi atökömért nem adja be az achievmentet valaki tipp? bassza meg egész nap ezt a szart csináltam, 5 óra sincs összedva és nem adja a dög.
Tehát adott egy játékot - nevezzük Karcsinak, és tegyük fel, hogy Zerg (de bármelyik fajjal el lehet játszani ezt természetesen) - aki megveszi a játékot, megcsinálja az 5 besoroló meccset, és a szintje alapján tegyük fel, hogy bekerül a Gold league-be. Játszik összesen tíz meccset, és nyer hatot, elveszít négyet. Játszik még tíz meccset, de mondjuk a 14.-tõl kezdõdõen elkezd veszíteni. Annyira, hogy a statja 7-13-as. Karcsinak nem érti mi történt, másnap tovább játszik. A gép a következõ öt meccsen csak Silver ligásokat fog ellene berakni, mert a gép azt szeretné, hogy megmaradjon az 50-50 arány.
Véletlenül nem lehet, hogy ezért olyan szabályosak azok az arányok, és mégiscsak a "rinyálóknak" van igazuk, fõleg ha azt látják, hogy a top 200 játékosok 75%-a terrán?
Ez csak egy felvetés, szal kérném a finom kritikákat 😄
miért nem adja be a 8órás achievmentet, amikor bõven 5 alatt vagyok?
csuszi kiütöttél 😄
Arab money