StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hegi90
Ez csak szenvedés....

terran fuck.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

balintk
Tudom, hogy csak szórakozik WhiteRA-val. 😄

white ra ftw

How much can you take,before you snap?

unknown nick
TLO olyan belenyugodott terran fejjel játszik, hogy úgyis nyerek mit görcsölsz? 😄

balintk
Durva, hogy néha milyen fejeket vágnak a játékosok. 😄 Amúgy hajrá TLO!

ja bocs, nem írtam oda,hogy mit spoilerezek
amúgy ami durvább
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
terran 6 : toss/zerg 0

Aradebil2
glhf tv-n még mindig quake megy,hiába jobb minõségû😞

unknown nick
Aradebil2
beszarok ha csak terran lesz top8ban...

unknown nick
Lol elolvastam a spoilert ^^

Nehogy neee, kamu HUK-ot leverték? World no1. P játékosa 😊

Hegi90
ja

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

morrow sima 2:0 😮

kösz a linket

unknown nick
A pluginre gondolsz, mint szemét?

Hegi90

unknown nick
GLHF.tv

Ez valamivel jobb.

Hegi90
és úgy látom ahhoz a szar minõséghez is tele kell szemetelni a gépet.

grat a szervezõknek <#wilting>

kár,hogy ilyen szar minõség :S

ha valaki tud jobbat ne féljen postolni

Aradebil2
mégse,huk vs morrow megy

Aradebil2
hát csúszás van,csak quake után lesz sc2 replayrõl😞

Nemtudom, egy nagyobb pályán talán...
Pár brood lord nem lett volna jó ötlet abban a helyzetben? Csak kérdezem, nem értek hozzá 😊

Mert nem "szórakoztatási" céllal linkeltem be a repet, hanem az utóbbi napokban tárgyalt zerges témához kapcsolódóan.
Ha replayt linkelsz miért spoilerezed el a nyertest??? <#falbav>

bélanéni
(Bocs, hogy ide toltam a linkeket SC2 fórumba, de gondoltam biztos sokakat érdekel)

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

bélanéni
D3 új hír: Caravan
Mondjuk nem olyan nagy szám, de a letölthetõ GamesCom 2010 Press Kit az szuper. (Press Kit) A Screenshotok-ra koncentráljatok, hát milyen lesz már ez a játék Istenem. Az alvásról leszokok majd az biztos.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Sáska
koszi a valaszokat. igazabol nem sietek sehova, meg nem is celom, hogy a legjobbak kozott legyek, mert annyi idom ugy sincs jatszani meg gyakorolni; tulajdonkeppen arra voltam kivancsi, hogy a practice-t erdemes-e elhagyni, hogy hozzam hasonlo noobokkal jatsszak a legalacsonyabb ligaban - mert ugy vettem eszre, hogy practice mode-ban siman kapok joval erosebb ellenfelet is, aki teljesen mas dimenzioban jatszik..
de akkor meg lejatszom azt a kb 25-30 meccset ami meg hatra van, kiprobalok mas fajt is, aztan meglatom. ezekre a challenge-ekre is ranezek majd.
thx!

Sziasztok. Azt szeretném kérdezni/kérni hogy esetleg valaki nem-e tudna adni nekem 1 trial kulcsot, hogy ki tudjam próbálni a multi-t mert érdekelne hogy mien maga a játék, mert gameplay alapján jónak tûnik de szeretném saját tapasztalat alapján eldönteni és ha megtetszik a játék megveszem. Elõre is köszönöm.
Hegi90
Hát én még utólag se tudnék rá mit mondani 😄

A nydus talán tényleg megért volna egy próbát, igaz lingeken kívül nem sok mindent raktam volna bele, mert egy base race-ben biztos én kaptam volna ki...

csuszi
tudnám mirõl beszélsz...vagyis tudom, csak éppen nem segítek értelmezni a hsz.-om. 😉

MJ rulz Pink Team The Only One

Hegi90
Igazából tényleg ez a legegyszerûbb módja. Azelõtt nem sc-ztem, szinte alig hallottam valamit a játékról, és 2-3 hét alatt gold ligába kerültem, mert Diamond szintûek vettek körbe a Beta ideje alatt 😊

FSpofon
diablo az egyetlen blizz játék ami tökéletes lenne konzolra, igazából a controllert ilyen játékokra tervezték csak még senki se csinált rá jót 😄

Arab money

FSpofon
mert szerinted a legjobb játékosok hogy lettek a legjobbak az elmult 10 evben? egy netes forumba toltogettek fel a demoikat hogy fel nap mulva vki irjon ra 2 sort? talan ott ult mellettuk a tarsuk es megbeszeltek, gyakoroltak, kiirtak a hibakat

Arab money

csuszi
én sose értem. mindenkivel agresszív kismalac, kötekedõs, igazi fórum fasz.

Sheltem
Én sem nagyon értelek téged néha.

Nem csak ez fura amit írtál, de diablo3 topicban is:

diablo3

Be is b*szna ha diablo3 multiplatform játék lenne és éreznénk rajta a "konzol" hatást.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

csuszi
neked tényleg ennyire szar az életed?

FSpofon
igazából a legjobb az lenne ha egy min. felsõ platinum játékossal összeköltöznél pár hónapra

Arab money

CharrDen
Tõled függ, nyugodtan felmehetsz, amennyiben nem érdekel az, hogy hány win/lose-od van. Én rögtön itt kezdtem, 2v2-ben Prodyval 7:3 a nyerés-vesztés arányunk, 1v1-ben attól függ mi ellen vagyok, mivel 1v1-ben zergel játszok. Ladderben is vannak kezdõk, vannak jók, az, hogy bronze, silver, gold etc. az teljesen mindegy, mert össze-vissza vannak még a játékosok. Volt, amikor 1v1-ben diamondot lazán elvertem, mert terrannal volt, és amikor bementem 20 lingel (nem az elején rush, fejlesztett, gyors +1/1 attack/def) akkor kezdte a barrackot építeni, de már 2 helyre ki volt költözve stb. De olyan is volt, amikor csúnyán elvertek volna, de amikor még 2 épületem volt hátra, kidobta a gyereket és megnyertem. Persze vannak ellenpéldák is, de a kérdésedre válaszolva teljesen tõled függ. Nagyon vegyes a játékosok tudása, még a ligákon / rangokon belül is. Ne aggódj, csak élvezd a játékot, ezt felejtik el sokan. Nem egyszer volt, hogy amikor megvertem õket "megkérték hogy gyújtsam fel magam, öljem meg magam stb"

Hegi90
jaja, challengek nagyon sokat segítenek. Nem muszáj az összeset goldra megcsinálni, elég ha az alapokkal tisztában vagy.

Meccseidet meg nézdd vissza, és próbálj meg rájönni, hogy mit rontottál, vagy ha nem megy, kérj segítséget valakitõl.

Silver(T) vs Psy(Z)

Azért egy elgondolkodtató replay.

(Utólag persze lehet okosnak lenni, hogy mit kellet volna zerggel csinálni ezen a mapon)
Jockey
addig ne gyere kis practicebnõl, amíg nincs mögötted a szerinted kellõ tapasztalat..
én javaslom ott próbálj ki több fajt is, én úgyis béna az ember az elején, de leglább látod mi hogy mûködik, ladderen ennek már ára lesz..-)
én pl practice elõs 28 mecsét terranal toltam atán végén váltottam protossra és azóta is azzal vagyok, aligában is, igaz szopok is vele, mert nem toltam eleget practice-be vele..
jah és challenge-kert is told, ot megtanulod mi ellen mi a jó, stb..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

én bronz ligás vagyok
ahogy elõttem is írták terrannál mindenki mass marinera próbál menni, aki nem,azokat könnyû megverni
protossnál nagyon sok a rush, eddig egy pvp-t jászottam ami fõleg a macroról szólt
zerg player ellen nem sokat voltam, de ha jól emlékszem akkor ott mass roach volt

szerintem,ha nem unod még, akkor csináld tovább a practice meccseket,legalább jobban belejössz

Sáska
eddig meg csak gyakorlo modban jatszottam 1v1-eket; kb 20 meccs van mogottem, es szerintem olyan 60%-ban kikaptam eddig:-) voltak olyan ellenfelek, akikkel szemben eselyem se volt. Az lenne a kerdesem, hogy erdemes-e atterni a normalis ladderre, avagy gyakoroljak meg?:-) A legalacsonyabb ladderben mennyire erosek a jatekosok?
thx

Aradebil2
de jó hogy nem néztem meg azt a replayt,hd shoutcastolta😊

Aradebil2
igen,kedvencem a mass marine: ahhoz hogy megfogd,techelj t3ra...-.-

Jockey
és akkor küldöd rájuk a colossus-kat..:-p

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Aradebil2
itta program,ma 3*2 meccs látható,hál istennek glhf tv-n adják majd a másik meccset is,14:50-kor kezdõdik

Aradebil2
jó azért hazudtam az elõbb,mert használok még voidot: terran ellen,hogy fellássak a rámpájára😄,illetve ha meglátják elkezdenek marineozni izomból😊

http://www.esl-world.net/masters/season5/gamescom/
11.50kor kezdõdnek az elsõ meccsek

Prody
Ha Void ellen nem tudsz védekezni akkor egy egy n00b vagy; bocs de ezt kell mondanom! Elég kevés élete van és bármivel meg tudod ölni könnyen. 3-4 marine, stalker, spore/hydra. Persze itt a játék elejére gondolok, amikor hátulról betámadnak Void-al a fõépületet. Szóval simán kivéded csak kell pár egység az elejére és máris buktam a meccs elején lévõ Void rushomat.
Játék végefele meg akkora sereggel szoktak menni, hogy a Void massot 1 másodperc alatt leveszik... Szart sem ér! Ha CSAK voidra megy a játékos, akkor lehet túléli és erõs, de nem olyan jó ötlet akkor sem... Fõleg úgy unalmas, hogy egy fajta egységre játszani végig :/.
És mi az, hogy a protossal nem kell taktikázni? <#levele><#hehe><#hehe><#hehe> Ilyet kár hallani. Magyarul a protossal csak nyerni lehet és unbalanced a játék annyira, hogy az egyik faj OP? Akkor miért terrannal vannak a legtöbben?
Mind3 fajban meg kell találni az igazit és alkalmazni a technikáit. Olyan nincs, hogy egyik erõsebb, a másik könnyebb, a harmadik notactic.

Na mondjál olyan taktikát zerg-gel, és terrannal amit nehezünkre esik megcsinálni és irányítani, végbevinni.