StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gratulálok. Jó gamek voltak 😊 1. helyig meg se állj 😄
olyan régen pvp-ztem midgameig,hogy el is felejtettem h mass coloról szól az egész😄
sztem rohadt jó gamek,1. benéztem 2. buktam volna ha kicsit több tapasztalata van szvsz,egyedül a 3.ban éreztem magam magabiztosnak😊
gg wp,van egy vigaszági favoritom😊
amúgy ki ez a két angol kommentátor?
How much can you take,before you snap?
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
milyen fasza minõsége van <#eljen>#eljen>
remélem nem hal le 5 percenként
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
van most valami élõ stream?
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Replayek
Simán kikaptam, esélyem sem volt.
GG WP Muki.
Viszont könnyen lehet, hogy én vagyok az elsõ kiesõ, grat! 😊
"On the thread: HuK: "I want to be the next Lim Yo Hwan for SC2"
On July 20 2010 11:12 IdrA wrote:
ahahahahahahahahahahaha
User was temp banned for this post."
<#nevetes1>#nevetes1>
Az operációs rendszeren is túl...
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."

most van ~500 pontom,kb 200 bonusom,lesz kb 750em ha lejátszom minden bonuszomat kb,de nem fogom,mert 13ától suli😄
Platinum 1
Platinum 2
Szerencsés napom van(eddig).
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S