StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Megnéztem ezt az új pályát, hatalmas. Mondjuk nem sokat láttam belõle, mert elment egy pillanatra az áram, majd kifogtam egy probe rusht. Egyébként sem találkoztam ilyennel, de ekkora pályán. lol Megnéztem a replayt, pont hozzám jött utoljára. Mire a nyolc probja ideért, nekem 15 drone-om volt. Nem tudom, hogy gondolta.
Shieldy
4v4 <#vigyor2>
majd ha jobban megy megyek egyre feljebb, 3v3, majd 2v2 talán.
de igy is 50% fölött teljesítek, szal semmi gond 😊 kicsit rágyakoroltam t-vel, z-vel. tudom mi mibõl jön, más nem is nagyon kell 4v4ben 😄 csiszolgatom a játéktudásomat. terran MMM tényleg nagyon imba!😄

platnából=platinából

És nem paráztat, hogy lecsusz-(i)-ol platnából 😊? Annyira akartad hogy feljebb legyél, és erre randomban kapod a zerget, terrant...

Hypercamot részemrõl nem ismerem, paszolom milyen minõséget produkál. Fraps-ot szoktak általában használni, elég könnyû a kezelése, csak majd utána kell Virtual dub a tömörítéshez, anélkül van olykor 10 gb is a vidi.
csuszi
anti megszülte a rep kérdést, már csak azt kellene tduni, mi a tökömmel csinálnak vod-ot?<#idiota>
jó ez csak félig vicc, ugye hypercam az gyó?

MJ rulz Pink Team The Only One

antgecc
Addig jó, míg csak emailben.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

csuszi
na már nem kell.
sarokban van, kukorica on.

csuszi
ez az anti olyan genya, valaki verje meg <#szomoru2><#duhos2>
email-ben baszogat az az stfu...

bélanéni
Én szinte minden meccset megnézek. Na jó a legutóbbi csuszi vs muki féle TvT meccseket kihagytam, de csak mert erõsen lebeszéltek róla.
Egy 2v2 ligára benevezek már így elõre! Ha majd az orrom alá dörgölik, hogy szar vagy meg ilyenek, akkor <#duhos2><#mf1>
Mikor kezdõdik?

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Shieldy
csak tegnap tudtam meg, hogy ha rdmozok akkor rdmhoz is meg a játszott fajhoz is kapom a wint. ha elõbb tudom elejétõl fogva rdmozok 😄

Akkor én már most keresek párt magamnak a 2v2 ligához!

csuszi
próbálnám a top 10-ben tartani, de nem megy. biztos mert itthon döglök fülgyulladással, mert ha egészséges lennék, olyan apm lenne, hogy sec-enként 16hsz.
még 2012ben is top-ban lenne a topic, olyan buffert nyomnék😊

"...bélám vajon minek örülne (az egyetlen nézõ...😄)"
Na ezt kikérem magamnak. Én vagyok a második nézõ.

😊 csusziság van itt, javából.

csuszi
ne tagadd büdös kölök, addikt vagy, lehet nem játszol, de ott esz a fene bnet-en.

küldj egy rep-et, amirõl nem mondod el hogy nyersz-e, lehetne jobb fajta, mondjuk nem 6pool😊 - bár tudom csak azt tudod kópé. olyan amiben van fordulat, amiben jó béna vagy, hadd baszogassalak, és lehetõleg vagy:
a. vesztesz - ideális.
b. nyersz, de csak mert vagy:
1. droppol az ellen
2. bemákolsz valamit
3. afk 1 órára

<#puszi>

Hegi90
Engem lehet vodolni, tisztában vagyok vele, hogy csak a máknak és fogyatékosságomnak köszönhetõ kiszámíthatatlanságnak köszönhetem a diamond ligát <#idiota>

Amúgy mi az hogy állandóan online vagyok? 😄 napi 3 meccs az állandó? <#schmoll2>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

csuszi
ha rosszul viselkedsz levodolom a rep-edet ph ligából és legalább 10-szer lehülyézlek😄

de tényleg, kéne valami rep amit levodolok (talán a muki vs csuszit) emberkínzás 2? legalább basztatnám magam, mekkora kretén vagyok😊

nem inkább asszem másnál maradok, másokat jobb szapulni...
hegi vs snow?
vagy egy régebbit? egy ph-sat?
bélám vajon minek örülne (az egyetlen nézõ...😄)

csuszi
ja és többet úgyse írok, ha 20. sem érti meg a mondandóm, akkor se. feladtam😊

csuszi
😊 naaaaa. hülye bunkó, ne bánts😊

antgecc
csuszika rápattant sc2.hu-ra 😊

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Muki100
Úgy állapodtunk meg hogy péntek estére próbáljuk összehozni.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

csuszi
már csak 4 meccs van😊
errõl jut eszembe, muki vs ara meccs mikor? fõleg mukit kérdem, õ a lassabb ha nem sértõdik meg ezen.
utána jöhet ennek a gyõztese hegivel, aki online onlány állandóan (és stfu neki és antinak is). és máris jöhet a finale 2. utána pedig a megagigagrandfinalé. hétvégére done is lehetne, jöhetne hétfõn a 3. amit természetesen én nyerek, ha kell doppingolok, ha kell ölök, ha kell óvok.
<#puszis>

BEAST
10. liga? 😄 Örülök majd ha a 3. még az idén elindul. 😛

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

csuszi
remélem azért a 10. ligára (reméljük lesz jubileum, talán 20-25-50 is😊) nem lesz teleírva a remélt meccs képzeletbeli papír 70 névvel😄

csuszi
és ez téged 20. sem zavar😊 de van aki nem így gondolkozik, én speciel nagyon szívesen hülyére veretném magam michael jordan-el egy életen át fikarcnyi esélyt sem látva😊 de van, akinek elveszi a kedvét, engem feltüzel, ha belenyúlhatnék a következõ sorsolásba, akkor a köv ligában az elsõ fordulóban mukival tolnám, a következõben black-el, vagy fordítva😊 akkor is ha emiatt kizúgnék 1 vagy 2 ford. után.

antgecc
Mintha ez 1v1-re nem lenne igaz 😊 Ott is ugyanúgy van elõre lefutott meccs. Lásd csuszi v anti 😛

csuszi
állandóban van összeszokás, fejlõdés, jövõ.
de van elõre lefutott meccs. kérdés hogy áll hozzá a vesztes a meccshez, elõrelátóan, vagy kámpicsorodva.
randomban rengeteg múlik a szerencsén, nincs összeszokás, szerintem szerencsejáték az egész. egyetlen pozitívum, hogy olyan is elõremehet, aki amúgy kezdõbb ha szerencsés a sorsolása.

antgecc
Én állandóra gondoltam.

Evvel az a gond, hogy erre én beneveznék. 😊
Kérdés: random 2v2 minden fordulóban (hogy legyen egy kis csavar és móka a dologban), vagy "normál", állandó 2v2 párok?

csuszi
sértegette a king(fail)oza pengét, aki hála isten kirakta vod-ba.
leanyázta, szegedi kutyázta, kárörvendett, sértegette, aztán vesztett (hála isten😊).

csuszi
az a közösség amelyik így viselkedik, megérdemli a bomlást.
ez nem ilyen.
értelek ám bélám, frusztrál a skill-ed, és félsz hogy ezért
a. neheztel rád a társad
b. bárki lesajnál.

de ez nem lesz, játék, elfogadjuk hogy vannak jobbak és rosszabbak, az egyetlen ami bosszantana, ha a társam nem akarna jobban játszani, fejlõdni, ha akaratilag lenne problémás. amúgy az se érdekelne, ha 6 spawningot rakna mert 6 pool-ozik😊

antgecc
Sztem ezzel semmi gond nem lenne. Ha quick matcheket tolunk minden probléma nélkül, akkor miért lenne gond sg ligánál?

bélanéni
Ja csak azért, mert vannak akár nagy különbségek játékosok között, és az erõsebb fikázná egyfolytában a gyengébbet, hogy visszahúzza.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

bélanéni
Szuper az SG közösség, de nehogy ez rontson a helyzeten.

Az faja lenne, csak legyen már vége a mostani ligának is. Tûkön ülök az izgalomtól, amennyi esemény van nap, mint nap... Mondjuk spectelni szívesen mennék általában, csak upc fiberpower nem engedi meg, olykor vannak pár seces laggspike-jaim és nem szívesen laggoltatnám a résztvevõket 😞 Viszont 2-3 napos max határidõ elõnyös lenne majd, persze, ha lesz ki megszervezze , ha 1v1, ha 2v2.
antgecc
Már mér menne?

bélanéni
Ezzel az az egy gond, hogy menne az egymásra mutogatás, legalábbis nagyobb a potenciális esélye. Mindenesetre egy 2v2 ligába való benevezésen még én is elgondolkoznék.

antgecc
Gyerkõcök! Mi lenne, ha pihenés képpen, belefáradva a mostani 1v1 liga nehézségeibe és lassúságába, a következõ liga egy laza 2v2-es liga lenne?

Muki100
Most nem néztem végig a replayeket, de mi az hogy szegedi kutya? Lol.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

antgecc
Éljen! Bár Kulas-t sajnálom. Szerettem 😞

csuszi
kulast kivették a létrából, bekerült 2 új map.
jungle-t szerintem mindenki ismeri, a másik az shakuras. antival toltunk rajta régebben, szerintem jó pályák.

csuszi
kingoza fail
kingozafail2

kurva anyázás, hol a faszba vagy, szegedi kutya...jó lenne ha nem ez honosodna meg itt is, mint a szánalmas fps-ekben. valami ötlet hogy lehetne gratulálni kingozanak a szenzációs teljesítményéhez, és a fair play játékhoz? tiszta kerekasztalos lovag ez a mai mentalitás, kedves, jól nevelt, aranyos lurkó.

antgecc
2:0 oda, 2:1 oda

szal nem... szokás szerint 😊

Aradebil2
Hegi90
de azért nyertél?

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

antgecc
Fasza, 2 gyerekkel toltam, mind2 ZvZ, a kedvencem... <#bdead>

csuszi
miénk sokkal.
szvsz...

Hegi90
melyik a keményebb liga?

csuszi
bassza meg anti a múltkor ott könyörögtem hogy hívj be? ha egyszer tolod, talán szólnál te átok és jönnék...