StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
más:
Werrában megy a seggbekuki
Én is utálom a colo wars-t. Abban a gémben aminek a végérõl a képet linkeltem pont egy PvP volt és 3GW+void techeltem, minden prot colo buildra megy szinte. Én kerülöm, ritkán megyek arra. Ha nem voidot építek, akkor timing pusholok és colo mögé droppolok 2 immortalt prism-el szendvics taktika elölrõl zea sentry stalker, hátulról 2 immo + warp unitok.
Bár, én mikor a TLO vs FruitDealer képzeletbeli meccsre gondoltam, akkor a TLO-t terranként képzeltem el. Szvsz õ a legjobb T játékos.
Az operációs rendszeren is túl...
Mondja meg nekem valaki, hogy az utlosó "all in" mission-ben miért nem látok egyetlen egy Nydus Network-öt sem, amikor megnéztem egy csomó végigjátszást és arról szól ez a pálya, hogy ki kell likvildálni õket annak érdekében, hogy kevesebb legyen a gond az oldalsó támadásokkal szemben! Ezen kívül olyan dolgok történnek benne, hogy azt el sem hinnétek! Ez vm BUG?
Köszi

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Esküszöm feltöltök egy repet, ha egy zerg nyer ilyen makró késleltetés után.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Megnéztem a replayt. Alapvetõen elég sok mindent csinálhattál volna másképp. Amikor bezárt, akkor volt kint szabad drone-od. Expelhettél volna egy másik bázisra, mint fruitdealer csinálta tegnap. Crawlerrel ne a cannont üsd elõször, pylont kell, talán supply blokkolhatod egy rövid ideig a Protost. Az is jó megoldás, hogy azonnal in base hatch a rámpához, így lesz elég lárvád drone-hoz és azonnal tudod crawlerrel a pylont támadni. Szintén hiba volt a mutát erõletetni, nem mentél velük semmire, phoenix ellen egyszerûen nem jó. Akkor inkább corruptor, földre pedig roach. Ha mindenképpen muta, akkor infestorral megfogni phoenixeket. Vagy roach+hydra késõbb corruptor talán jobb lett volna.
csak eddig mindig a megvágott anyagot kaptuk meg, ill. a panaleket mutogatták, ahol maguk a fejlesztõk beszélnek. persze a Q&A-ban általában azokon is kijön, hogy sok a hülye: blizzcon 2008, "lesz titkos pálya a D3-ban?" és ez még értelmes kérdésnek minõsül 😄
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Fõnix zerg ellen ok, oda tud ütni. De nem pálya kontrol, inkább harassoló-felderítõ kategóriába tenném.
Igazi mapkontrol unit az a muta, otthon tudja tartani vele a népet, közben csipeget ezt-azt porbe-t, épületet. Ha kell kimegy expet leszedni. Erre a fõnix nem képes.
Minden exp közelébe pylon + mapkontrol. Lehet neked mûködik, mindenkinek más a stílusa. Én maradok annál, hogy tudatosan offenzíven teszem le, hatékonyabb.
Aki ezt mondta, az elég elvont meccseket játszhatott eddig 😄