StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

unknown nick
Hahaha elõjött a fõnix bug 😊))))))

unknown nick
Dustin a Lead Designer kommentál vicces 😄

Rage47
kommentátorok között van a blizzardos arc is
Shieldy
http://blizzcon.rayv.com/ sc2 megy

Rage47
a hõs marine😄 láttátok?
Hegi90

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

unknown nick
CellaWerra LoL így már értem õ is miért kattant be 😊

Aradebil2
blizzcon annyira fos,alig castolnak vmit😞 köv meccs loner vs genius

Rage47
Stimpak..😄
unknown nick
Áhh Sen 2-0-ra kikapott mi a franc van vele?

ProGabe
jah, szép volt a micro. sen meg késõn optolt blingre, bár szerintem azokkal sem tudta volna megfogni. egyszerûen kegyetlen a stim 😞

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Rage47
durván tolja a terran😄
http://blizzcon.rayv.com/
Aradebil2
azért nyertem itt(1300as toss,én csak 700),mert dt-zett,amit derítettem,ezért végig colo elõnyben voltam
más:
Werrában megy a seggbekuki

unknown nick
"pvp még akkor is szar ha én nyerem,most is volt kb 15 colom a végén😞 "

Én is utálom a colo wars-t. Abban a gémben aminek a végérõl a képet linkeltem pont egy PvP volt és 3GW+void techeltem, minden prot colo buildra megy szinte. Én kerülöm, ritkán megyek arra. Ha nem voidot építek, akkor timing pusholok és colo mögé droppolok 2 immortalt prism-el szendvics taktika elölrõl zea sentry stalker, hátulról 2 immo + warp unitok.

Aradebil2
nem tom sc1ben milyen volt(intotherainbow),de sc2ben elég unalmas,standard szart játszott eddig

Blacksheep333
elbasztam, sorry

Az operációs rendszeren is túl...

Blacksheep333

unknown nick
Hopetorture milyen? Sosem láttam még játszani.

Supersix
igen az lehet
köszi

Blacksheep333
TLO Blizzcon -on zergként indult, kérdés az is marad-e.

Bár, én mikor a TLO vs FruitDealer képzeletbeli meccsre gondoltam, akkor a TLO-t terranként képzeltem el. Szvsz õ a legjobb T játékos.

Aradebil2
valszeg azért nincsenek nydusok,mert azt választottad,hogy a nydusokat írtod ki,nem?😄

Aradebil2
MOST megy boer vs fruitdealer ismétlése a streamen,hang nélkül,sípolással😊

Supersix
Sziasztok!
Mondja meg nekem valaki, hogy az utlosó "all in" mission-ben miért nem látok egyetlen egy Nydus Network-öt sem, amikor megnéztem egy csomó végigjátszást és arról szól ez a pálya, hogy ki kell likvildálni õket annak érdekében, hogy kevesebb legyen a gond az oldalsó támadásokkal szemben! Ezen kívül olyan dolgok történnek benne, hogy azt el sem hinnétek! Ez vm BUG?
Köszi

Aradebil2
pvp még akkor is szar ha én nyerem,most is volt kb 15 colom a végén😞

Különc
Epic póló <#eljen>

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

unknown nick
Blizzcon:

Ehhez széles arc kell 😊

unknown nick
Abban repben a prot se teljesen volt vérbeli cheeser. Elég 1 canon. Másodikat kezdõhelyre kell tenni, choke point-ra vagy egy GW helyette. Csak a hátráltatás a cél. 150 mineral nagy pénz kidobás az elején.

Hegi90
köszi a választ!

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Aradebil2
behozta bnetet,beléptem,és akárhányszor a linkedre kattintok,mindig az account managementbe dob😞

Aradebil2
már kb egy héttel is voltak több ezres accok,és mint kiderült,mind pcbangesek voltak,tehát azon 0-24ben játszik valaki😊

Lehet a szolgáltatód vagy böngészõd nem kedveli a koreai linket.
És az még csak 1v1, össz.: 12831 liga meccs. Plusz 1600 koop. + 800 FFA. Lehet egyébként többen használják az acc-ot, mert azért ez így rettenetesen sok.
Aradebil2
nekem nem hozza be😞

unknown nick
Nolife 😊 Uramisten. Amit linkeltem lent annál még én nem láttam többet vagy nem játszottam olyannal, de a tied durva: 6386

Erre írtam, hogy az in base hatch is jó. Mert zergnek a gyors exp nem elsõdlegesen a többlet bevétel miatt kell, hanem a plusz lárva miatt. Gyors hatch rámpa mellé, crawler, lesz elég droneja, lesz income, jöhet az exp hatch. Két bázis 3 hatchery-t el tud látni nyersanyaggal.
unknown nick
Jaja SC1-ben is már pro volt. Balanszoláshoz nem ért 😊

unknown nick
Az a baj hogy fõnixe volt a p-nek, azonnal leveri az expjét, mert ott kacsázott a mapon.

Esküszöm feltöltök egy repet, ha egy zerg nyer ilyen makró késleltetés után.

unknown nick
Hahaha LoL, ez kocka-e? Most nyertem ellene 😊

Klemice
betöltesz egy régebbi mentést, vagy újrakezded a játékot

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Végig vittem a Single playert, és vissza szeretnék jutni a hajóra megcsinálni a protossos küldit, de nem tudom, hogy kell, mert mindig csak a küldiket adja ki újra játszásra! Mit kell csinálnom, hogy megint ott legyek a hajón?

Azért a blizzconon volt, amikor David Kim válaszolt a nézõk kérdéseire az egész jó volt. Nem is tudtam, hogy õ 2200 pontos random player, és õ fõ ember balance ügyben.

Megnéztem a replayt. Alapvetõen elég sok mindent csinálhattál volna másképp. Amikor bezárt, akkor volt kint szabad drone-od. Expelhettél volna egy másik bázisra, mint fruitdealer csinálta tegnap. Crawlerrel ne a cannont üsd elõször, pylont kell, talán supply blokkolhatod egy rövid ideig a Protost. Az is jó megoldás, hogy azonnal in base hatch a rámpához, így lesz elég lárvád drone-hoz és azonnal tudod crawlerrel a pylont támadni. Szintén hiba volt a mutát erõletetni, nem mentél velük semmire, phoenix ellen egyszerûen nem jó. Akkor inkább corruptor, földre pedig roach. Ha mindenképpen muta, akkor infestorral megfogni phoenixeket. Vagy roach+hydra késõbb corruptor talán jobb lett volna.
unknown nick
Igen, de csak egy expre aztán csókolom. Emberek és stílusok különböznek én a prism-et jobban szeretem mobilisabb, bár utálom mikor warpolok és kilövik.

ProGabe
a blizzcon mindig is ilyen volt: beöltözött no-liferek szaladgálnak fel s alá 😄

csak eddig mindig a megvágott anyagot kaptuk meg, ill. a panaleket mutogatták, ahol maguk a fejlesztõk beszélnek. persze a Q&A-ban általában azokon is kijön, hogy sok a hülye: blizzcon 2008, "lesz titkos pálya a D3-ban?" és ez még értelmes kérdésnek minõsül 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Hegi90
szerintem exp leszedésére ugyanígy egy eldugott pylon (és bewarpolt 5 zela), vagy 2-3 DT tökéletesen jó. Nagyon kevés az a zerg, aki úgy megy ki expelni, hogy visz 2 overt, meg 3-4 dronet a spore/spinek miatt.

unknown nick
DT ritkán jön be jól, engem többször lossba vitt, és nem csak engem, mint használt még akkor is ha keverem mással a DPS miatt. Nem igazán mapkontrol unit túl sok idõ kihozni. De idõnként meg lehet lepni az ellenfelet. Játékonként egy exp leszedésére alkalmas, amint rájön az ellefél, hogy DT van a mapon védi. Ha earlyben hozod, akkor pedig azt csinálod amiért én szidom a tosst, hogy majdnem minden stratégiája ALL-IN.

Fõnix zerg ellen ok, oda tud ütni. De nem pálya kontrol, inkább harassoló-felderítõ kategóriába tenném.

Igazi mapkontrol unit az a muta, otthon tudja tartani vele a népet, közben csipeget ezt-azt porbe-t, épületet. Ha kell kimegy expet leszedni. Erre a fõnix nem képes.

Minden exp közelébe pylon + mapkontrol. Lehet neked mûködik, mindenkinek más a stílusa. Én maradok annál, hogy tudatosan offenzíven teszem le, hatékonyabb.

Én is így vagyok ezzel 😄 phoenix marha ,gyors szerintem egyik egyik legjobb felderítõ 😄 amúgy szerintem most nem rossz a balance a játékba , sõt nagyon jó, amit problémának érzek a balancenál ,hogy egyes egységeket mint a reapert kizárják a játékból, mert még õk sem tudják ,hogy mi legyen vele így idõt kérnek 😄 és mivel nem használja van idejük kitalálni mit kell rajta eszközölni.

Hegi90
+DT, phoenixek, stb stb.
Aki ezt mondta, az elég elvont meccseket játszhatott eddig 😄

unknown nick
Az elsõ exp cannonozását idra se védte scrap stationon, a map választás volt a mázlija, mert odébb tudott azonnal expelni. Ha nem azon a mapon játsszák Kiwi elveri 2-1-re.