StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja, hogy ez War3 lesz... Bár az is nagy kedvenc, de számomra azt kevésbé látványos nézni... Ez esetben megnézek még 2-3 Crota vod-ot, aztán csicsika. Készülni kell holnapra (meg kell szereznünk neked a 25-ös team zerg achit)...
Szégyen-é ha én ezt a két nevet nem ismerem?
Szavaidból ítélve olybá tûnik, ezt is néznem kell.<#kacsint>#kacsint>
Szavaidból ítélve olybá tûnik, ezt is néznem kell.<#kacsint>#kacsint>
azért most is volt pont amikor majdnem elhittem, hogy annyi muta szétkapja a stalkersereget, de azért a blink igencsak használható volt arra amire kitalálták 😊
nekem nem akadt, csak sokszor a tömörítés miatt szétesett a kép, de simán élveztem. White-ra gyõzött 2:1-re, és a végén nevetve gratuláltak egymásnak és átölelték egymást. Ez baromira tetszett, de persze ehhez az is hozzátartozik, hogy mindketten ukránok...
White-ra jól idõzített, még fél perc, és a muta massza átlépi a kritikus tömeget.
White-ra jól idõzített, még fél perc, és a muta massza átlépi a kritikus tömeget.
Na én várom 😄 ez lenne az új játék amúgy?
Mutatták a hõs választós képernyõt. Kb. ennyi.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
sc2 dotáról semmit sem tudunk?
A középsõ Artosis.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Ez az sc2 dota?
ja, hogy nem a nézõ szemszõgébõl bal oldalt kérded... az nekünk a jobb oldal 😊
Day9 öccse, Nick "Tasteless" Plott.
vagyis na jobb oldalt (mindig keverem 😄)
day9 nak nem is mély a hangja. 😊
Középsõ gondolom a lead designer
day9 nak nem is mély a hangja. 😊
Középsõ gondolom a lead designer
Az operációs rendszeren is túl...
bal a Day9 a legnagyobb 😊. De a mély hangú a jobb oldali...
EZ micsoda?😄
és egy jó hír: ladder reset után csak a pontok törlõdnek,az MMR-ed(hidden ranking,vagy tudomis én mi) marad,így elég lesz 1 placement meccs is<#ravasz1>#ravasz1>
Na fasza. Elszállt a kép, tiszta cink. 😄
BTW: ki az a mély hangú caster a bal oldalon?
BTW: ki az a mély hangú caster a bal oldalon?
http://blizzcon.rayv.com/
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Egy kisebb részletet még találtam:
...and someone testify that Gundam raped me, and he prepared gel, oil..etc "I was so scared to report him because of disadvantage"
más: Dimaga, whitera meccsra tudtok linkelni egy streamet? Kösz szépen elõre is!
...and someone testify that Gundam raped me, and he prepared gel, oil..etc "I was so scared to report him because of disadvantage"
más: Dimaga, whitera meccsra tudtok linkelni egy streamet? Kösz szépen elõre is!
dimaga és white-ra mindjárt kezdõdik!
és vmi hots infók a main stagen?infested bunker?amint megtudok vmit linkelem<#whatever>#whatever>
nem tudni,ezért is zárták le a topicot,majd ha lesz hivatalos infó akkor megtudjuk,de azt pletyizik,hogy bepróbálkozott az egyik 16 éves srácnál,de nem hagyta magát v mi...de hagyjuk a témát:S
"mindenféle jóval zaklatta a játékosait"
Ez alatt mit értesz? Milyen komolyan zaklatta õket?
Ez alatt mit értesz? Milyen komolyan zaklatta õket?
werra menedzsere egy retkes buzi,aki mindenféle jóval zaklatta a játékosait,mindenki kilépett a klánból
Nem tudom kipróbálta ki ezt a Star battlet de kurva jó😄
As i said, jó ideje nem láttam P-t már döntõben 😞 Csak ha valamelyik faji ágból hiányoztak a profijaik.