StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én aszondom ne pöcsöljünk, csuszi lesz a szervezõ és csókolom 😊
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Én a többség véleményéhez adok majd +1 szavazatot, nekem teljesen mindegy.
Csoportot meg azért támogatom, mert nem kéne 2 többszöröseinek lennie a létszámnak (8-16-32-64)
Persze nekem bárhogy jó, remélem lesz csapattársam 😊
(Ugytünik, hogy nem a mobilnettel volt a baj, hanem az avast virusirto kavart be a starcraftnak ,ráadásul ha kilövöd, a háttérben még fut, és a folymatkezelõben sem lehet kilõni! Akinek ilyen problémája volt esetleg, az tegye az sc2-t a kivételek közé!!! forrás starcraft2.hu)
Ha mindezen tudsz szépíteni, gold liga adott lesz. Utána már rajtad áll.
Segítséget kérnék ,hogy mit csináltam rosszul , szokásosan prot ellen fostam linget upgradeltem de valahogy még is kikaptam és még próbáltam expelni is hozzá értõk segítsége kéne:S😄
MJ rulz Pink Team The Only One
" * Stops the naturally occurring larva from spawning.
* Stops the timer for spawning naturally occuring larva.
* Stop the larva from spawn larva from being spewed out of the hatchery.
* Stops queens from spawning or researching technologies.
* Does not stop vomit timer from ticking down.
* Does not stop hatcheries from morphing. "
Contaminate.
2. De termel tovább. Nem aktív képesség a lárvatermelés, ellenben ríszörcsölni nem tudsz majd semmit addig.
1. Ha egy munkásnál van mineral, és elküldöm gázhoz, akkor mikor hozza a gázt, lerakja a mineralt is, vagy elveszlik?
2. Ha overseerel leköpöm a hatcheryt akkor az nem fog termelni lárvát?
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ezt hogy gondoltad? fejtsd ki pls
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ha kikapok egy párharcban, akkor automatikusan én jutok tovább. ha nem kapok ki, akkor is.
de akkor menjen a harmadik?
jelöljünk ki egy lebonyolítót
1v1 is vagy csak 2v2?
1v1:
- csoportkörös vígaszágas vagy ami eddig volt
- jelentkezni a lebonyolítónál
- bo3 vagy 5?
2v2:
- csoportos vígaszágas vagy ami eddig
- random társak vagy fix-ek
- jelentkezni a lebonyolítónál
javaslataim:
mapok lehetnek minden ladder map, 1v1 és 2v2 bõl, plusz ha az ellenfél elfogadja akkor bármi.
morrow féle micro tournament dönti el ki választ elsõnek mapot, így többször mint a vesztes
határidõs meccsek, amiket drákói szigorral betartunk (pl. holnap este 8tól csütörtök este 8ig le kell mennie a fordulónak. aki nem jelenik meg, go vígaszág)
+2
anti 0:1rõl indul hegi kiesett.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Volt ugye terran épületek fertõzése, ami után infested terranok jöttek ki, phoenix túl töltõdés, mothership képességek.
nah mégegyszer...csuszi megnyeretjük veled! xD
"It will be revealed tomorrow in BlizzCon, that there will be a new "Grand Master League", a step above the Diamond League. It's going to be the league for the pros, where only top 2% of Diamond League, or top 100 overall, or something like that will be playing at."
2000 régiónként viszont egész jó arány.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
mennyi diamond van? 100000? annak az 1-2 %-a 2000, simán ez is lehet. bár több a val. hogy az össz.nek lesz az 1% a master, és akkor a diamondnak lesz ez a felsõ 10-20%-a.
Master League: Top 1-2% of all players.
Grand Master League: Top 200 players of each region.
De ha megnézed mennyi az annyi egy top 200 rangsorban belátod, hogy nem úgy lesz ahogy ollóztad.
😊
amúgy azért jön többféle info te drága, mert több helyrõl érkezik, már pár napja linkeltek cikket errõl, és ott 1-2% az össz gamereknek volt.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Nagyon jól játszott a protoss, függetlenül a Terran hibáitól.