StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

antgecc
Én 2v2 esetében a fix csapatokat támogatom. Akinek nincs párja, az szerezhet fórumon is, aztán összeszoknak. Csak kéne nekik egy kis gyakorló idõ. Szóval akinek nincs párja, de 2v2-zne, az akár neki is láthatna párt keresni és összeszokni. Esetleg azt is csinálhatjuk, hogy 1v1-el indítunk (idõkorláttal!!!) és ahogy lemegy mehet a 2v2 is. Így 1v1 meccsek alatt gyakorolhatnak a még nem összeszokott párok.

Én aszondom ne pöcsöljünk, csuszi lesz a szervezõ és csókolom 😊

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Szerintem mindenki igy gondolta, hogy menet közben fix! Nem ? Másképp már tényleg hülyeség lenne!

Persze,fix csapattárs (bár az állandó random is jó móka, ha már nem durva komoly verseny, hanem a szórakozás a lényeg), a random csak arra szólt, hogy a verseny kezdetén random sorsoljuk-e ki a párokat vagy sem.

Én a többség véleményéhez adok majd +1 szavazatot, nekem teljesen mindegy.

Egyébként részemrõl tökmind1, de azért lenne jó a random társak, mivel nincs mindenkinek állando partnere! Igy a végén akik szeretnének játszani, õk random szinten alakitanának még csapatokat!

Csoportot meg azért támogatom, mert nem kéne 2 többszöröseinek lennie a létszámnak (8-16-32-64)

Persze nekem bárhogy jó, remélem lesz csapattársam 😊

(Ugytünik, hogy nem a mobilnettel volt a baj, hanem az avast virusirto kavart be a starcraftnak ,ráadásul ha kilövöd, a háttérben még fut, és a folymatkezelõben sem lehet kilõni! Akinek ilyen problémája volt esetleg, az tegye az sc2-t a kivételek közé!!! forrás starcraft2.hu)

Volt több hiba is benne. Elsõ legfontosabb a derítés hiánya, gõzöd nem volt róla, mit csinál az ellen, hol és miért. Overlordokat elküldted bázison kívülre. Prot és terran ellen bátran mehet a map több fontosabb pontjára, mint bázisához, naturalhoz (mikor expel), valamint a többi exphez, map közepére, valamint második overed a naturálodnál lévõ sövényhez, ha esetleg trükközni próbálna. Zerg ellen 1-2 mehet hozzá, expre, meg main környékére, többi csak supply veszteség lesz, mivel tuti, hogy mutázni fog. Ritka eset, mikor nem mutára megy a zerg. Mikor kész a lair, hasznos egy overseer és felderíteni mivel állsz szemben, bemész és ledobsz akár changelinget, amivel gyorsba körülnézhetsz nála. Ez majd még késõbb is hasznos lehet. Továbba hasznos a control groupok használata is, csak a magad dolgát nehezíted meg vele, ha össze vissza kattintgatni kell a mapon, meg jelölgetni az egységeket sorban. Banelingek jók prot ellen is, bár probe és zelán kívül más egység ellen nem sokat ér, mind armored egység és elég keveset sebeznek rajtuk. Mondjuk pylonokat még szereti a bling. Pénzed volt bõven, lárvákat kevésbé használtad ki sok esetben, számottevõ volt az üres idõ ilyen téren. Mondjuk egy idõ után pánikszerûen költekeztél mindenre. Expelni próbálgattál, bár derítés és lárva kihasználatlanság miatt teljesen védtelen voltak. Játék vége felé meg merész volt az õ oldalán lévõ goldhoz kiexpelni, mikor kb semmid nem volt. Utolsó sorban áll a hármas szabály: deríts, deríts, deríts, mert még roston sült lesz zerg hátsód.
Ha mindezen tudsz szépíteni, gold liga adott lesz. Utána már rajtad áll.
JackTar
Szerintem fix csapattársak legyenek, bár ez szubjektív. Amúgy a lebonyolítóról hogy fogunk értesülni, hogy kinek kell majd szólni?

Itt egy replayem
Segítséget kérnék ,hogy mit csináltam rosszul , szokásosan prot ellen fostam linget upgradeltem de valahogy még is kikaptam és még próbáltam expelni is hozzá értõk segítsége kéne:S😄

csuszi
választott társ kvázi csapat vagy sorsolt csapattárs. mindkettõnek vannak elõnyei hátrányai.

MJ rulz Pink Team The Only One

Hopp, beszélek hülyeségeket. Éreztem, hogy ez lehet mégsincs így, úgyhogy egy gyors google+liquipedia a következõket adta ki:

" * Stops the naturally occurring larva from spawning.
* Stops the timer for spawning naturally occuring larva.
* Stop the larva from spawn larva from being spewed out of the hatchery.
* Stops queens from spawning or researching technologies.
* Does not stop vomit timer from ticking down.
* Does not stop hatcheries from morphing. "

Contaminate.
1. Elveszíted
2. De termel tovább. Nem aktív képesség a lárvatermelés, ellenben ríszörcsölni nem tudsz majd semmit addig.
Hegi90
Lenne két noob kérdésem, amit most lusta vagyok kipróbálni 😄

1. Ha egy munkásnál van mineral, és elküldöm gázhoz, akkor mikor hozza a gázt, lerakja a mineralt is, vagy elveszlik?

2. Ha overseerel leköpöm a hatcheryt akkor az nem fog termelni lárvát?

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90
random társak vagy fix-ek

ezt hogy gondoltad? fejtsd ki pls

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

csuszi
+1.
ha kikapok egy párharcban, akkor automatikusan én jutok tovább. ha nem kapok ki, akkor is.

csuszi
ha lejátszanák a kurva grand finálét...😊

de akkor menjen a harmadik?

jelöljünk ki egy lebonyolítót
1v1 is vagy csak 2v2?

1v1:
- csoportkörös vígaszágas vagy ami eddig volt
- jelentkezni a lebonyolítónál
- bo3 vagy 5?

2v2:
- csoportos vígaszágas vagy ami eddig
- random társak vagy fix-ek
- jelentkezni a lebonyolítónál

javaslataim:
mapok lehetnek minden ladder map, 1v1 és 2v2 bõl, plusz ha az ellenfél elfogadja akkor bármi.
morrow féle micro tournament dönti el ki választ elsõnek mapot, így többször mint a vesztes
határidõs meccsek, amiket drákói szigorral betartunk (pl. holnap este 8tól csütörtök este 8ig le kell mennie a fordulónak. aki nem jelenik meg, go vígaszág)
+2
anti 0:1rõl indul hegi kiesett.

antgecc
basszus... liga, na 😊

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

antgecc
Kezdõdjék mán az a 2v2 sg liha! 😊

Sok minden volt korábban is, ami nem került be, lehet végül ez se fog.
Volt ugye terran épületek fertõzése, ami után infested terranok jöttek ki, phoenix túl töltõdés, mothership képességek.
antgecc
A végén durca, ahogy a bunker átalakul zerg unittá <#wow2>

Rage47
jaja😄
Aradebil2
Aradebil2
[url=http://starcraft2.hu/2010/10/24/speak-up-vod-keszito-verseny/#more-11366[/url]

Aradebil2
azok az egyik mod a left2die zombijai lesznek

am nem teljesen értem, a képeket amit néztem meg mutattatok legtöbb egység ugyan az volt kicsit más külsõvel errõl nem mondtak semmit?

antgecc
Hatalmas game! <#eljen>

Hegi90
aztakurva milyen meccs volt ez 😮

Aradebil2
fáj a segge azért nem játszik😄 legalább van humorérzéke😄

Hegi90
Ez a cella csak azért jár fel streamre mostanában, hogy igyon?

unknown nick
Ez csak a GM-rõl ír 😞 Nagy a kavar a fejemben már 😊 Ráadásul még egy újabb verzió 😊

csuszi
2000/global.

unknown nick
Valami hivatalos forrás kéne.

Prody
David Kim interjúból még blizzcon elõtt:

"It will be revealed tomorrow in BlizzCon, that there will be a new "Grand Master League", a step above the Diamond League. It's going to be the league for the pros, where only top 2% of Diamond League, or top 100 overall, or something like that will be playing at."
Hegi90
diamond felsõ 10-20% az túl sok lenne szerintem ahhoz, hogy mesternek lehessen õket vezetni.

2000 régiónként viszont egész jó arány.

ProGabe
upsz, tényleg. rá is kattintottam, de a playlisteket mutatta, amiben csak a dance contest volt, gyorsan be is zártam a tabot 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

csuszi
hát, éppen beleférne.
mennyi diamond van? 100000? annak az 1-2 %-a 2000, simán ez is lehet. bár több a val. hogy az össz.nek lesz az 1% a master, és akkor a diamondnak lesz ez a felsõ 10-20%-a.

unknown nick
Mondjuk játékmenetet nem nagyon változtat ez, nem érdemes rágódni rajta.

Hegi90

unknown nick
Honnan idézted? Én eddig akárhol láttam linkelve ezt írták:

Master League: Top 1-2% of all players.
Grand Master League: Top 200 players of each region.

De ha megnézed mennyi az annyi egy top 200 rangsorban belátod, hogy nem úgy lesz ahogy ollóztad.

csuszi
kapcsolja ki

Aradebil2
már linkeltem,HD-t meg nem fogsz találni

Hegi90
az kizárt dolog, mert nem tudom.

csuszi
nem, igen.
😊

amúgy azért jön többféle info te drága, mert több helyrõl érkezik, már pár napja linkeltek cikket errõl, és ott 1-2% az össz gamereknek volt.

Hegi90
Csak én tudok angolul, vagy teljesen hülye vagyok?

Hegi90
"The Master League will be comprised of the top one or two percent of Diamond League and the Grandmaster League will simply be the top 200."

Muki100
Minden régióból a legjobb 200 lesz a legfelsõ ligában, utána jön a Master liga ami az össznépesség 1-2%-a és utána majd a diamond.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

ProGabe
aki megtalálja a meccsek vodjait HD-ban valami értelmes kommentátortól, az ne habozzon linkelni!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Ennek a grandmasternek csak úgy lenne értelme szerintem, hogy régióként max. 100 fõ. Tehát ki is lehessen esni, nem úgy, mint most, hogy nehezebb kiesni egy ligából, mint bekerülni. Bonus pool nélkül.
unknown nick
Az összes játékos 1-2%-a lesz. Diamond 1-2%-a az majdnem Grand Master.

Hagyd csak 😊
Nagyon jól játszott a protoss, függetlenül a Terran hibáitól.
unknown nick
Proknak a Grand Master lesz.