StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Ezt jól kitalálták -.-
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
na ennyit a statisztikákról 😄
nagyon érdemes megnézni ezt: http://starcraft2.hu/2010/10/25/blizzcon-starcraft-ii-multiplayer-panel/
most tartok annál a résznél, ahol Dustin bácsi elkezdi kifejteni, hogy itt bizony alapvetõ gondok vannak (terran early push vs. protoss lategame)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
minden meccs, 720p-ben
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"Ha én pro player lennék, és pénzdíjas versenyek múlnának azon, hogy aktuálisan nem jó a balance, én biztos azzal a fajjal játszanék amelyikkel a legtöbb esélyem van a gyõzelemre. "
Ez biztos hogy nem azt jelenti, hogy azzal játszana, akivel a legtöbbet gyakorolt. De felesleges is túlragozni a dolgot, mindenki azt csinál, amit akar, én meg csak gold/platina szinten okoskodok, fõleg azért mert maga a balance kérdése és úgy általában a kompetitív gaming "elmélete" jobban érdekel, mint a konkrét gyakorlás 😊
Mondjuk ezzel nem határozott meg szilárdan semmit ténylegesen csak azt állítja, hogy a pro azzal játszana ami fekszik neki. Egyébként BaldeW-nek mi a folytatása? BladeW... mi? Ha az akire gondolok szvsz az egyik legrégebbi sc játékos itt a fórumon rajtam kívül, aki benne volt a forgatagban. Amikor jóval erõsebb volt a HUN SC scene, mint most. Sok újat nem lehet mondani neki.
Szóval ha te úgy gondolod, hogy ha pénzdíj, akkor már lehet váltogatni aktuális imba fajokra, akkor csak egy egyszerû free win leszel az ellenfelednek, aki ezt leszarva keményen gyakorol a választott fajával már x hónapja/éve.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Bár mikor elõször kézhez kaptam egy CD-t first person videokkal rajta Boxer és hasonló koreaiak, meghökkentõ volt látni a játék kezelési skilljüket. Ma a streamek korában nincs meglepi.
Btw BO-k max csak nyitásra jók onnan mindig improvizálni kell az ellenfél rekcióját figyelve.
Bétában volt vele egy interjú még amiben azt nyilatkozta, hogy nem szokott elõre BOkat kitalálni hogy na akkor most ezt fogom csinálni hanem ahogy megy a játék rögtönöz, nem mindig persze ( függetlenül attól hogy nyilván õ is betanult BOkat és gyakorlja is õket ) ! Így csinálta elõször anno a BC rusht scrap stationon és majdnem be is jött neki, és mindeki csak nézett hogy mi a f***.
\"Sweet Mother of Mercy\" sc2: holy#164 d3: holy#2141
Kérdés mi alapján számolod az e-sport esélyt? Alapban a fajba van kódolva, hogy imba, de az átlag játékosok nem használják ki (nem tudják kihasználni) vagy könnyû kezelni és amiatt esélyesebb? Szerintem az elsõ verzió a pro szint.
Lásd wow aréna ! Amelyik setupok voltak aktuális a legimbábbak azokat nyomatták. Nerf ide nerf oda buff ide buff oda ! Mégse feltétlen a setup nyerte meg az aréna döntöket hanem a playerek !
Csak példának bár durván off:
mikor bejött a plate setup sikeressége nagyon sokan csinálták a pala wari dk setupot mert tényleg irgalmatlan imba volt ! mégis abban a seasonban rendezett egyik aréna versenyen ( nem tudom melyik volt éppen ) szinte mindeki azzal indult 3 teamet leszámítva és egy RPM team nyerte végül a döntöt... függetlenül hogy halálra volt itélve éppen mert pont úgy jöttek ki a nerfek meg a buffok !
Ugyan igaz sc2re is, némi csúsztatással.
És mivel nem célom profinak lenni és skillben is nagyjából platinás vagyok csak, bõven jó ez nekem 😊
Ha csak prottal tolnám akkor talán volna keresni valóm dimond ligában, de többre szvsz képtelen vagyok napi ennyi meccsel ! Már pedig élni, inni és sajnos dolgozni is kell 😞 többre nem nagyon van 😊
Mióta megjelent nem tudtam annyit játszani, vagy csak a nyugalom már hogy akkor játszok amikor szeretnék és nincs end date 😄
MU = match up ( vagyis ZvZ, ZvT,ZvP csak hogy értsd személyes példa neked 😊 )
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Alapokat meg lehet tanulni gyorsan, hogy mire hogy kell reagálni azt a konterekbõl tudod meg a gyakorlatból jön !
De se top játékos nem vagyok, és nagyon nem is hiszem hogy leszek... hogy számítsan hogy egy adott fajt mennyire tudok a határon pörgetni.
Élvezem, szeretek a játékkal játszani... és nekem randommal élvezetesebb tolni... Ha egymás után 3x kapok egy adott fajt ellenek akkor is legjobb esetben 3 MUom lett... nem monoton 😄 !
Mivel nagyjából minden MUban bele vagy kötve egy BOba... fõleg ha rövid meccsek jönnek sokszor egymás után... !
Ezért szoktam én randomozni mivel így legalább ez változatosabb. És néha ha kedvem támad lehet cheeselni is 😊 , ettõl függetlenül toss a kedvencem és "komoly" dolgokról van szó akkor tossra váltom a mainem 😊
bár lehet egyszercsak azzal kezdek el mass gamelni (war3mas tapasztalat: amelyik fajjal legutoljára kezdesz el foglalkozni, azzal leszel a legprobb.)
De ettõl függetlenül azért játszani egy fajjal mert az éppen OP és ezért váltani egy másikra mert most az az OP az gyíkság !
Mert attól még hogy OP éppen csak a megfelelõ kezekben az !
Hiába OP zerg ellen a terran mass mech ha nem tudod használni semmit nem ér ! Hiába OP a toss gw+ht(archon) egy zerg ellen ha nem tud használni Epic fail 😊 Azért váltani mert a proktól azt látod hogy ezzel vagy azzal taxal szénné alázzá ezt vagy azt te nem biztos hogy utánna fogod tudni csinálni, és ha azért váltasz mert más kezében OP akkor gyík vagy 😊
Étti?
Még szép! Egy pro player hülye lenne a leggyengébbel játszani. Tökéletes balance meg úgysem lesz soha.