StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
fõoldalon szinte csak pro meccs,ki van írva hogy melyiket hol játszották,EPS,Go4SC2 meccseket simán közvetíthetsz még döntõt is,nem hiszem hogy azokat olyan sokan követnék,nem beszélve a random pro ladder meccsekrõl
MJ rulz Pink Team The Only One
de ezek is diamond-ok voltak öcsém, eskü beállítottam. oké hogy a "zsenik" durvák, de leszedek egy repet, gyanús hogy azt 80% már nézte, csak nem az én kommentemmel😞
úgyhogy vagy régebbi pro meccs kell, vagy gyorsabban reagálnom, vagy valami eldugott repeket honnan szedjek? most blizzconról pl oly felesleges mindenki látta az összeset. vagy tévedek?
itt a válasz a kérdésedre, ugyanis tévedsz, a colo legjobb terra ellen, és a ht. meg persze a sentry. de a colo inkább kell mint a ht, ha nincs pénzed mind3-ra. olyan szépen eszi a colo a labdát öröm nézni😊 csak mikrózni kell vele.
csuszi: könyörgök pro repeket vodolj,és utána nem lesz több gondom😄
Kezdem azt érezni, hogy minden ellen a ht a megoldás. Voidokat mindig szétkapják, colo csak mass zerg meg marine-nál éri meg dt régen sokszor bejött de ha nem akkor csak felesleges kitérõ más meg nem nagyon van.
+ egy kérdés mit kellen csinálni ha elõl egy nagy mm ball utánna meg tankok éppen letámasztanak támadjanak a zelák vagy hátráljanak? az immortal meg oda sem fog érni a tankhoz
ha hagyom akkor ilyen viking raven mara tank mire kellene menni (tippem az immortal+zela és idõvel ht lenne)
Köszi mégegyszer drownak is
LT remek 😄 Egyik TvP-m 40 perc volt itt. Kiszögelléesek miatt jól védik az expet. 😞
Úgy írom, hogy közben nézem és nem tudom mi fog történni:
Én itt mindig 13 probe-val nyitok, suppy nerf segít ebben. APM-ed fejleszd nem nehéz feltornászni legalább 120-ra, mert 10. perc után kapkodás van. Az elején APM spammelj tudatosan. Szerencsére az ellenfélé sem magas. ~5:30 után valamikor, ha 3 GW-re mész dobj expet. LT-n többnyire makró game lesz (akkor próbálok rusholni ha nincs wallin egy bátor terrannál). Koncepciótlan a kezdés talán bio rushtól félsz, ha a probet elküldöd, ami ott kempelt és fellátsz hamarabb tudod mire buildel, bár jött obsod. Forge felesleges volt ~8:00-nál, ha nincs fejlesztés. Exp rovására terran ellen ne cannonozz. Unittal védd. Késõbb ha már nincs idõd és bizonytalan vagy letehetsz párat. Sose hagyd abba a probe gyártást akkor se, ha túlszaturálod a fõbázist, mert majd késõbb leviszed a felét. ~10 percnél még így is iszonyat mennyiségû elkötetlen resourced van.
Alapvetõen eddig jó lenne, amit kitaláltál csak szépen lassan szerintem elcsúszol az idõben. Jó döntés a colo elhagyása. Starport jó lenne, de elõre látom hogy nem tudod kihasználni majd. Templar tech kellene inkább a sok raven miatt. Feedback, psi marinra (és amit ér 😄), immo cliffre tett tank ellen. Charge az cool, hogy van. Nincs pozícióban a void. Végül forge-s unit fejlesztésbe is bele fogtál, de az mehetett volna exp után is.
----
Nagyon elcsúsztál idõben. Már exp kellett volna legyen a gold minen, és egy valahol, hogy konstans massolhass fejleszthess. A fõ baj ez volt nem a seeker missile, bár biztos meglepett. Apróságokon bukott a dolog simán hozható meccs lett volna. Saját játékmódom alapján írom, remélem más nézõpontból is ír valaki tippeket.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
De hol, kérem, hol?
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
-1000 mineral már 9. percnél,nem költesz
-támadásoddal nem tudom mit akartál,mire besétáltál expig,már hiányzott fél sereged
terrát nem szabad bántani LT-n ha becliffezte magát,simán elõnybe voltál,maxos sereggel meg begyûrted volna
StarCraft Forever Fever
Meg azt sem értem hogy az elején még tudok vásárolni, utánna meg nem történik semmi. Fuuuuucck
A tankok ellen mindenkep hoznod kene immortalokat, pilanatok alat szet kapjak.
Amikor betamadtal nagyon a parasztokra akartal meni az expjen, es itt buktad. mig azokat irtotad, a terran szetkapta siman a sereged.
Ebben a gaméban mi a francot kellett volna másképp csinálnom folyamatosan úgy érzem hogy én összevissza próbálkozom de mindegy mit csinálok a terran betámadhatatlan az elején (wall utánna meg egy két tankot úgy is lerak) késõbb meg megindul és nem tudom fogni legyen mmm banshee bc minden volt ma
Más: NaDa, biztos voltam hogy nyer. Még új a game, lehet kicsit botladozik néha, de döntõs lesz még sokszor.
A mai mecseket sem láttam 😞
Sajna mass ling-bling buildjeimet csúnyán meg fogja ölni 😞
anti: nada nagyon béna volt,hagyta meghalni a marineokat,egyébként meg persze h be lehet szopni,micro vs micro
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Kár check-ért, pedig jó játékosnak tartom, csak ma nem volt az.