StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
fasza kis machinima, Zergek elerik azerothot is😊
Elõször is gratulálok Idra-nak, habár sokan seggfejnek tartják (lehet az is), de Z-vel nagyon tud.
1. mecs: egyértelmûen Idra bealudt, az õ általa választott Scrap Station erõsen Zerg pálya és ezt a tényt úgy kezelte, hogy HUK majd ûl a seggén és meg jól lemutázza. Csak huk támadott, nem volt Idrának védekezõ egysége és szopott. Tehát nem skill vagy faj beli különbséget láttunk, hanem egy felpörgés illetve nem felpörgés közti különbséget. Ez a mecs arra jó, hogy megfigyeljük, mekkora pofont kaphatunk, ha nem vagyunk egyszer a toppon.
2. mecs: átlagos kezdés, Idra tanult az early muta hátrányából (elõzõ mecs) és egy stabil roach védekezést tolt. Egyszer figyelmetlenségbõl szó szerint elhagyott vagy 10 linget. Huk szokásos mass sentry, kevés zela, még kevesebb stalkerrel támadott és felszaladt a rámpán. Itt kiemelnék 2 hibát. Elõször is ha már felszaladt rossz döntés volt, hogy nem hagyott 2 sentryt a rámpánál, mikkel falazott volna, hoyg Idrának ne legyen supportja lentrõl felfelé, a maradék unitjával meg ütötte volna a hatcheryt, dronokat, stb, helyette lefele lövöldözött, hogy megölje a lenti roachokat, közben egyesével jöttek ki Idra unitjai, amik lassan felõrölték ezt a támadást. A másik hiba ennél a támadásnál, hogy inkább lent kellett volna maradni és a lejáratott fieldezni, és akkor meg ugrik Idra expe. Utána Idra elment +1 exp, hídra és corruptor, oszt csá. Mass macro, ez a legerõsebb fegyvere a Z-nek.
3. mecs: védett roach rush után mass Macro, azt dettó 2. mecs.
4. mecs: no comment, zavaros. Huk melléklikkel, nem war gate-t fejleszt, hanem +1 attack légi egységeknek, ilyedtébe expét falazza. Ezt (szerintem paraszt OP dolog) overból hányt trutyira telepített spine crawler-el beütötte, majd pánik szerû void és dt, de nem ért semmit.
Summa Summarum (akárhogy is kell írni):
Huk közel a maxot hozta, lehet nem korean a gyerek de high level skilles. Úgy érzem, ha egy tournamentben egy T nem veri ki a Z-ket, akkor a P meg hal a Z-vel szemben a döntõben, az ultra high skill level szinten.
Z feladata P-vel szemben: early exp, minimális defens, droneDroneDroneDrone... figyelni toss bejáratot, ha megmozdul roachLingRoachLing (amekkora a toss serege, nem is kell nagyobb), visszaverni a támadást, majd megint exp, azt hányni a roach + hídra, majd ultra, vagy 1. exp után muta. Ha a hülye toss expel, akkor megint csa +1 exp a Z részrõl.
MAXIMIZE MACRO by Zerg
Tossnak mit ajánlok ultra high skillen? Egyetlen esélye, ha gyûjti otthon a sereget, és mid game early részében üt egy nagyot. Ha az nincs meg, oda a game.
GG
StarCraft Forever Fever
rócs meg azért nincs szvsz mert sok tank volt az elején
kalciferék nem?
de én nem kritizálhatok ott - itt se, mert illetlen lenne egy másik vodostól.
MJ rulz Pink Team The Only One
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
StarCraft Forever Fever
szerk.: persze pont én magyarázok scoutról, amikor én vagyok itt kb a legszarabb benne <#idiota>#idiota>
StarCraft Forever Fever
StarCraft Forever Fever
StarCraft Forever Fever
Nem birom megvárni az IDRA vs HUK meccset, de szerintem sírós srác ki tudja játszani Z-bõl majdnem a maximumot. Nem egy Fruit.dealer, de majdnem. Z megeszi a P-t high skillen. Alacsony skillen a P az erõsebb.
StarCraft Forever Fever
most nemrég játsztottam egy zvp-t mindössze annyit kérdeznék hogy mass voidray ellen van vmi zergnek?? hidrákat megették....
Asus Extreme - INTEL CORE2QUAD Q6700 @ 2.66 - 2GB OCZ - XFX GeForce 9800 GTX XXX 512MB - LG L222WS - A4TECH X750-F - steelseries qpad
jó meccsek voltak legalább?