StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

unknown nick
Ahh és nem látom.........tam.<#schmoll2>

BEAST
Igen. Az igazi boxer SlayerS_Boxer néven fut. Az új, fiatalabb kiadás pedig Boxer néven, de nevezik Fake Boxernek vagy Foxernek is már. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

antgecc
Mijeza fakeboxer? 2 koreai pro player fut boxer néven?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

BEAST
Az érdekes lenne 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

balintk
Remélem Boxer vs. FakeBoxer döntõ lesz. 😄

TurboX
boxibácsi ismét megmutatta magát <#worship>
unknown nick
Az hogy gyorsabban feljebb tudtál kerülni, oka lehetett az, hogy több engedélyezett %-osan minél lentebb vagy.

TurboX
na akkor ezt most megnézzük <#eljen>

szerk: nadát nem ismertem meg :S
balintk
unknown nick
Ladder resetnek szerintem ez az egyik célja, hogy kiszórja, akik miatt nem tudsz felkerülni, mert csak helyet foglalnak. Aki aktív pedig valószínû marad a helyén MMR ugye nem változik max +1 loss.

Elég késõn kezdtem el multyzni, így silverben kezdtem el a pályafutásom. Azóta lépegettem fel apránként. Goldban töltöttem talán a legkevesebb idõt. Most már szenvedek ezért a fránya diamondért, de kezd kiakasztani. xd
Nekem bronze ban 15 helyrõl sikerült feljutnom silverbe ott megint csak 12 hely körül egyre több goldot kezdtem kapni én úgy gondolom így kerül fel az ember,de velük már nem ment jól a dolog😄

Verhettem volna, ha nem veszem "teams even címen" lazára a figurát, de sok esetben marhára megtévesztõ. Fõképp, hogy mostanság csak platinát kaptam even matchnek, ott meg nem kell erõlködni túl sokat. Van, hogy even match címen elég erõs ellen jön, van hogy favored címen iszonyat gyenge. Szal igazodjon ki az ember.
Hegi90
Egyébként ezzel kb mindenki így van, akár hiszed akár nem. Én is ott rohadtam platina elsõ helyén több mint két hétig.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Volt, mostanság platinásokat kaptam sorra, de az legtöbb esetben már már túl könnyen nyerhetõ, de régebben is volt, hogy loss streak mellett voltak ugyanúgy egyenlõ diasok, szal pasz, de mindegy is. Patch elõtt sorra vertem a diasokat is, aztán jött a patch és mint annak rendje, sorra beszívtam a voidos rushokat vegyítve a main sereggel, vagy anélkül. Utána már inkább platina jön egy ideje.
Igazság szerint csak irigység van bennem, hogy sok esetben összedob olyan diamondosokkal, akiktõl sírni tudnék. Engem meg nem akar feldobni. 😞 Na sebaj, úgy is tervbe vettem, hogy a héten kicsit ráizzítok sc-re, hátha meggondolja magát a rendszer.
Baj ott van, hogy ha színtén platinásokat kapok, csak winemet növelem, meg pontot, de mivel kevés a kihívás, így kicsit fásulttá tesz, meg fejlõdni se igen tudok. Apm-em is leragadt így 70-90 körül, de nem is igen kell több. Apm spammelés meg nem gyere be, nem sok értelmét látom, inkább csak nõ az apm, ha szükség van rá.
unknown nick
Alacsony pontszámúak ritkán játszanak olyan 500 körül abba hagyták, legalábbis a divemben.

unknown nick
Néha felborítja az MMR-t, hogy prioritásba kerül a játék keresési idõ rövid legyen.

Viszonyításképpen mondom, hogy az 1444-es diamond már nem olyan magas tudás, mint régebben, most mid dia körüli.

Hegi90
Volt elõtte winstreaked?
Egyébként a matchmaking nem nézi a ligát.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hmmm, akárki akármit is mond, szerintem akkor se stimmel valami ezzel az mmr-rel. 1444 pontos diamond nem hiszem, hogy túlzottan teams even lehet egy platinának, még úgy is, hogy színtén 1400 felett vagyok. Gondolná az ember, játszik egy hagyományos kevésbé fenyegetõ buildet és pár perc alatt beállít vagy 60 supplys marine, mara, helion kombóval. Á hogyne. De ha ennyire jó vagyok, hogy egyenlõ egy ilyen meccs, miért vagyok még platina? xD
Életben nem fogom megérteni ezt a rendszert 😄
antgecc
Mikó indú má a 2v2 meccs? Megvan a létszám?

csúzli aktivizáld már magad!

Ide se nézel te ganaj.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

CharrDen
😄DDD

Hegi90

BEAST
Persze én meglehetõsen messze vagyok a profi szinttõl, de szerintem valami nem stimmel a protossal.
Harmat gyenge ha early game harassról van szó. Arról nem is beszélve, hogy mennyire kiszámítható az egész faj. Persze védekezni nem nehéz vele az elején, de túl drágák az egységek ahhoz képest, hogy milyen könnyen leküzdik õket, fõleg a terran egységek.

Viszont kíváncsi lennék milyen nem szimpla, de hatékony taktikákat ajánlanál.

Az a baj nem vagyok olyan jó angolos hogy ezt megértsem így sajnos semmit sem ér nekem😄

Aradebil2
Hegi90
Csak idõbeosztás kérdése az egész. Én is szoktam nézni a vodokat, ha éppen lyukasórám van (elõadásra nem járok/nem viszek laptopot), és mégis van olyan tárgyam, amibõl csoportelsõ vagyok gyakorlaton. És persze nem is bölcsésznek vagy valami büfészakon tanulok 😊

Tény, hogy a legtöbb protoss játékos összegyûjt egy nagy sereget és megindul. Ennyi a taktikája. Esetleg korai GW push vagy bejön vagy nem. Egyébként tudnak õk harassolni phoenix-el zerg ellen, de terran ellen nem jó, nem is használják, marine miatt. DT szintén jó, fõleg zerg ellen, terran scan miatt ez sem olyan hatásos, mert hiába nincs detector egység, épület, ki lehet védeni az elsõ csapásokat és felkészülhet a dt-re. HT dropot+ storm harvester-re se sokat látok. Én egyáltalán nem sajnálom a protossokat, blizzcont is csak behúzták és azért nem egy elveszett faj. Csak sok játékos nem lép túl a szimpla taktikákon. Nexgenius pl. ma nagyon szimpatikusan játszott, pedig korábban nem volt valai érdekfeszítõ a játéka számomra.
Szoval Donatus nem akar 2v2-zni 😊, ugyhogy továbbra is partnert keresek 😄!

Zerg vagyok, Gold vagyok, nemjátszom tulsokat, voicechat minden mehet felõlem, ha valaki komolyan gondolja!

Szoval, ha valaki keres társat, akkor nyugodtan beirhattok szo nélkül mellé 😊, ha nem nem! Most már rá kell uszitanom haverjaimat a játékra 😄

Rage47
szal terran OP
😄
unknown nick
Ez tetszik TL fórum:

Why is protoss doing so bad in the GSL?

- "Maybe the question should be: why arent good players playing Protoss instead of why are there no good Protoss players?
Just not enough options, you always move with one big ball and try to survive until lategame. Harassing impossible / ineffective."

Jó topic. Valaki szerint nincs profi p játékos, van aki szerint türelmetlenek és all-in-re mennek, van aki szerint a leggyengébb faj, van aki szerint a legjobbak kiestek a selejtezõn stb...

nincs kedve valakinek 1 v1 ezni most?

Pont nem voltam tegnap óta, én Donatussal is bevállalom! Nekem csak a játék fontos!

Rage47
ott is szívni fog vizsgaidõszakban, mert nem fog tanulni rendszeresen, és majd mindent egyszerre kell:p
Aradebil2
fizetni lehet a
-vodokért,visszanézheted az egész idényt
-a HQ streamért
szvsz vodért éri meg maximum

Aradebil2
haha,majd visszasírod te még a gimit,hacsak nem vmi színvonalas fõiskolára mész😊

Prody
GOMtv-n fizetni kell: Live videó, HQ videókért?

Prody
de várom már azt az idõt

lolSL
alap dolog

unknown nick
Ne fokozzuk😊 Elõadások alatt video-t nézni, szép dolog? 😊

lolSL
melyik egyetemen nincs wifi net?

unknown nick
"Vagy az egyetemisták."

Minden hétköznap ellógni egy elõadást GSL miatt?😊

Vagy az egyetemisták.
Én azért feltelepítettem a playert, ha néha elcspítem, elcsíptem, mint pl. ma is könnyedén, de az esetek nagy többségében valóban nem a legjobbkor van az event.

unknown nick
Oldern: szerintem csak a no liferek engedhetik meg maguknak hogy napközben nézzék gom playerrel. A weboldalra felkerülnek a meccsek azok pedig, böngészõvel késõbb nézhetõk, amit statisztikázhatnak már. Igazad van egyébként mi érdekünk, hogy színvonalas meccseket lássunk, ahhoz regelni kell minél több embernek free accot.

Az viszont fix, hogy ez a folyamatos mass marine push-os taktikája igen erõs, csak könnyen okozhatja a vesztét is.
unknown nick
Szerintem a grand final:

Hopetorture vs Nada lesz.

Nem tudom ezt a rush-mikró taktikáját mennyire tudja majd érvényesíteni egy statikusabb TvT-ben Foxer. Rutinban szerintem Hopetorture-nek több van. Nada-t csak érzésre mondom.

Prody
<#eljen>

Szega87
Elkészítettem második videóm:

csatornám: http://www.youtube.com/user/Kerekperec1987?feature=mhum

Comment, rate, like, subscribe youtubon <#wave>

Durva, hogy az interjú alatt is kb. 17 évesnek néztem.
BEAST
Már akkor sem bírtam. Akkor már inkább Bisu vagy Stork. 😊

unknown nick