StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Igazság szerint csak irigység van bennem, hogy sok esetben összedob olyan diamondosokkal, akiktõl sírni tudnék. Engem meg nem akar feldobni. 😞 Na sebaj, úgy is tervbe vettem, hogy a héten kicsit ráizzítok sc-re, hátha meggondolja magát a rendszer.
Baj ott van, hogy ha színtén platinásokat kapok, csak winemet növelem, meg pontot, de mivel kevés a kihívás, így kicsit fásulttá tesz, meg fejlõdni se igen tudok. Apm-em is leragadt így 70-90 körül, de nem is igen kell több. Apm spammelés meg nem gyere be, nem sok értelmét látom, inkább csak nõ az apm, ha szükség van rá.
Viszonyításképpen mondom, hogy az 1444-es diamond már nem olyan magas tudás, mint régebben, most mid dia körüli.
Egyébként a matchmaking nem nézi a ligát.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Életben nem fogom megérteni ezt a rendszert 😄
csúzli aktivizáld már magad!
Ide se nézel te ganaj.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Harmat gyenge ha early game harassról van szó. Arról nem is beszélve, hogy mennyire kiszámítható az egész faj. Persze védekezni nem nehéz vele az elején, de túl drágák az egységek ahhoz képest, hogy milyen könnyen leküzdik õket, fõleg a terran egységek.
Viszont kíváncsi lennék milyen nem szimpla, de hatékony taktikákat ajánlanál.
Zerg vagyok, Gold vagyok, nemjátszom tulsokat, voicechat minden mehet felõlem, ha valaki komolyan gondolja!
Szoval, ha valaki keres társat, akkor nyugodtan beirhattok szo nélkül mellé 😊, ha nem nem! Most már rá kell uszitanom haverjaimat a játékra 😄
Why is protoss doing so bad in the GSL?
- "Maybe the question should be: why arent good players playing Protoss instead of why are there no good Protoss players?
Just not enough options, you always move with one big ball and try to survive until lategame. Harassing impossible / ineffective."
Jó topic. Valaki szerint nincs profi p játékos, van aki szerint türelmetlenek és all-in-re mennek, van aki szerint a leggyengébb faj, van aki szerint a legjobbak kiestek a selejtezõn stb...
-vodokért,visszanézheted az egész idényt
-a HQ streamért
szvsz vodért éri meg maximum
Én azért feltelepítettem a playert, ha néha elcspítem, elcsíptem, mint pl. ma is könnyedén, de az esetek nagy többségében valóban nem a legjobbkor van az event.
Hopetorture vs Nada lesz.
Nem tudom ezt a rush-mikró taktikáját mennyire tudja majd érvényesíteni egy statikusabb TvT-ben Foxer. Rutinban szerintem Hopetorture-nek több van. Nada-t csak érzésre mondom.
csatornám: http://www.youtube.com/user/Kerekperec1987?feature=mhum
Comment, rate, like, subscribe youtubon <#wave>#wave>