StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csuszi
az a csávó valszeg 1 marine-al leszopatná a komplett 10000seregem😊

MJ rulz Pink Team The Only One

weeeeeeeeeeeee thx 😄

BEAST
kisBoxer nagyon szépen írányítgatja az undorító MMM seregét. 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

csuszi
elvileg van párod, szerváltam neked😊
puszit, csokit, piát kérek😊

Szerintem tökéletes

csuszi
rohanjuk le õket😊

BEAST
Nah a koreai lánykák megkezdték táncukat. 😊

Gondoltam 1v1 sikereimen felbuzdulva regisztrálok a következõ GSL-re, de Hungary helyett Hungaruy-t írtak, ezért mégsem. <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

csuszi
az elõzõben is kifulladt, ha a felsõ ág döntõse telibeszarja az alsóágat, akkor sok értelme nincsen, ezzel degradálódott az alsó ág, nem baj mi balfaszok is nyomtunk a prok alatt egy kicsi kupát. a pro kupa gyõztese nova a balfaszoké norbi.
hogy ez ne forduljon elõ megint, gondoltam hagyjuk a vigaszágat - csoport, úgyis rengeteget játszik az is aki kihull egybõl.
vigaszág lényege hogy legyen második esély, a csoportban nyugodtan kikaphatsz 2szer is, még akkor is továbbjuthatsz.
de ha nem értetek egyet, mondjátok, nem vagyok se fõnök, se tulaj, csak kezembe vettem a dolgokat, hátha így gyorsabban megy. demokrácia on.

antgecc
Akkó most nincs vigaszág, jól értem? Nem baj, csak kérdem 😊

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

csuszi
a 2v2 bajnokság kezdõdik ahogy mukievilnek szerzünk embert, elvileg van párja, megkeresnek ma mukievil.
mivel ellenjavaslat nem érkezett, 2 csoportot sorsolok ki (nem csalok😊), kiemelés nincs, utána összesorsolom a párokat ki milyen sorrendben játszik és kivel, és mehet a MÓKA. fordulónként 4 nap a max idõ, drákói szigor, inkább kevesebb. akár magamat és norbit is sújtom büntetéssel.
kialakul a sorrend a csoportban és jöhet az egyenes kiesés.
aki szerint valami nem okés, jelezze, szóljon, mondjon jobbat, ellenkezõ esetben hallgasson örökké ámen.

Prody
[/img]

jeeeeee<#idiota>

unknown nick

<#smile>

Hé, egyet nyertem! 😄
Majd a jövõben jobban ráfekszem erre a ZVZ-re, mert néha már értem, de néha nem 😄
Hegi90
Nah, Oldern megunta, esetleg valaki velem? 😛

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90
+ énis. bannerban ott a nevem, vegyél fel.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Felvettelek, Oldern.369.
én igen, donatus 946

unknown nick
Hahahahha elírtam a kapkodásban jav. Idra Vs Tyler(nony) 😊

Valaki 1-2 1v1-re ráér MOST? 😄
Huuu Csuszi! Kivel akarsz összehozni? irok neki privit! (most kicsit lemaradtam a topicolvasásról)

unknown nick
Játék szituban persze nem ilyen egyszerû, de ez a véleményem Tyler Vs Nony-ról:

2. ALL-IN tanulság soha ne fórgételj tapasztalt zerg ellen, aki ki tudott expelni. Ennek már van hatékonyabb válfaja.

3. blink stalker. Nem abusive. Ez ALL-IN. Skill kell hozzá, fõleg ha nem mûködik és valamire transition-t akar (vagy expelni). Baneling ellen majd 2 perces védelmi hiba ablaka van a tossnak. IdrA-nál NULLA spine?? Pár spine pont elég arra, hogy a rócsling olyan kritikus tömeget ér el, amivel átüti a blink regen idejét. Bár ezen a pályán nehéz jól elhelyezni õket.

4. lost temple folytatása 😊 mondjuk a map kívánta a mutát, de azt a sereget hydrával kicsit több massolással a zerg kiütheti jó mikróval. Nincs végtelen enegry a sentrynek és a stalkert darbajira szedi.

5. 3 GW 1 SP, ALL-IN. Tudta már, hogy IdrA mechanikusan rócslingel. Ezért szeretem diamaga-t nem mindig majdnem ugyanazt techeli. Itt már Tyler irányított megengedhette a blöfföt, de azért szép húzás. 😊

Meglepõdnék, ha IdrA a GSL 3-ban idáig eljutna ameddig most.

Hegi90
😄DDDDDDDDDDDDDD

unknown nick
Idra fél a pylonoktól, hogy 2 dronet levisz az elején 😊

unknown nick
Megnéztem az elsõt. Most már kíváncsi vagyok a többire. 3gw ~7perc expre ment benne nony. Pont arra a BO-ra, amit régebben írtam válaszként, amikor valaki postolt egy repet. Még sokallta is 7 perecet utána 😊

Azt viszont nem értem IdrA miért küldte halálba a unitjait, mikor ott állt az overje és szinte mindent látott.

Aradebil2
Hegi90
Hát ha egybõl csinált volna +1 queent a mainjén, akkor talán pont kijön, mire leverik az expjét. Nem mintha ez számítana valamit is 😄

Ha jól emlékszem 2 queenje volt, creep összekötetés nem volt a két hatch között, tehát a egyik queen nem ér oda hamar segíteni a másiknak és 2 void vs 2 queenben szerintem void nyer, ha marad is egy queen az már nem sokat ér, mert jöttek volna földi egységek is, illetve készül phoenix. Queen nélkül reinforce se lett volna. Fölöslegesen vesztegette volna az idõt.
Hegi90
és szerinted 3 darab queen fogja megvédeni a 3 gate push, meg 2 voidot és egy phoenixet? oké...

Hiába volt queenje, a P játékosnak volt földi egysége is, roachok elég jól, hamar hullanak void-tól, nem hiszem, hogy tudta volna tartani magát, ha leszed egyik vagy akár a másik voidot is. Ha meghal a queen, akkor meg a levegõt nem tudja tartani, queen gyártási ideje viszonylag hosszú, lair nélkül már amúgy is tech hátrányba volt.
queen?

StarCraft Forever Fever

Mert már kikapott, nem volt lair, nem volt evo.
Aradebil2
sehol lair,csak 2 queen,bár még húzhatta volna,de nem akarta
és a showmatchek tanulsága(a meccs utáni sotg "talkshow" alapján):

Nony said that he collected super abusive builds that are almost impossible to beat as zerg and are designed to win in the first 10 minutes. Idra pretty much agreed that they are difficult to defend against. Idra believes PvZ will be protoss favored once everyone discovers the builds that Nony used.

So it was almost like a showcase of PvZ abuse... but other than that there wasn't much else to take from the showmatch or the podcast discussion about it.

Hegi90
attól függ mire mész és mikor, és mennyi gázt szedsz hozzá.
Ha kevés gázos egységet raksz mellé (roach, muta), akkor attack, ha sokat, akkor armor.
Legalábbis én így szoktam.

Aradebil2
armort,különben 2 ütésbõl halnak a lingek +1 zelától

antgecc
Zerglingnek protoss ellen melyiket érdemes elõbb kifejleszteni, attack v armor? És miért? Köszi! <#nemtudom>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

bazz, idra a G5-ben miért szállt ki? Nem értem?

StarCraft Forever Fever

holy84
Pedig azt hittem mindegyik meccs este benne lesz a TVben anyátok közt helyett ! na mindegy /cry

\"Sweet Mother of Mercy\" sc2: holy#164 d3: holy#2141

Aradebil2
meg mondjuk nem 2 embert kell összeegyeztetni hanem 4et,de ahogy érzitek😉

csuszi
mindent jól írtál, csak azt hagytad ki, hogy ez nem foci vb, naponta több meccs is mehet. összesen valóban 27 meccs van (10x2 + 7), de ez összesen csak 7 kör alatt.

Aradebil2
nova, adj linket plz, tanulni akarok

StarCraft Forever Fever

teljesen igaz

StarCraft Forever Fever

Hegi90
Azért akkor is túlzásnak érzem ezt a "piece of a cake" hasonlatot 😄

unknown nick
de az a másik volt nem ez 😄

Hegi90
Ehhez képest pure marinnal szarrá verte most az egyiket <#banplz>
Még combat shield se kellett rájuk <#nevetes1>

holy84
csuszi !

Ha jól gondolom az ötleted az csoportonként 10 meccset jelentene, plusz utána 7 még a gyõztesig, ez bo3-mal... ha mondjuk minden team kap 1-2(-3 ) napot lejátszani egy-egy meccsét akkor azért elhúzódik(hat). Bár igaz hogy azért nem egy esélyesé teszi a ligát !
Nekem tetszik az ötlet félre értés ne essék. és fõleg a vége lesz pörgõs amikor már fogynak a csapatok és gyakorlatilag sokáig "bent" marad mindenki ergo akik indultak nem fognak nagyon várakozni a kövire ! Így pláne pluszos az ötlet !
Kérdésem hogy jól gondolom e, másik hogy azért vágos az hogy ez legalább egy hónap lesz ha nem több 😊 ? ( engem nem zavar jobb mint sima egyenes kieséses rendszer akár még vigaszággal együtt is ! 😊 )

\"Sweet Mother of Mercy\" sc2: holy#164 d3: holy#2141

Sehogy, az alatta lévõre akartam kattintani.
unknown nick
Boxer interjú, vélemény zergrõl:

Q. Since there are 3 terrans in the top 4, there are still talks that terran is the strongest race.

Mióta 3 terran van a top 4-ben, még mindig azt beszélik terran a legerõsebb faj.

A. There are just more terrans on battlenet. There are way more terrans that lost to zergs this season. I've personally asked zerg players and they told me it's a piece of cake beating terrans now (laughs).

Csak több terran van a battle.net-en. Sokkal több terran vesztett zergek ellen ebben az évadban. Személyesen megkérdeztem a zerg játékosokat és azt mondták, hogy most nagyon könnyû lenyomni (piece of cake - könnyen kivitelezhetõ) egy terrant (nevetés)

Ez ,hogy kapcsolódik az én csipkelõdõs kommentemhez ?