StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MJ rulz Pink Team The Only One
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
puszit, csokit, piát kérek😊
Gondoltam 1v1 sikereimen felbuzdulva regisztrálok a következõ GSL-re, de Hungary helyett Hungaruy-t írtak, ezért mégsem. <#idiota>#idiota>
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
hogy ez ne forduljon elõ megint, gondoltam hagyjuk a vigaszágat - csoport, úgyis rengeteget játszik az is aki kihull egybõl.
vigaszág lényege hogy legyen második esély, a csoportban nyugodtan kikaphatsz 2szer is, még akkor is továbbjuthatsz.
de ha nem értetek egyet, mondjátok, nem vagyok se fõnök, se tulaj, csak kezembe vettem a dolgokat, hátha így gyorsabban megy. demokrácia on.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
mivel ellenjavaslat nem érkezett, 2 csoportot sorsolok ki (nem csalok😊), kiemelés nincs, utána összesorsolom a párokat ki milyen sorrendben játszik és kivel, és mehet a MÓKA. fordulónként 4 nap a max idõ, drákói szigor, inkább kevesebb. akár magamat és norbit is sújtom büntetéssel.
kialakul a sorrend a csoportban és jöhet az egyenes kiesés.
aki szerint valami nem okés, jelezze, szóljon, mondjon jobbat, ellenkezõ esetben hallgasson örökké ámen.
Majd a jövõben jobban ráfekszem erre a ZVZ-re, mert néha már értem, de néha nem 😄
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
2. ALL-IN tanulság soha ne fórgételj tapasztalt zerg ellen, aki ki tudott expelni. Ennek már van hatékonyabb válfaja.
3. blink stalker. Nem abusive. Ez ALL-IN. Skill kell hozzá, fõleg ha nem mûködik és valamire transition-t akar (vagy expelni). Baneling ellen majd 2 perces védelmi hiba ablaka van a tossnak. IdrA-nál NULLA spine?? Pár spine pont elég arra, hogy a rócsling olyan kritikus tömeget ér el, amivel átüti a blink regen idejét. Bár ezen a pályán nehéz jól elhelyezni õket.
4. lost temple folytatása 😊 mondjuk a map kívánta a mutát, de azt a sereget hydrával kicsit több massolással a zerg kiütheti jó mikróval. Nincs végtelen enegry a sentrynek és a stalkert darbajira szedi.
5. 3 GW 1 SP, ALL-IN. Tudta már, hogy IdrA mechanikusan rócslingel. Ezért szeretem diamaga-t nem mindig majdnem ugyanazt techeli. Itt már Tyler irányított megengedhette a blöfföt, de azért szép húzás. 😊
Meglepõdnék, ha IdrA a GSL 3-ban idáig eljutna ameddig most.
Azt viszont nem értem IdrA miért küldte halálba a unitjait, mikor ott állt az overje és szinte mindent látott.
StarCraft Forever Fever
és a showmatchek tanulsága(a meccs utáni sotg "talkshow" alapján):
Nony said that he collected super abusive builds that are almost impossible to beat as zerg and are designed to win in the first 10 minutes. Idra pretty much agreed that they are difficult to defend against. Idra believes PvZ will be protoss favored once everyone discovers the builds that Nony used.
So it was almost like a showcase of PvZ abuse... but other than that there wasn't much else to take from the showmatch or the podcast discussion about it.
Ha kevés gázos egységet raksz mellé (roach, muta), akkor attack, ha sokat, akkor armor.
Legalábbis én így szoktam.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
StarCraft Forever Fever
\"Sweet Mother of Mercy\" sc2: holy#164 d3: holy#2141
StarCraft Forever Fever
StarCraft Forever Fever
Még combat shield se kellett rájuk <#nevetes1>#nevetes1>
Ha jól gondolom az ötleted az csoportonként 10 meccset jelentene, plusz utána 7 még a gyõztesig, ez bo3-mal... ha mondjuk minden team kap 1-2(-3 ) napot lejátszani egy-egy meccsét akkor azért elhúzódik(hat). Bár igaz hogy azért nem egy esélyesé teszi a ligát !
Nekem tetszik az ötlet félre értés ne essék. és fõleg a vége lesz pörgõs amikor már fogynak a csapatok és gyakorlatilag sokáig "bent" marad mindenki ergo akik indultak nem fognak nagyon várakozni a kövire ! Így pláne pluszos az ötlet !
Kérdésem hogy jól gondolom e, másik hogy azért vágos az hogy ez legalább egy hónap lesz ha nem több 😊 ? ( engem nem zavar jobb mint sima egyenes kieséses rendszer akár még vigaszággal együtt is ! 😊 )
\"Sweet Mother of Mercy\" sc2: holy#164 d3: holy#2141
Q. Since there are 3 terrans in the top 4, there are still talks that terran is the strongest race.
Mióta 3 terran van a top 4-ben, még mindig azt beszélik terran a legerõsebb faj.
A. There are just more terrans on battlenet. There are way more terrans that lost to zergs this season. I've personally asked zerg players and they told me it's a piece of cake beating terrans now (laughs).
Csak több terran van a battle.net-en. Sokkal több terran vesztett zergek ellen ebben az évadban. Személyesen megkérdeztem a zerg játékosokat és azt mondták, hogy most nagyon könnyû lenyomni (piece of cake - könnyen kivitelezhetõ) egy terrant (nevetés)