StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aradebil2
most TLO,de sajna szaggat a stream

Aradebil2
esteisfognak😄

unknown nick
Mérnemestejátszanak !

jó kis pvp volt, több ilyet akarok látni 😄

How much can you take,before you snap?

Aradebil2
hoppá inca fail😮

Monst néztem meg az elsõ sen vs nestea-t. Hihetetlen intezív volt. Majd, ha felteszik megnézem a többit is. Nestea fantasztikus volt az elsõben.
Aradebil2
tyler bmeg ilyen rossz zergtõl se kapott még ki sztem😞 meglepte a unitcombo

Aradebil2
élõben itt,nemsokára lesz tyler vs inca
itt

MrStokes
Inca-s shoutcastokat fellelhetoek esetleg valahol?

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Koszi az infokat a dota verziokkal kapcsolatban.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Aradebil2
ez a goody vs inca mekkora meccs😄

A blizz dota még idén jön decemberben ezt ígérték,a blizzard készíti és nem csak 10 hõs lesz benne.

Aradebil2
squirtle hogy játszott ma?érdemes visszanézni?

MrStokes
Szoval akkor a sotis (storm of the imperial sanctum) koszono viszonyban sincs a Blizz altal meghirdetett SC2 DOTA-val, vagyis nem ugyanarrol van szo.

Akkor en valoszinuleg a sotis-rol lattam tegnap videokat, mondjuk tetszet amit lattam, de akkor ez csak egy custom map a sok kozul (tudom eredeti War3 DOTA is az volt) es nem a Blizz keze van benne.

Aradebil2
nem 10 hero lesz benne,de télleg nem most fog még kijönni

Prince of Máté
BEAST
Genius most fog fajt váltani... 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

lolSL
ja de az még nem létezik, meg csak 10 hero lesz benne stb szóval nem épp dota 😄

unknown nick
"Szeretem az SC2-t, folyamatosan nezem shoutcast-okat, de nincs sem eleg idom, sem kitartasom, hogy annyit tudnek vele jatszani multiban, hogy megerje nekem megvenni valamint hogy ertekelheto szintre fejlodjek benne."

Csak az elején kell kicsit többet játszanod, hogy felzárkózz. Utána nem igényel, ha kialakult a rutinod sok napi idõ ráfordítást (ladder esetén).

Hali! Két op. rendszerem van xp meg win 7. Az xp-vagyok kénytelen starcraftozni, mert win. 7 en valamiért nem folyamatos a kép mozgása hanem Kicsit darabos. Szóval például ha elhúzom a mapot akkor ugrik igaz nagyon piciket, de vagy 50 et. Xp- nél ez nincs ott úgy megy mint kés a vajban. Másik játékkal pedig nincs gond a vin 7. -en. Pedig fent van még vagy 6 darab.

Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870

BEAST
omg, mi volt ez a meccs gsl-en? 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

unknown nick
Jaja saját ladderrel.

Sheltem
Márpedig a blizzard csinálja és a neve Blizzard Dota lesz. Bemutatták blizzconon.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

lolSL
nem a blizzard csinálja, a legjobb klón eddig a sotis (storm of the imperial sanctum). de a helyedben inkább a dota2-t megvárnám, mert itt vagy 5 évig nem lesz olyan balance mint abban.

MrStokes
Udv!

Tegnap a youtube-on raakadtam tobb, SC2 DOTA temaju videokra, ahol is lattam, hogy ez mar nem csak mint terv szinten letezo valami, hanem konkret megvalositasa is letezik, mivel a legtobb video amit neztem, gameplay video volt. Ezek szerint Blizz is elkezdte csinalgatni a sajat verziojat es mar van publikus, mar jatszhato verzioja?

Szeretem az SC2-t, folyamatosan nezem shoutcast-okat, de nincs sem eleg idom, sem kitartasom, hogy annyit tudnek vele jatszani multiban, hogy megerje nekem megvenni valamint hogy ertekelheto szintre fejlodjek benne.

A DOTA-t viszont mar regen is imadtam, es ha ez az SC2 fele verzio mar jatszhato, elvezheto szinten van, akkor miatta bizony megis elgondolkodnek a jatek megvetelen.

Szoval ha az SC2 DOTA-val kapcsolatban van mar valakinek tapasztalata, akkor beszamolhatna rola, milyen allapotban leledzik jelenleg.

Hegi90
Idra vs Huk, IDRA kommentálásával.

(Zerg játékosként) ez az egyik leghasznosabb VOD, amit valaha láttam.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Fpocok
Sziasztok.

Nem tudjátok honnan lehet megvenni legolcsóbban? Házhoz szállításra gondoltam, mert a közelemben semmi bót nincs 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

meghalt

Aradebil2
glhf.tv
http://www.ustream.tv/channel/shoutcraft

berlinboy6329
Ennyi volt?:C

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

unknown nick
Nem nagyon szeretem a TvT-t, de élvezet volt nézni az oGs-t mennyire okosan játszott.

unknown nick
Nem épült fel teljesen még rajta maradt egy keret, de tudott gyártani belõle.

Aradebil2
jah glhf.tv-n lesz még meccs

Aradebil2
piccs pont vége volt😞 mi volt a rax bug?lemaradtam róla

unknown nick
Lehet amiatt kapott ki 😄

meddig lesz ma dreamhack?

Bugos Lucifron barakkja 😊

Aradebil2
dreamhack oldala mekkora fos,úgy kell összehalásznom az eredményeket -.-

unknown nick
Hmm ezt nem is tudtam, hogy NTT ugyanaz, mint a régi BW-s NTT.

jah, izgalmas volt 😄

unknown nick
LoL. Ilyen meccset sem láttam még, amit madfrog & whitera játszott.

unknown nick
Szép kis tömeget össze gyûjtöttek kint helyben nézõnek.

jelenleg csak 11ezer! nézõje van a stream-nek...
<#wow1>

Hegi90
Milyen meccsek?

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

unknown nick
Huh..huhhhh 😊

unknown nick
Huh kezdõdnek a meccsek...day9tv-n

unknown nick
Huh kezdenek elég hardcore játékosok bekerülni RO32-be. Mostantól jó meccseket várok. Remélem nem zavarják össze a lassan stabilizálódó metagamet egy peccsel.

Aradebil2
nem várta meg mothershipet😞😞😞

Aradebil2
ez mekkora cheese úristen😄