StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bent az emailem az sc - sg nickek táblázatban, vegyél fel azzal
How much can you take,before you snap?
de azért kérdeztem,hogy lenne kedved velem gyakorolni? én már szeptember óta nem játszottam,de most a vizsgaidõszak alatt visszatérek 😄
viccet félretéve, szerintem a gsl a mérvadó,az most az elit és amit én láttam az az, hogy protoss nem nagyon mert late game-be bonyolódni, pl hongun, de mc-nek se emlékszem olyan gamere, ami nagyon hosszú lett volna
egy kérdés: van olyan aki 1v1 ladderben randomként játszik?
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Én 6 nagyobb versenyt láttam nagyából. 3 db GSL, Dreamhack, MLG, Blizzcon. Protoss 4-szer került döntõbe, 2-öt megnyert. Ezek az eredmények egyáltalán nem rosszak, sõt. Ladderben jók a P statok. Lehet velem van a baj, de nem értem meg miért akarják néhányan beállítani gyenge race-nek a P-t.
2 base-rõl 24 gw 😄
igaz,hogy most nagyon cheese a protoss játék és hosszú makro gameben esélye sincs, de szerintem fog ez még változni (carriers ftw 😄)
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Parasite Eve 2, best game EVER!
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Amikor még nem vagy beskatulyázva ligára, akkor kikkel rak össze? Az elõbb volt egy epik hosszúságú meccsen. 45 percig tartott 😄
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
csak nem másik játékra készülnek már? 😊
GosuGamers Holiday Special #Starcraft2 EU Qualifiers - White-Ra vs. Quakie