StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem akarok vitát, de azért vicc, hogy facebookos ismerõsõket lehet csak hozzáadni!
Játékosok dunaújvárosban ? Vagy csak szimplán név alapján ? Jah még lehet facebookon keresztül, de kevés ismerõsöm facebookozik!
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
A lényeg ugye a járulékos sebzés a Glave Wurm miatt, szépen sorban kell menni a Stalkereken.
Mellesleg PsyStarCraft egyik videójában mutatta és szerintem prezentálta is
Amúgy képet vagy meg se történt.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Tehát mondjuk 10 muta megver 10 stalkert?
Erre azért kíváncsi lennék 😄
A pusht úgy gondoltam hogy amikor kijött az a 8-10 roachod akkor átmenni hozzád és kicsit ütni, hogy ne tudjon nyugodtan expelni, ekkor vagy kiütöd az expjét vagy legalább annyira késlelteted hogy makróban komoly elõnyre teszel szert.
Én modnjuk kivettem Steppes of Wart, kezdtem, unni hogy állandóan elverni 4Gate pushhal mint esõ a libaszart...
Drone-ban max 1-2ben voltam lemaradva, tudom, hogy jobb lenne mindig picivel elõrébb lenni az ellenfélnél, de azért ekkora különbségre, mint ami a végén mutatkozott meg a seregben, nem számítottam. Pusholni szvsz fölösleges lett volna, sokat nem értem volna el vele, nem tudom meg mondani.
Defenzív voltam jah, a rövid távolság miatt eléggé be vagyok szarva, valljuk be nem véletlenül 😊
Amúgy egy fejlesztéssel tényleg megnyerhettem volna :/
szerk.: Még arra gondoltam, hogy talán le kellett volna hamarabb raknom egy harmadik heccset a bázisomra még az elején, az elsõ push-t meg megfogni spine-okkal meg lingekkel (tehát inkább több mineralt szedek és kevesebb gázt, hogy legyen pénzem a hatch-re)
A legzavaróbb az egészben egyébként az, hogy a meccs utolsó harmadában kb lárvám nem volt, amit el tudtam volna költeni, a prot simán kitermelt a picsába...
amúgy nekem prot szemmel a zerg tûnik beszaratósnak😄 már félek a lingektõl, mindig bemennek a bázisomra, mikor nem figyelek
vagy az OP muták:S
Amit nagyon hiányoltam, hogy semmi fejlesztés nem ment, se attack se defense, pedig az nagyon fontos lenne, neki sem volt semmije ebbõl a szempontból, azzal elõnyben lettél volna.
Nagyon defenzív voltál, feladtál minden aggressziót pedig egységed lett volna hozzá. A Final pushnál meg esélyed sem volt, néztem az army countot, kb. 2szer annyi resource értéke volt a seregének mint neked.
Mellesleg én is szívok rendesen port ellen, csak én pont amiatt hogy ennél sokkal jobban gyúrok gazdaságra, és nincs mivel ütnöm, és szívom az elsõ pusht, szóval én se vagyok valami nagy ász, és prot akárki akármit mond nagyon erõs ladderben, nekem messze ellenük a legrosszabb a mérlegem, igazából csak akkor tudok nyerni ha Mutával komolyan be tudom ütni...
Parasite Eve 2, best game EVER!
azért õ sem rossz, nagy cheese király lehet 😊
How much can you take,before you snap?
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
\"Sweet Mother of Mercy\" sc2: holy#164 d3: holy#2141
Gondolom akkor hivatalos oldalon tudom majd jelenteni, hogy nézzenek rá.
de ez az utolsó meccs ma és már 5 perce elkezdõdött
akiket eddig láttunk t mind nagyon jó volt
és még hátravan pár,pl nada
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
boxer op
replay ~13 perc
egyébként meg tudod,hogy gondoltam
de az kelet ázsiai csajok nagyon brutálul kenik magukat
egyébként meg ki a fenét érdekel? lyuk,lyuk, csak a keret más <#banplz>#banplz>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
de smink nélkül biztos nem tûnnének jónak 😄