StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
amúgy elméleti BOkat itt tesztelj !
http://sc2calc.org/build_order/
\"Sweet Mother of Mercy\" sc2: holy#164 d3: holy#2141
11 - overlord
11 - pool
15 - over
15 - //kb pár másodperccel az over után// queen
innentõl többféleképpen is lehet folytatni:
A:
@100% queen - 2. queen
@300 mineral - exp
B:
@300 mineral - exp
@150 mineral - 2. queen
Gáz pedig tetszés szerint a fenti két módszer két lépése közé beiktatva.
utána kyrix v tester
a cheeser group 😄
gomtv.net
How much can you take,before you snap?
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Amúgy mostanában a 14 pool helyett 11 poolokat csinálok, alig van kevesebb mineral, és biztosítani tudom az expemet.
Megnéztem, hogy mennyi mineralt kapunk, ha 9 supplynál csináljuk az overlordot illetve 10-nél.
A számok a következõt jelentik, pl: 14: 130 (ez azt jelenti, hogy mikor a 14. drone kikel a tojásból, 130 mineralunk van)
Szóval:
9-nél overlord:
13: 75
14: 130
15: 210
16: 350
10-nél overlord:
13: 95
14: 165
15: 260
16: 400
És ez azért érdekes számomra, mert eddig azt olvastam mindenhol, hogy 9 lordnál gyûjtjük legjobban a minerált. Többször is megcsináltam a tesztet, 5 késõbb 10-es eltérések akadtak, de az átlag eredmény ez volt.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Day9 jól tud meccset elemezni nagyon. Igaz sc2-ben már nem annyira jó játékos, mint bw-ben. Viszont játszadozik vele, gondolom a vérében lehet a meccsanalízis, onnan eredeztetve, hogy matematikus.
Bár nekem is el van mentve kb. 50 link, ahol lehetséges jó stream-ek vagy restream-ek mennek, mégis szerintem semmivel sem lenne bonyolultabb vagy hosszabb belinkelni is a témában szereplõ oldalt (kb. 10 sec max.)
http://day9tv.blip.tv/
érdemes megnézni,mint minden epizódot
Mellesleg mi az, hogy koreai nevek, akkor gsl? A Boxer, Rainbow, Zenio, Fruitdealer, stb mióta koreai nevek?
Valaki átvehetné a házigazdaságot, és ki kéne írni pár linket legalább.
csak ennyit írt hozzá day9: "MOST AMAZING EPIC UNREAL GAME OF ALL TIME WTF WTF WTF WTF" 😄
Persze ez csak az én gyökérségem 😄!
itt nem csak sc2 van, de glhf, ragequit, gosugamers, iccup, stb mindig ki van emelve ha fut rajtuk vmi.
Aki képtelen megszokni, hogy minden nap van GSL, az minek olvassa a topikot egyáltalán? 😛 Azért nem versenyeznek itt a koreai SCII eventek egymással. GSL, GomTV.net, MINDIG fél másodperc alatt megtalálható, ha keresed.
Valaki MINDIG rákérdez, és bár mindig válaszolnak, de a minta igazán lehetne már egyértelmû.
Persze a kezsüel bandának meg a random idenézõknek lehetne bannert rakni, hogy TL meg GSL, de ez a maximum. Nehogy már azok érezzék rosszul magukat, akik errõl akarnak dumálni 😛
én sem vagyok egy nagy hc játékos, több napja be sem léptem már bnetre (elõtte is hónapokkal ezelõtt),csak streameket nézek már egy ideje.
csak annyit akarok mondani,hogy kezdõként az elsõ dolgom az volt,hogy berakjam a tl és a gosugamers linkjét favba és minden sc dolgot azokon kezdek el elõször keresni. egy szó mint száz, a legjobb megoldás tényleg az lenne,ha bekerülnének ezek a dolgok a bannerbe pirossal kiemelve
#26413: <#eljen>#eljen>
soha nem szabad abból kiindulni, hogy a hardcore topiklakók mit tudnak és mit nem! a Blizzard sem csak a próknak balance-ol! 😊
ha ide beesik valaki 3 naponta egyszer, hadd ne õ legyen már amiatt frusztrált, mert nem tudja mirõl van szó, vagy hogy egyáltalán hol és mit kéne keresnie!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Szerintem azt is be kellene hozni, hogy akinek két bünti pontja van, az nem kommentelhet... na hogy tetszik?
Parasite Eve 2, best game EVER!
ha meg nevesebb eu vagy usa játékos, akkor tl
két siteot kell megjegyezni, amit jobb esetben minden nap látogatni kellene, ezen mi olyan nehéz? 😊
szóval: LINKET! még akkor is, ha tök egyértelmû (GSL), vagy 2 oldallal korábban ott van. tudom, hogy 90%-ban liquid, de akkor is kéretik beszúrni!
köszöntem!
TLO-stream
jó kis gamet nyomtak, 35 perc, dt, mothership 😄
ránézek tlo streamjére és pont whitera-val játszik 😄
NEm, csak mondjuk beirom az ismerõseim nevét, és mondjuk ország szerint szürné legalább, vagy mondjuk a valodi név alapján, de email cimm, vagy kod alapján, csak akkor tudok vkit felvenni, ha elmondja!
Na mind1! Majd akkor körbekérdezgetek 😊!
Elég hülye rendszer van az SC2ben.
Parasite Eve 2, best game EVER!