StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Semmi kedvem végigtolni a terran kampányt (for the swarm!), de nagyon érdekel a történet, meg a videók.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Szóval, ha tetszik, akkor toljad, toljad és toljad. Menni fog az.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Amúgy Mo-t még sose hallottam keleti országnak.
Kelet: Törökországtól Keletra lévõ Közel-Kelet, vagy Távol Kelet...
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Parasite Eve 2, best game EVER!
Huskynak pedig egy nagy <#eljen>#eljen>
How much can you take,before you snap?
http://www.teamliquid.net/video/streams/Liquid%60Tyler
Miért nem látta TotalBiscuit a feleségét és gyerekét két éve
Tudtok javasolni egy oldalt, ahol stratégiákat meg build ordereket lehet olvasgatni? Liquipedia már nem igazán aktuális ilyen szempontból, vagy tévedek?
ennél jobbat nem tudtak volna kitalálni?
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
remélem azért még fejlesztenek rajta, mire kijön a d3, mert így elég kezdetleges ez az egész
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=183772
2. Extreme graphics are for campaign only and are pretty much identical to ultra in multiplayer
3. "We require more minerals" as well as other error sounds can be removed from the sound options.
4. Clicking on the blue icon underneath Starcraft join makes you join "The Cow" chat channel
5. Production tab in replays no longer displays production process ( The white line )
6. After replay has finished there is no "Done" instead you have to exit via F10 or clicking Menu then Quit Replay.
7. Custom game timer reduced from 30 to 10
Mondjuk csak akkor leszek online ha nem melózok...
lehet mégsem lesz tvt döntõ? 😮
1 oldallal ezelõtt írták, hogy nem játszanak, csak meccseket néznek
engem nem zavar, én elvok😊
Napközben normális ember dolgozik vagy más elfoglaltsága van.
vagy nem erre gondoltál?
Nem támadok lingekkel csak zavarok, felderítek, védekezek, ha megvannak a lordok muta + ling támadás. Elöl lord majd ha gyengül akkor rá ling muta csak védelemnek. szokatm még air védelmet fejleszteni is.
Aki sokat dolgozik az sokat hibázik, aki keveset dolgozik az keveset hibázik, aki nem dolgozik az nem hibázik, aki nem hibázik azt elöléptetik.
Amúgy örök és általános a Starcraftban, hogy ne rohanj be csak egy típusú egységgel, hanem legyen támogatás földön és levegõben is.
A marineokat egyébként kitûnõen counterelik a roachok, érdemes azzal próbálkozni, illetve olyan helyre kergetni õket, ahol egy bane támadás azonnal kiszedi õket (ne legyenek tankok, a banek ne guruljanak három órát tök nyilvánvalóan).
Kb ennyit tudok elmondani terranos megfigyeléseim alapján.
Nem kell gondolkodnotok, 3 másodperc alatt meghalt az összes mutám, én meg pilláztam hogy mi a picsa!
(mielött aztmondjátok mást kellett volna hoznom, volt 6 infestorom, csak hát véletlenül észrevették õket, hülye fejemmel kivittem öket a bázisbol, mert harassolni akartam! A roachaim meg lingjeim meghaltak, egy elözö mara támadásban, amit visszavertem!
Most nem opozni akarok, hanem tanácsot kérni, mit csináljak ? Egyszerüen semmim sem tudta megfogni! Elején is támadt igy, probáltam fejlesztett banelinggel, dehát odase értek, és meghaltak (akkor irgalmatlanul sok ling és roach mentett meg, csak nyersanyagban mindig kétszer annyit vesztek csatában), probáltam aknázni, ahhoz meg elég nagy figyelem szükséges, hogy pont akkor odafigyelj, mindensetre leaknáztam ahonnan támadni szokott, akkor persze pont másik iránybol támadott!
Az a 30 marine a végére már pirosig stimpackolt élettel masirosztak végig a bázisomon, és nem volt olyan egység, ami a közelébe tudott volna menni (ling baneling, roach, mutalisk)! MIt kellett volna hoznom ? Ultralisk , vagy Broodlord ? hydra, amugy is elég gyengus, más egység meg nincs 😄, az infestor egyedül 😄