StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hegi90
:AS_DSAS:_ASD:ADSDSA

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
for playing that race

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Fpocok
Töltsd be egy mentést és akkor meg tudod nézni. Adjak egyet?

Parasite Eve 2, best game EVER!

antgecc
Tud valaki ajánlani egy linket, ahol idõrendbe megnézhetem az összes sc2 filmet, ha lehet hd-ban?

Semmi kedvem végigtolni a terran kampányt (for the swarm!), de nagyon érdekel a történet, meg a videók.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

holy84
Bár csak menne már neked 😄

\"Sweet Mother of Mercy\" sc2: holy#164 d3: holy#2141

antgecc
Sose leszel jó, ha nem játszol. Én sose játszottam más sratégiai játékkal, sc1-el se. Bétában toltam elõször. Azt se tudtam mi a tõgy van, nyílván bronze voltam, sõt akkor még copper. Azóta felgyúrtam platinára és néha-néha befekszik 1-2 diamond.

Szóval, ha tetszik, akkor toljad, toljad és toljad. Menni fog az.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Jaja, akkor is villog mint az msn 😄 Tegnap meglepõdtem! 😄 Akkor szokott villogni egy ikon 😄, amikor vmi windows ablak jön be rá 😄, hogy szabálytalan müvelet 😄! Megnézem, erre csak ir haverom 😄!

Hegi90
Csak elég hülyén hangzik.

Amúgy Mo-t még sose hallottam keleti országnak.
Kelet: Törökországtól Keletra lévõ Közel-Kelet, vagy Távol Kelet...

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90
Azt vágjátok, hogy ha küld valaki egy pm-et a starcrafton belül, akkor villog, ahogy az msn is szokott? 😄 (win7 alatt)

Még Magyarországot is simán le keletezik, Ukrajna A Kelet-Európai Síksággal már inkább nevezhetõ úgy. A beast megszerintem a játéktudására értik, tehát nehéz legyõzni. Akartak valamit, ami rövid és jól hangzik. Nem hiszem, hogy bántó szándék volt bennük.
Fpocok
Még mindig rá vagyok kattanva. Single acsikat megcsináltam 95%ra és még mindig imádom a multis meccseket... nézni. Tudom, hogy balfax vagyok benne, szóval inkább nézek másokat.

Fpocok
Milyen buzis zenét hallgat 😄

Fpocok
Ettõl a kör eleji kiválasztom a harvestereket, nyomok valamit, rence, repeat... ettõl gyorsabban dolgoznak a harvesterek?

nem gondoltam volna, hogy ilyen rosszul áll a szénája TB-nek. remélem tényleg összejön neki a dolog és nyártól minden rendben lesz
Huskynak pedig egy nagy <#eljen>

How much can you take,before you snap?

tyler streamel éppen, ha érdekel valakit
http://www.teamliquid.net/video/streams/Liquid%60Tyler

Hegi90
Miért pont changeling? Whitera pedig nem hasonlít semmilyen szörnyetegre (pl incontrolra ráillene a beast név), meg Ukrajnát azért túlzás Keletnek mondani.

Hegi90
Kicsit off, de itt úgyis sokan vannak rákattanva a vodokra/streamekre, úgyhogy gondolom befér:

Miért nem látta TotalBiscuit a feleségét és gyerekét két éve

Fpocok
MIért? Mi a gondod vele? Szerintem nem rossz.

gbc csabika
Sziasztok!

Tudtok javasolni egy oldalt, ahol stratégiákat meg build ordereket lehet olvasgatni? Liquipedia már nem igazán aktuális ilyen szempontból, vagy tévedek?

Hegi90
changeling, beast from the east....
ennél jobbat nem tudtak volna kitalálni?

berlinboy6329
moró meg vájtra.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Klemice
ezek kik?

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

antgecc
Jól rá voltál kattanva. Ennyi volt?

cow level mekkora fun <#vigyor3>

remélem azért még fejlesztenek rajta, mire kijön a d3, mert így elég kezdetleges ez az egész

HeadHunter86
Ha van papírtokod azt 500-ért megveszem 😄

Fpocok
ELADÓ egy alig használt SC2 account dvd stb... írj rám

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
8,5k

Aradebil2
1. Creep spread has been changed (Found by Existor)
http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=183772
2. Extreme graphics are for campaign only and are pretty much identical to ultra in multiplayer
3. "We require more minerals" as well as other error sounds can be removed from the sound options.
4. Clicking on the blue icon underneath Starcraft join makes you join "The Cow" chat channel
5. Production tab in replays no longer displays production process ( The white line )
6. After replay has finished there is no "Done" instead you have to exit via F10 or clicking Menu then Quit Replay.
7. Custom game timer reduced from 30 to 10

TurboX
+1 😊
am a chat nem hülyeség
Fpocok
Na letöltöttem patchet, na nem mintha játszanék 😄

Hegi90
sg.hu

Daell Drow
Mi az sg chat szobajanak a neve?
Én szerintem elérhetõ leszek a csatin, nem csak streamet szoktam nézni 😊
Mondjuk csak akkor leszek online ha nem melózok...

wow
lehet mégsem lesz tvt döntõ? 😮

Rage47
nézd meg este, akkor is streamet fognak nézni..😊
1 oldallal ezelõtt írták, hogy nem játszanak, csak meccseket néznek
engem nem zavar, én elvok😊
unknown nick
"vajon miért? talán mert SGrõl nem játszik kb. senki a játékkal?"

Napközben normális ember dolgozik vagy más elfoglaltsága van.

Rage47
vajon miért? talán mert SGrõl nem játszik kb. senki a játékkal?
váá, de fasza gamet nyomtak 😄

Aradebil2
jahogy optionsban kell?köszi😄

options->battle.net-> auto join private channels
vagy nem erre gondoltál?

antgecc
Baszki, nekem a creep még mindig össze-vissza nyálaz, lyukakat hagyva, egyik irányba jobban terülve, stb... De akkor mi a tökömért írják oda, hogy javítva lett??

antgecc
Early gameben eléggé pedig.

Fabio Capello
nincs ott senki... 😄

Hegi90
A roachok NEM counterelik a marine-okat.

Aradebil2
háhá nincsen autojoin ebben a szarban -.-

Aztán mehet a trollkodás 😄

Aradebil2
nah amint megy a cset faszán,mindenki autojoinoljon sg.hu-ra😊

Én elöször kiexpelek majd csak speedling + armor és sebzés fejlesztés ha nagyon kell baneling nem hagyom kiexpelni, közben megyek kb 4-5db brood lordra neki jó a ling fejlesztés is. Amíg elérem a lordokat addig gyártok mutákat védeni õket.
Nem támadok lingekkel csak zavarok, felderítek, védekezek, ha megvannak a lordok muta + ling támadás. Elöl lord majd ha gyengül akkor rá ling muta csak védelemnek. szokatm még air védelmet fejleszteni is.

Aki sokat dolgozik az sokat hibázik, aki keveset dolgozik az keveset hibázik, aki nem dolgozik az nem hibázik, aki nem hibázik azt elöléptetik.

Fabio Capello
terra ellen az én tapasztalataim szerint már érdemes az elejétõl ling pusholni, amíg nem hozza ki a siege-t, utána lingeket már csak akkor, ha jó pozícióban vagy, különben folyton ki fogja szedni õket.

Amúgy örök és általános a Starcraftban, hogy ne rohanj be csak egy típusú egységgel, hanem legyen támogatás földön és levegõben is.

A marineokat egyébként kitûnõen counterelik a roachok, érdemes azzal próbálkozni, illetve olyan helyre kergetni õket, ahol egy bane támadás azonnal kiszedi õket (ne legyenek tankok, a banek ne guruljanak három órát tök nyilvánvalóan).

Kb ennyit tudok elmondani terranos megfigyeléseim alapján.

Jajj, mindenkinek ment, nem Capellonak 😄, elöször neki akartam irni, de nem akarok OP vitázni, inkább tanács kell 😄

Pont tegnap játszottam egyet zerggel voltam, 30 marine+3 medievac vs 20 mutalsik! Marinon kb1-1es fejlesztés, mutatán 2-2-es! Véletlenül félrekattintottam és átrepültem egyszer felettük lövés nélkül! Szerintetek hány muta halt meg és hány marine ?

Nem kell gondolkodnotok, 3 másodperc alatt meghalt az összes mutám, én meg pilláztam hogy mi a picsa!

(mielött aztmondjátok mást kellett volna hoznom, volt 6 infestorom, csak hát véletlenül észrevették õket, hülye fejemmel kivittem öket a bázisbol, mert harassolni akartam! A roachaim meg lingjeim meghaltak, egy elözö mara támadásban, amit visszavertem!

Most nem opozni akarok, hanem tanácsot kérni, mit csináljak ? Egyszerüen semmim sem tudta megfogni! Elején is támadt igy, probáltam fejlesztett banelinggel, dehát odase értek, és meghaltak (akkor irgalmatlanul sok ling és roach mentett meg, csak nyersanyagban mindig kétszer annyit vesztek csatában), probáltam aknázni, ahhoz meg elég nagy figyelem szükséges, hogy pont akkor odafigyelj, mindensetre leaknáztam ahonnan támadni szokott, akkor persze pont másik iránybol támadott!

Az a 30 marine a végére már pirosig stimpackolt élettel masirosztak végig a bázisomon, és nem volt olyan egység, ami a közelébe tudott volna menni (ling baneling, roach, mutalisk)! MIt kellett volna hoznom ? Ultralisk , vagy Broodlord ? hydra, amugy is elég gyengus, más egység meg nincs 😄, az infestor egyedül 😄