StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

huk streamel, a háttérben meg ogsstc trollkodik 😄

How much can you take,before you snap?

Heroes of Newerth
Klemice
mi az a hon?

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Mi az a hon?
Aradebil2
én most vettem meg 10-ért,azért is nem tértem vissza 1v1zni,majd ha hon láz lecsitult nálam😄

Annyira azért nem lutri, a legkiszámíthatóbb matchup, hiszen nem nagyon lehet megtagadni a scoutolást (csak nagyon nagy erõfeszítéssel, de azzal meg a saját economydat durrantod le), így be kell tanulni azt, hogy az ellenfél early pressurre, 15hatch14pool13ext, baneling "allin" (ext before pool) buildet csinál-e, majd azt is figyelni kell, hogy roachra költi-e a gázt vagy mutára, illetve exp mellett más tech vonalon indul-e.

Sok a lehetõség és ezek viszonylag durván tudják egymást hard-counterelni, de ha jól megtanulod, akkor nagyon könnyû megverni a zergeket. Kell hozzá játszani pár száz ZVZ-t, és a végén elemezni kell, és már menni is fog. Na, ez van még elõttem 😄

NovaTerra: simán nyomhatunk majd.
MrStokes
Az meg akkor keszult, amikor nagyon ra voltam izgulva a jatekra a beta idoszakban, es vki volt olyan rendes es csinalt egy SC 2 temajut, azota is ez van bent, nem szoktam tul surun cserelni. 😊

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Én mostanában nem játszottam, csak a GSL-t nézem nagyjából. ZvZ-t viszont szerettem. Jó lenne kicsit visszarázódni, ha gondolod játszhatunk párat majd.
antgecc
Sztem minden Z így van vele 😊 Lutri az egész.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Úh, nekem is kéne egy jó ZVZ gyakorlópartner, az a leggyengébb matchupom.
antgecc
Pontosan ugyan az. A fan rajongót jelent. Rajongani többféleképpen lehet. Gondolom ebben egyetértünk. És ha igen, akkor kár tovább feszegetnünk a témát.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

holy84
Nekem sem jó a mikrom csk elösször hardon toltam ki majd brutalon ugy mentem neki hogy már ismertem minden pályát és nem voltam egy két dolognak esetleg utánna olvasni 😄 TL-en nagyon sok mindent leírtak anno 😊 hogy melyik pályán mit érdemes meg mit mikor érdemes 😄

\"Sweet Mother of Mercy\" sc2: holy#164 d3: holy#2141

holy84
Van jó pár trükk 😄
pl.: én Brutálon uccso 3 pályának ugy mentem neki hogy minden fejlesztésem meg volt 😛 minden egységnek 😄

HeadHunter86
Ami még trükk, hogy a protossos missziót amint megnyílik érdemes megcsinálni, a sok fejlesztés miatt sokkal könnyebb lesz utána terranozni.

HeadHunter86
Nekem azért többször kellett visszatöltenem brutalon, nem olyan jól mikrózok, csomószor nem figyeltem és beküldtem õket a halálba 😄
Vagy ami még gond szokott lenni hogy olyankor megyek ki támadni amikor pont jönnek a bázisomra ilyenkor az a pár bunker+tank nem mindig elég. Fõleg a vége fele.

holy84
Single: Hardon marine+medic mindent visz amíg nincs tank... ahonnan van tank onnantól még nagyobb vicc, késõbb gyurni kell banshee viking minél hamarabb meglegyen és velük onnantól minden pálya megcsinálható !
magyarul 5 egység jó kombijával hardon nincs gond !
Brutálon sorrend a lényeg és egy pálya sem nehéz de oda kell figyelni mit fejlesztesz ki és milyen egységeket hozol ki melyik pályára vannak pályák amik bizonyos unit nélkül kb megcsinálhatatlanok ! ! !
Dimond backes pály pl.: brutálon bansheevel egy vicc elötte nagyon kinszenvedõs !
Vagy pl allin nincs nydus hardon annyi hogy leviathant nem szabad kinyirni és nem jön többet kerrigen, ergo elég pár tank és viking hogy air egységeket fogd 😊 és semmit nem kell csinálnod csak megvárni mig letelik az idõ miután meg lett a megfelelõ unit szám 😊
Másik: akármilyen patch jön az singlet nem éritni ergo tank singleben még mindig olyan imba mint játék megjelenésekor volt 😄

Single player szvsz ugyhogy már majdnem 3x toltam végig FUN de szerintem túl könnyû még brutálon is ! 3 pálya van amin pár visszatöltésre kényszerültem, általában azért mert rosszkor mozdultam ki vagy nem figyeltem eléggé 😄

antgecc
Minek az neked, gyakorold a zvz-t 😊

Hegi90
bázzzz...............

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Igen most volt karácsonykor 10 $ akkor sokan meg is vették aki nem az most megint vár😊

Hegi90
A hon még mindig 30 dollár?

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Énsem nagyon sc z em csak ritkán de attól még tetszik csak nincs idegem 1 v 1 ezni , meg kedvem sincs mostanában ezért HoN ozok vagy Ruse az kicsit nyugisabb😊

Rage47
Én is látok csomó embert, aki még nem játszotta végig a kampányt, de már van 3000 meccse - nem igazán értem.
Muki100
A 2 kommandós map nekem is könnyen ment, de a vonatos nem. Mindig lekéstem õket vagy kinyírtak xD
Viszont pl. az utolsó map (csak úgy próbáltam hogy légi nem volt ellenem) meg nagyon könnyûnek tûnt a tankok miatt. Ahogy meglettek a durvább egységek úgy könnyebb lett a játék, a közepe felé volt még tán a legnehezebb, bár nyilván attól is függ hogy addig miket választasz. Ezért jó a campaign és ezért nem érdemes senkinek se kihagyni.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Hegi90
Ha valaki úgy magyaráz a balanceról, hogy már hónapok óta nem játszott semmit, akkor jogos is lehetne ez a kis kirohanásod, de így értelmetlen. Ha tetszik neki, akkor csinálja, ha nem akkor nem. Senkit nem zavar(t).

HeadHunter86
Azért az nem ugyanaz 😄

antgecc
Õ is pont azért teszi ki, mert tetszik. És attól még tetszhet neki, hogy nem játszik vele.

Kirakok egy F1-es, Schumacheres avatart. Lefikázol miatta, mert nem is versenyzek, de még csak nem is gokartozok?

antgecc
<#idiota>

HeadHunter86
Nekem csak az a fura hogy itt SC2-es avatarokkal lófráltok közbe nem is játszotok valaki még a játékkal sem nemhogy a single-lel. Ezt sose értettem, ha én valamit kirakok azért teszem mert tetszik.

Klemice
jó, de élete nincs 😄

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Rage47
Én láttam tegnap egy magyart a hun chaten, 5000+ meccse volt, master liga... 😄 szal elég gyenge kazsuál vagy :p
Hegi90
a vonatos? 😄
Szerintem az az egyik legkönyebb a kommandós mellett. Hardon elsõre megcsináltam, kb csak Diamondback kell. Sokkal szarabb a Hellionos, meg a reaperes map, meg amikor sietni kell, hogy ellopd az összes kis "alkatrészt" mielõtt a protoss teszi meg.

Muki100
Tudtommal a campaign legnagyobb részét ki lehet vinni brutalon, úgy hogy csak marinet és medivacot veszel. Amúgy hardon szerintem egyedül a vonatos a nehéz, bár amikor én kivittem akkor még a siege tank imba volt és szinte mindent meg lehetett velük fogni.
Utolsó mapon is 3-3 siege tank szinte végig tudta fogni a két oldalt.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

antgecc
OMG! És akkor mi van? Ez vmi negativ jelzõ akar lenni részedrõl, hogy nem vagyunk sc2 fanok? Ha szted nem vagyok, akkor nem vagyok. Ez van. Who cares? 😊 Ehhez képest van majdnem 1300 league games-em. Eléggé casual szám, nem?

MrStokes
Valahogy nem fogott meg a kampany, de a videok erdekelnek, majd megnezem oket tube-on.

Egyebkent tenyleg nem vagyok annyira nagy SC2 fan, a jatek nincs meg eredeti verzioban, a kampannyal meg az elejen bohockodtam viragbolti verzioval. Sajna nincs napi tobb oram jatszani, ezert sem vasaroltam meg (anyagiak szempontjabol nem lenne gond). Viszont heti szinten nezek shoutcast-okat, neha egy-egy live stream is befigyel.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

HeadHunter86
Hard sem vészes még, nekem Brutalon kellett visszatöltögetni a pályát.
Hardon ami vészes azok a Hard achievmentek, ott amiatt nehézkes kicsit. DE amúgy leves.

Hegi90
Nekem pont az a bajom, hogy normálon semmi kihívás, Hard-on meg túl sokszor kell újrakezdeni...

HeadHunter86
OMG! Itt vannak olyan emberek akik nem tolták végig a kampányt. Ti se vagytok akkor SC2 fanok már nem azért 😄
Én most tolom harmadszor, brutalon még 5 pálya van hátra 😛

Normalon egyáltalán nem végigszenvedés, gyerekjáték az egész.

Hegi90
szerintem tényleg ilyen 😄
De jó arc 😄😄

ez a csávó tényleg ennyire beleéli magát, vagy csak poénból csinálja? 😄

Hegi90
elmebeteg 😄😄D:

youtube-on fent van

holy84
Az hardon 30 perc tea/kávé/cigi. Utánna meg enjoy a video !
Normálon még el is mehetsz gép elõl 😊
Utolsó pálya egyedül brutálon mikro igényes...

igen, mai naptól

berlinboy6329
Van már 1.2 Koreában?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

MrStokes
No, ez engem is erdekelne, mert legutolso palyat mar valahogy nem volt kedvem vegigszenvedni, de a vegen a movie biztosan szuper.

Fpocok
Ahogy egy bármi más account cseréje. Tapasztalatból tudom, mert már adtam el wow meg steam accountot is. Szóval a DVD mellett odaadod az account jelszavát meg nevet. Õ meg meg tudja változtatni az email címet, jelszót és a nevet is.
Sry az offért.

Parasite Eve 2, best game EVER!

MrStokes
Amugy egy BNet account tulajdonosi csereje hogyan mukodik a gyakorlatban?

Van a BNet acc-hoz egy email cim, amire be van regelve, es egyben ez az autentikacional a login neved is, ha jol tudom. Ezt meg lehet valtoztatni, uj email cimet rendelni az account-hoz?

Hegi90
jaja, iNcontrol meg Idra. A poén az, hogy õk klántársak, iNcontrol pedig protoss, Idra meg ugye minden fajt utál a zergen kívül.

holy84
este szólj rám, és oda adom a mentésem azt nézhetsz 😄 !

antgecc
Ez idra? 😄