34554
-
#29947 testbugon?mióta kijött a map -
doktor tarhonya #29946 mióta z favored? -
#29945 idra egy szánalmas szar....most rinyálni p miatt,amikor zvp z favored -.- -
#29944 Hát én nem tom..nem vette észrwe a lyukat a falban?Nem küldte be az OV-t hátulról 1. meccsen h scoutolja a 2 cannont meg a S.gatet? -
#29943 hisztizik mint mindig -
sirdond #29942 gondolom,hogy ne lehessen befalazni 2pylonnal,vagy bunkerrel
amúgy nem tudm mi van idraval. rosszul aludt,hogy minden meccset felad? -
#29941 Lackluster..Idra nagyon fos....állanóan GG-zik ahelyett,h küzdene...Már kezd idegesíteni. -
BladeW #29940 Nézem az MLG-t, és hülye kérdés tudom, de miért van minden bázis-rámpa alján egy supply depo? -
#29939 adblock gyerekek....nekem csak akkor rinyál,ha embeden nézem,ha mlg oldaláról nézem simán blokkolja a reklámokat -
sirdond #29938 na, vajon összejön az mc vs idra rematch?
naniwa elég jól játszik a hétvégén -
sirdond #29937 ez az mlg stream egy nagy rakás fos.nem elég,hogy millió reklám van, muteolom a streamet és reklám után magától visszarakja a hangot... -
#29936 Koreában kicsit showmannek is lenni kell, hogy eladják magukat a rajongóknak. Pl. milyen szleng lett Cella "HOLY CHECK" beszólásából. Jól jövedelmező hadoukenek ezek. Főleg, hogy egy pszi lökéssel csapta ki az ellenfelét ez slusszpoén :) az meg törheti a fejét a téglákon mekkora hülye volt megint. -
#29935 ennyi,day9 is bevallotta h zerg OP:D -
#29934 Bomber kisbarátja nunchakuval fenyített, MC ököllel verte az enemy fülkéjét, slayersből vki az életnagyságú marine szobor fegyverével lőtt meg ilyenek mindig vannak
A team league az igazi harc színtere, jó hogy nemsokára minden héten lesz :D -
#29933 Nem tudom mire gondolsz... -
doktor tarhonya #29932 Idra most akkor tovabb jutott? -
#29931 -
#29930 Ez teljesen alap koreában.. a team league fenyítéseit nem láttad? :D -
#29929 Persze megértem én, hogy örül... de azért egy kicsit ciki szerintem... ha én csináltam volna. -
#29928 -
#29927 és megvan a megoldás game1re valszeg:
"Idra saw the 3 CCs in the main, so when idra attacked and saw the gold building, he must've thought that MMA was already on three bases, securing 4th (terran has long time between expos, so third would've been up for a while). He just lost all the drones at his natural and he lost his infestation pit, it was now 2 1/2 base zerg against soon to be 4 base terran with gold. He had no baneligs and no lings, and his muta count was getting low with reinforcing marines coming.
Ironically enough, killing his own Orbital Command won MMA that game. Only in starcraft lol" -
#29926 idra lol [imageshackos] -
#29925 eh... -
#29924 most mi volt?idra védte 2raxot,elmentem 2 percre,és mma nyert?wtf -
koolermaster #29923 :DD ez kemény volt. -
#29922 IDRA ASDAV Xasda:ASDSadaASd mi folyik itt:D?DD:D -
#29921 MMA uramég:D:D?SSSSDADa -
#29920 hehe,sikerült neki újat mondanom(tudósokból elég szarul áll) de ezt kitalálta :D
-
#29919 Akkor priviben. Nem mondom el senkinek, eszküszöm. -
#29918 Nem mondom meg mert ciki :) -
#29917 Mire? -
#29916 Na ez vicces, mert egy lehetetlen dologra gondoltam, első tippje téves volt tovább mentem No-val és kitalálta. -
#29915 [URL=http://en.akinator.com/#]Itt egy nagyon jó "gondoltam" játék[/URL]
A gép kitalája mire gondolsz... lehet videójáték karakter, igazi személy, híresség, mesehős... legutoljára husky-ra gondoltam és kitalálta lol. -
#29914 Tasteless:"i dont know man,what is a Kaki?" -
#29913 Nem lehet csak ha eléred a master ligát. De nincs értelme. A wint is csak az avatarok miatt hagyták meg mert a hidden MMR számít, amit nem látsz. Ha statisztikázni akarsz külső programot pl.:
sc2gears
Érdemes használni. -
#29912 Meg lehet valahogy nézni hogy mennyiszer kaptam ki multiban? Csak győzelmet ír, valamint az hogy az egyes fajokkal milyen a győzelmi/vereség rátám?
Match historynál ott vannak írva de csak egyenként és nem összegezve... -
doktor tarhonya #29911 Jah, de csökkenti az élvezetet, ha már az elején kiesnek a legjobbak :D -
#29910 Teljesen mindegy, csak egy maradhat :) A győztes ágat pedig jól leosztották a kezdéshez. -
doktor tarhonya #29909 -
#29908 Esküszöm úgy lekevernék két pofont annak, aki ezzel a szar imageshackel linkel, hogy csak na. :D