34554
-
#29987 Lehet hogy elmnene show-nak poénos, de erre nem kíváncsi senki. TL csetről majdnem kifloodoltak a káromkodások :)
Egy komoly értékelhető sportot akarnak az sc2-ből csinálni, de egy ökör gyerek elbagatelizálja. Lejártatta az US scenét egész SKorea a hosszú orrúakon röhög. Jó játékos ennyi, nem ő szarja a spanyol viaszt.
"Megsértődött, elrontotta az eseményt?"
Igen.
"Ne mondd nekem, hogy EZ nem a nagybetűs élmény"
Vicces volt, de egy aberrált vicc. A szoponzorai helyében lenne pár szavam hozzá. Day9 reakciója. Nem tudom mit súghatott letakart kézzel Wheat-nek.
"Igen. Ez SHOW."
Nem, az a közönség show, amikor MC mutogat játékon KÍVÜL és MMA hadoukenezik, de utána full komolyan játszik.
"amire mindenki emlékezni fog"
Hatalmas táblára kiírta valaki és a feje fölé tette kamera totálba "You are an idiot" :) -
Oldern #29986 Na, erről van itt szó :)
AZ SCI-es faarcú koreai korszakban ez nem történhetett volna meg. -
Oldern #29985 És ezt te teljesen komolyan gondolod? Nincs elég facepalm a világon. -
Oldern #29984 Sportszerűtlenül? WTF?
Megsértődött, elrontotta az eseményt?
Semmit nem rontott el. Ez Idra, eddig fog jutni a jelenlegi mentalitásával.
Király volt a döntő? Az. Királyak voltak a csoportmeccsek? Yep. Őrület és izgalom volt az Idras showmatchek mindegyike?
Igen. Ez SHOW. Ez az, amiért az emberek mennek, ez az, amiről beszélni fognak, és beszélnek. Amikor MMA ellen kilépeett, mert azt hitte, kikapott, ott az emberek arcát láthattad. És utána a röhögés, Day9 kommentjei...
Ne mondd nekem, hogy EZ nem a nagybetűs élmény, amire mindenki emlékezni fog. Meg azt se, hogy aki megy onnan haza, így gondolkozik hogy "na, Idra elcseszte a hétvégémet". Annak jár egy pofon, még ha nem is tőlem. -
#29983 inkább magát ! egyszerűbb és mindenkinek jobb lenne :D -
#29982 és szerintem egy blizzard alkalmazottat fog megölni, nem játékost. -
#29981 idra a tipikus iskolai lövöldöző
egyszer rossz vége lesz ha felhúzzák -
sirdond #29980 teljesen egyetértek -
#29979 Lehet, hogy színjáték. Szerintem nem, kivétel nélkül mindig higgadtan értelmesen nyilatkoznak, mikor nincs bennük adrenalin.
Jó pár embert dolgozott azon, hogy létrejöhessen az MLG óriási energiát, pénzt, szervezést, időt öltek bele, nem tudom mekkora háttérszemélyzet dolgozott velük. Oda ment nem kevés néző. Koreai eljöttek a fődíj nem igazán motiválhatta őket. Erre mi történik a legizgalmasabb napon ahol a legjobb szériák mehettek volna idra szó szerint besértődik és elrontja a 3 napos eseményt. Szerinted ez normális? Nem az MC Irda ellentéten van a hagsúly, hanem hogy megértődött mert benézte az MMA elleni meccset megkattant és utána teljesen sportszerűtlenül minden játékból kilépett. Ezért fizetett az, aki kiutazott 3 napra?? Kb. mintha egy teniszező földhöz vágná az ütőt, sírva kirohanna, mert egy szervát nem tudott elkapni. -
#29978 "To all my fans, Hello! I'm MC. I was able to come to America and participate in the MLG and got to play many entertaining games. And it's also great that I was able to make such fond memories with many fans. If the opportunity arises again I hope to come to america next time too to play more entertaining games. And it was also really fun because it looks like I'm creating a fun storyline with Idra, In reality we talk to each other often and our relationship isn't that bad, so that's why I'm able make provoking statements like that. And now I'll go to Korea soon, and then to China, and I'll do my best to win at Gigabyte."
ennyi -
#29977 -
Oldern #29976 Befejeztem az SCII.hu nézegetését is, szánalmas ami ott folyik, főleg az Idra cuccok kapcsán.
Idrának még mindig vannak mentális blokkjai, ami miatt ki lehet őt szopatni, de azért az vicc, hogy sokan ennyire komolyan veszik magát a showt, ami az egész körül megy. MC-t meg Idrát leültetnék egy sörrel egy kocsmában, röhögnének egy jót az egészen, és ennyi. A hiénák a TL-en meg másutt meg azt gondolják, hogy itt valódi utálatról van szó, meg valamiért fontosnak érzik, hogy leparasztozzák, szánalmasozzák azokat a játékosokat, akik álmukból felébresztve bedarálnák őket SCII-ben. Vicc. -
#29975 Zergeknek ezt a 2 repet kötelező megnézni:
Rep1
Rep2 -
#29974 be is lehet kapcsolni az optionsben,hogy mutassa egy ponttal a földön hogy melyik pont felett van pontosan a repülő egység -
mukievil #29973 OO :D , hogy az a... :D Köszönöm szépen a segítséget :D, hát ennyire nagy játékos vagyok :D! -
#29972 Ez a baj... hiába kattintasz rá. A perspektíva miatt fölé rakja... mondom... alá rakd az árnyékhoz. -
mukievil #29971 Igazábol ugy varázsolom, hogy az egységre kattintok, akkor térben nem az egységre lövi, hanem mögé ? -
#29970 Lehet... de ne oda nyomd, ahol látod őket, hanem ahol az árnyékuk van... kicsit becsapós a nézet miatt. -
mukievil #29969 Most egy hülye kérdésem van! Most lehet fungallal légi egységet bénítani ?
Már kétszer kiszivtam, mert valahogy nem sikerült, félrelövök vagy mi ? -
#29968 Már a felétől azon agyaltam, hogy miért nem repteti át a szigetre a CC-t?! -
#29967 -
#29966 ezek a coreaiak(sic!)... EPIC -
#29965 Újabb epik rész! :D
-
#29964 Felváltva laggolnak döntőben.. ffffuuuuu blizzard. -
#29963 Há mert azt mondtad elmész lolozni... azt zavartam volna. -
#29962 Ezek a zergek tiszta csicsák..Felmennek Lairre oszt game végéig ott is maradnaak.
Itt is Losirának annyi ideje lett volna felhúzni egy hiveot meg ultralisk cavernt..Még nyersanyaga is bőven volt hozzá.
Spanishiwa az egyetlen akiben van fantázia..Sok spine a bázisokra,DT be nem menne oda harassolni,Infestormass fungalozik-nincs blinkelés,ultra..Aoe bonusz armored dmg-gel-no more stalkers és kiegészítésként egyéb unitok. -
#29961 kozben jol eltuntel mumblerol :d -
#29960 Hát ez EPIK PvZ volt!!! -
#29959 Én is lemaradtam, de valami olyat mondtak, hogy azt hitte, hogy több bázisa van a terrannak... vagy valami ilyesmi. -
#29958 Derp.Ezt hogy gondolta?
Lemaradtam a meccsről. :( -
#29957 Haha... egyik balfaxabb, mint a másik
-
doktor tarhonya #29956 ja, hogy a map :)
nem nézem a streamet, sry -
doktor tarhonya #29955
MLG-s pályafutásából eddig kb az derült ki, hogy a legnagyobb ellenfele önmaga :D -
#29954 Én is többet láttam. 1 volt ott a többi meg a másik bázisánál :D
DRUNK :D -
#29953 én sokkal többet láttam,de mind1,idra ott kedte elbukni,hogy engedte 3. expet mc-nek.4v2 baseről amiből az egyik gold simán hoznia kellett volna,pl most miért nem dropolt? -
#29952 1 volt ott.Az nem sok.5-6-ot ha kinyírt annyi idő alatt. -
#29951 dt? -
#29950 Csak azt nem értem,h annyi Hydra fungallal meg corruptionnel meg 2-2 upgradedel h a picsába nem vert el Stalkermassot?Blink ide v oda... -
sirdond #29949 más szinten voltak, ez nem kérdéses. mc kipihente magát és szétveri a mezőnyt -
#29948 Az ilyen kis köcsögöknek levágnám az ujját... aztán mutogathat.