S.T.A.L.K.E.R - elárasztottak minket a képek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
radeon 983760 überpro - csörgő ventillátorral, kólával leöntött kisegítő billentyűzet :D én nyertem
C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2
Szerintem a G3 köröket-karikákat ver az Oblivionra, pedig utóbbit majdnem maxon, elõbbit erõs közepes beállításokkal nézem (mármint G3-at játszom, Obliviont csak játszottam, egészen addig, ameddig a tököm tele nem lett vele).
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
de tényleg az volt írva,hogy 1 gigán majd eldöcög😊 vagy csak álmodtam?😄
Amúgy pl. a Civ4-hez is ajánlott az 1G, az alatt egy (relatíve rövid) idõ után élvezhetetlenül belassul - na szerintem a Civet te sosem neveznéd szép játéknak. Amúgy nem tudom, mi a baj ezzel a Stalker-grafikával neked. A mai erõs középkategóriás játékgépeken repeszteni fog az elõzetes jelzések alapján, és ebben legalább bazinagy szabad terepek vannak, nem ótvar folyosók, végeláthatatlan csatornák meg 500 méter magas házakkal szegélyezett utcák, amik lényegében újfent folyosók 😊
Azért reménykedem valamilyen szinten ebben a játékban, mert annyira nem lehetnek retardáltak, hogy csak a grafikára alapozzák a játékot (ezért van igazság a szavaidban, bõven nem eléggé "nextgen" a grafikasznobok számára a cucc), ergo valami nagyobb durranásnak is kell benne lennie.
És azt az "azért legalább szépek" mondatot én nem írnám annyira bátran le 😊
C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2
Szerinted.
"... de nem aza baj hogy ronda,hanem az hogy rohadt nagy a gépigénye!"
Látnok vagy??? Ha 2x olyan gép kell alá, mint az Alfához, akkor SEM nagy.
"... az oblivion kb kétszer ilyen szép,és mégis a gépigénye kb a fele ennek!😞"
Na az jó példa, full beállításokon felbontásfüggetlenül SEMMIN nem fut rendesen, talán csa GF8-al?
az oblivion kb kétszer ilyen szép,és mégis a gépigénye kb a fele ennek!😞
sztem itt az optimizálásnál,nem lejjebb vitték a gépigényt,hanem azzal szenvedtek,hogy nagyobb legyen...
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Crysis egy techdemo-nak fogható fel mint a Far Cry, a technika csúcsteljesítményét akarják kihozni a vasakból.
A halál csupán a kezdet...