18
-
#18 Szerintem nagy hiba a film készítőitől, hogy a játék rajongóinak a véleményét nem hallják meg. Biztos vagyok benne, hogy nem csak mi írtuk már le párszor, hogy Jason Statham lenne a tökéletes bérgyilkos.
Az a legbosszantóbb, hogy a film még így is sikeres lehet. Persze nem annyira, mint lehetne. -
moRtiZ #17 Teljesen egyetértek, szerintem is Statham a Turkish(Blöff) karakterével teljesen odabaszott (Ravasz az agy-ban is jó volt), ott mindenképpen bebizonyitotta hogy jó szinész.
Szerintem tökéletes választás lett volna a szerepre.
Szállító egy fos film volt, de minden szinésznek vannak botlásai. -
#16 mé a szállító az nem besson film volt ? -
Kyuuseisho #15 Az általad béna színésznek nevezett "szállítós csávó" Jason Statham. Rühellem, hogy mindenkinek ez a film jut eszébe. Mondok két filmcímet: A ravasz, az agy és két füstölgő puskacső, Blöff. Nem éppen elhanyagolható szerepet játszik mindkét filmben, és jó színészi játékkal. Bár a legújabb filmje a Crank, a szállítóhoz hasonlóan tömény akció, nekem bejön és jól alakítja a megkergült bérgyilkost. Szóval a külsőn kívül, megvan a színészi tehetség, kár, hogy Besson bácsi elfelejtett filmet csinálni és megfelelő színészeket találni. -
#14 Szerintem is Jason Statham lenne ideális a szerepre, Timothy Olyphant-t valahogy nem tudom elképzelni mint a 47-es.
-
#13 íme mr. díszbuzi és és az öltönyös fiatal ember akire illene a szerep -
laj #12 Nézzétek meg a képeit az imdb.com-on ez a csávó kiváló heroinistát vagy hajótöröttet játszhat meggyőzően ha kigyútja magát akkor talán lepkesúlyú boxolót
bár színészi képességeit nem ismerem de szerintem a 47-eshez nem kell túl sokat játszani inkább csak látvanyosan használni a folytózsinórt a többit megoldja a b kategóriás forgatókönyv sok robbanással -
#11 és mit szóltok a rékasy károly tar verziójához -
Reyes #10 Szerintem is ő lenne a legjobb erre a szerepre! -
#9 ha bajusz,haj nélkül,kicsit kigyúrja még magát,jólesz az.. -
TorrenteXY #8 Jó színész a csávó, mondjuk szerintem Hitmannek csöppet öregebbnek kéne lennie, meg ez inkább ilyen macsós-szépfiús kinézetű, míg Hitman inkább elegáns-kemény-konzervatívabb arcú. -
#7 sorry, ez vin diesel, csak google szerint én timothyra rákeresve leltem:) -
Kingfisher #6 Forgassák 3rd person nézetben és no problem. -
neoG #5 Hi!Hát ha jó színész akkor szerintem legyen Tom Hanks vagy mittomén Al Pacino( Ördög ügyvédje...Klasszikus számomra).Csak hát ugye, ők nem lennének hitelesek, ha a játékot is figyelembe vesszük.De Jason Statham szentem kiköpött Hitman -
#4 ha a szakállat é sszemüveget úgy nézzük, hogy csak álca, akkor sztem jó választás:)
-
kanduhr #3 Szállítós csávó béna színész, nem tudna eljátszani egy ilyen szerepet. Timothy már elég tehetséges. -
#2 én akkor is a szállítós csávóra szavaznék de legrosszabb esetben is a bergendy-re -
Brainpumper #1 látni kéne kopaszon meg szakáll nélkül, de szerintem így elsőre jobban hasonlít mint Diesel (akit lehet hogy azért választottak mert majdnem mindig kopasz).