Timothy Olyphant lett Hitman

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MrPrise
Szerintem nagy hiba a film készítõitõl, hogy a játék rajongóinak a véleményét nem hallják meg. Biztos vagyok benne, hogy nem csak mi írtuk már le párszor, hogy Jason Statham lenne a tökéletes bérgyilkos.
Az a legbosszantóbb, hogy a film még így is sikeres lehet. Persze nem annyira, mint lehetne.

Teljesen egyetértek, szerintem is Statham a Turkish(Blöff) karakterével teljesen odabaszott (Ravasz az agy-ban is jó volt), ott mindenképpen bebizonyitotta hogy jó szinész.
Szerintem tökéletes választás lett volna a szerepre.

Szállító egy fos film volt, de minden szinésznek vannak botlásai.

schrank
mé a szállító az nem besson film volt ?

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Az általad béna színésznek nevezett "szállítós csávó" Jason Statham. Rühellem, hogy mindenkinek ez a film jut eszébe. Mondok két filmcímet: A ravasz, az agy és két füstölgõ puskacsõ, Blöff. Nem éppen elhanyagolható szerepet játszik mindkét filmben, és jó színészi játékkal. Bár a legújabb filmje a Crank, a szállítóhoz hasonlóan tömény akció, nekem bejön és jól alakítja a megkergült bérgyilkost. Szóval a külsõn kívül, megvan a színészi tehetség, kár, hogy Besson bácsi elfelejtett filmet csinálni és megfelelõ színészeket találni.
David01
Szerintem is Jason Statham lenne ideális a szerepre, Timothy Olyphant-t valahogy nem tudom elképzelni mint a 47-es.

schrank

Nézzétek meg a képeit az imdb.com-on ez a csávó kiváló heroinistát vagy hajótöröttet játszhat meggyõzõen ha kigyútja magát akkor talán lepkesúlyú boxolót
bár színészi képességeit nem ismerem de szerintem a 47-eshez nem kell túl sokat játszani inkább csak látvanyosan használni a folytózsinórt a többit megoldja a b kategóriás forgatókönyv sok robbanással <#violent><#gun>
schrank
és mit szóltok a rékasy károly tar verziójához <#hehe>

Szerintem is õ lenne a legjobb erre a szerepre!

Picizöldfül
ha bajusz,haj nélkül,kicsit kigyúrja még magát,jólesz az..

Jó színész a csávó, mondjuk szerintem Hitmannek csöppet öregebbnek kéne lennie, meg ez inkább ilyen macsós-szépfiús kinézetû, míg Hitman inkább elegáns-kemény-konzervatívabb arcú.
akyyy
sorry, ez vin diesel, csak google szerint én timothyra rákeresve leltem😊

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Forgassák 3rd person nézetben és no problem.

Hi!Hát ha jó színész akkor szerintem legyen Tom Hanks vagy mittomén Al Pacino( Ördög ügyvédje...Klasszikus számomra).Csak hát ugye, õk nem lennének hitelesek, ha a játékot is figyelembe vesszük.De Jason Statham szentem kiköpött Hitman<#worship>

akyyy
ha a szakállat é sszemüveget úgy nézzük, hogy csak álca, akkor sztem jó választás😊

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Szállítós csávó béna színész, nem tudna eljátszani egy ilyen szerepet. Timothy már elég tehetséges.
schrank
én akkor is a szállítós csávóra szavaznék de legrosszabb esetben is a bergendy-re <#hehe>

látni kéne kopaszon meg szakáll nélkül, de szerintem így elsõre jobban hasonlít mint Diesel (akit lehet hogy azért választottak mert majdnem mindig kopasz).

1981 IBM intel 8088 4.77 MHz 16kbyte ram, 10MB Hdd, 5,25\" floppy drive, Monochrome monitor 83-gombos billentyűzet.