Enemy Territory: Quake Wars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg vagyok lepve, hogy egyetértettél velem 😊) Ezért majd meghívlak egy pofa sörre <#pias>#pias> <#vigyor3>#vigyor3>
A quake sorozatok grafikai egyszerûségében azt szeretem, hogy ugyanazt a textúrát használhatod a falak és a padló díszítésére... Ahol esetleg ötelethiányban szenvedtek vna a készétíõk, ott használhatják még ugyanazt a textúrát is, de turpiszságukat egy nagy fekete (árnyék) folttal el is takarják. (Lsd: D3) Így aztán könnyen el lehet érni, hogy az egyébként erõteljesen arcade kategóriába sorolandó Carmack-féle csodák döccenés mentesen fognak elfutni bármilyen átlag gépen. (Lsd: Q3 - ami a maga idejében szintén forradalmi volt az íves és egyéb csilivili felületeivel.)
Megint ritka, de hadd értsek egyet. 😊
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
Tuljadonképpen egy kutya kölyke az összes doom meg kvék meg egyéb marhaságok, engem egy percig nem hoznak lázba, lehetnek akármilyen látványosak... Játékmenet = 0.
jaj bocs hogy nem telepítek fel minden szart mint egyesek
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
ezt két kezdeti screenshotból nagyon meg lehet állapítani :S
inkább menj vissza divatfikázófalvára
inkább menj vissza divatfikázófalvára
A képeken még Quake logó sincs. Akkor nemis Quake lesz.Biztos Sims.<#nyes>#nyes>
nem úgy volt hogy óriás map-ok jármûvek és elképesztõ mennyiségõ rongálható környezet meg hogy a battlefield lesöprõje ? <#kuss>#kuss>
a képek meg mit mutatnak egy sima ugri-bugri szörnyes lézeres plazmás sablon fps szkrínsot <#taps>#taps>
a képek meg mit mutatnak egy sima ugri-bugri szörnyes lézeres plazmás sablon fps szkrínsot <#taps>#taps>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Valami megjelenési dátumot lehet róla tudni ?
"Azért annak örülnénk, ha egy mai átlagos konfiguráción egy normálisnak mondható videokártyával döcögésmentesen játszható lenne a program."
Ez kéremszépen egy 8800GTX prezentációanyag. Erre sajna nem sok esély van...<#zavart2>#zavart2><#falbav>#falbav>
Ez kéremszépen egy 8800GTX prezentációanyag. Erre sajna nem sok esély van...<#zavart2>#zavart2><#falbav>#falbav>