Németh Szabolcs

Enemy Territory: Quake Wars

John Carmack és csapata szövetkezve a Splash Damage-val a kétes sikerű Quake 4 után a csapatjátékra kihegyezett Enemy Territory: Quake Wars-val tarolni szeretne.

A most érkezett két kép alapján is megbizonyosodhatunk, hogy a külalakkal nem lesz gond. Már csak két dolognak kell teljesülnie: fogja meg a játékost úgy, mint a Quake vagy mondjuk a Doom és emellett még aránylag szerény teljesítményű gépen is elfusson. Nincsenek illúzióink, ezért a "kisgép" alatt nem egy Pentium 3-as szerkezetet értünk. Azért annak örülnénk, ha egy mai átlagos konfiguráción egy normálisnak mondható videokártyával döcögésmentesen játszható lenne a program.

Klikk ide! Klikk ide!

A játék hivatalos oldala

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Indigo #10
    Meg vagyok lepve, hogy egyetértettél velem :)) Ezért majd meghívlak egy pofa sörre
  • Zocsi #9
    A quake sorozatok grafikai egyszerűségében azt szeretem, hogy ugyanazt a textúrát használhatod a falak és a padló díszítésére... Ahol esetleg ötelethiányban szenvedtek vna a készétíők, ott használhatják még ugyanazt a textúrát is, de turpiszságukat egy nagy fekete (árnyék) folttal el is takarják. (Lsd: D3) Így aztán könnyen el lehet érni, hogy az egyébként erőteljesen arcade kategóriába sorolandó Carmack-féle csodák döccenés mentesen fognak elfutni bármilyen átlag gépen. (Lsd: Q3 - ami a maga idejében szintén forradalmi volt az íves és egyéb csilivili felületeivel.)
  • Morden23 #8
    Megint ritka, de hadd értsek egyet. :)
  • Indigo #7
    Tuljadonképpen egy kutya kölyke az összes doom meg kvék meg egyéb marhaságok, engem egy percig nem hoznak lázba, lehetnek akármilyen látványosak... Játékmenet = 0.
  • schrank #6
    jaj bocs hogy nem telepítek fel minden szart mint egyesek
  • Loverman #5
    ezt két kezdeti screenshotból nagyon meg lehet állapítani :S
    inkább menj vissza divatfikázófalvára
  • neoG #4
    A képeken még Quake logó sincs. Akkor nemis Quake lesz.Biztos Sims.
  • schrank #3
    nem úgy volt hogy óriás map-ok járművek és elképesztő mennyiségő rongálható környezet meg hogy a battlefield lesöprője ?
    a képek meg mit mutatnak egy sima ugri-bugri szörnyes lézeres plazmás sablon fps szkrínsot
  • Pocok256 #2
    Valami megjelenési dátumot lehet róla tudni ?
  • Szalámi #1
    "Azért annak örülnénk, ha egy mai átlagos konfiguráción egy normálisnak mondható videokártyával döcögésmentesen játszható lenne a program."

    Ez kéremszépen egy 8800GTX prezentációanyag. Erre sajna nem sok esély van...