10
-
#10 Reklámok! Elmékszem mikor gyerek voltam, hogy a TV újságban külön fel volt tüntetve maga a reklám mint, műsor!
Pedig nem vagyok olyan öreg, 33.
Ma ha ezt meg akarnák tenni, a pl. TVR hét 300 oldalból állna!
Ebből élnek a csatornák és ez nem is baj, csak a reklámok mennyiségével és időtartamával van a gond. Néha gusztustalanul alkalmazzák a műsorok megszakítására.
Ja a hangerő: Nem hangosabbak a reklámok, mint maga a film amit megszakítanak, csak más hangszínt alkalmaznak, vagy valami hasonló trükkel élnek e téren, hogy hangosabbnak tűnjön és felkeltse a figyelmet. Volt is erről egy cikk itt az SG-n, akit érdekel rá is kereshet, nekem most nincs kedvem linkelni!
Állítólag van is egy érték megállapítva, aminél nem lehet hangosabb egy reklám sem. -
winters123 #9 arról nem is beszélve hogy fingod nem lenne arról hogy új aranyszínű Coca-Colával is mérgezheted magad, ha te sose vásárolsz be tehát nem találkozol a termékkel. -
#8 sajna Penge4,tod a Tv csatornák a reklámokból szerzik a pénzt..jah kegyetlen világ ez,mert ha nem lenne reklám akkor még ennél is gagyibb filmeket tudnál csak megnézni,vagy egyáltalán semmit mer becsődölni a tv csatorna a reklámok hiányától,aztán ujra jönne az ördögi kör,jót műsorokat akarok-->reklámokat kell bevezetni hogy legyen pénz műsorokat csinálni,filmeket venni..vhogy azta bizonyos arany középutat kéne választani,vhogy úgy hogy a két műsor/film között egy hosszabb reklám szünet legyen,csak hát ez csak álom. -
Morden23 #7 Milyen kár, hogy hatalomra kerülni a demokratikus világban csak "reklámszakemberek" által lehet, mi?
Kegyetlen világ ez... de ne aggódj, úgysem kerülsz hatalomra. -
#6 Hát még nem született meg az a reklám, amit én elviselnék. Ha hatalomra kerülnék, a reklámszakembereket végezném ki először. -
Trespasser #5 Sőt, volt olyan is amikor csak reklám ment a TV-be! -
kanduhr #4 Sőt volt olyan is amikor 3 reklámblokkot nyomtak bele egy 45 perces műsorba. Baromi idegesítő... -
kanduhr #3 Viasat3 rulez:) Helyszínelőkben a műsorkezdés után (lemértem) 5 perccel már reklámot nyomnak be. Aztána vége előtt még egyet. -
scnad #2 Spec. engem csak az zavar, hogy nem időben kezdik a műsorokat, hisz miután felvettem a műsort, a reklám már könnyedén kivágható :-) . -
Atomy #1 Kevés olyan reklámot látok, hallok ami nem idegesítő. TV-nézés közben például a reklámblokk jelentősen hangosabb mint a film(nyugati csatornákon kevésbé) ezért az első dolgom hogy leveszem a hangot, innentől kezdve tökmindegy mi van benne mert nem jut el hozzám.