82
Biblia, misztériumok, csillagok...
-
KlausM #82 jav.:
önkéntes hadsereget -
KlausM #81 Te csak a pénzt látod, ezrek és százezrek viszont nem e célból haltak és halnak meg...
Afganisztánban Mullah Omar 1996.04.04.-én több mint ezer iszlám vallási vezető által ki lett kiáltva az iszlám tömegek szellemi, vallási vezetőjének, mondhatnám azt, hogy Mohammed utódjának! A Talibán az egy vallásos katonai szervezetnek alakult meg, akiknek egyik célja Jeruzsálem felszabadítása volt. 1999-ben Afganisztánban a Talibán betiltották az ópiumtermelést, ami főleg egyes nyugati (amerikai) szervezeteknek jelentett és jelent óriási hasznot (heroin, kb. 180-szoros áron kerül az USA-ban a feketepiacra).
2001-ben Saddam Hussein egy 7 Millió fős önkéntes hadsegeget ("Jerusalem-Armee" - "Jaysh Al-Quds") szervezett Jezuzsálem (Al-Quds) felszabadítása céljából.
Szóval érdekes módon mind a két, amerika által megsemmisített ország vallási okoknál fogva Jeruzsálem felszabadítására készült...
A 2001.09.11.-i események feltételezett, de a mai napig be nem bizonyított tettesei nem ebből a két országból származtak, de mégis elég ok volt Busnak, hogy leszámoljon ezzel a két Jeruzsálemmel szemben készülődő vallási alapokon nyugvó mozgalom által vezetett országgal.
A végeredményt ismerjük:
Afganisztán:
A talibán-kormány el lett üldözve, sok-sok ezer halott, de megszállva főleg a déli területek lettek, ahol az ópiumültetvények voltak. Azóta soha nem látott módon megnövekedett az ópiumültetvények és a termelés mértéke a szövetségesek által biztosított területeken.
Az ópiumtermelés tilalma az amerikai-NATO megszállás óta megszünt, rohamos ütemben nő az ópiumültetvények nagysága (2005-ben 104000 hektár, 2006-ban már 165000 hektár - http://www.unodc.org/unodc/press_release_2006_09_01.html -). 2006-ban közel 6300 tonna ópiumot állítottak elő Afganisztánban, ami 630 tonna heroinnak felel meg finomítás után. Érdekes kettősség az amerikai kábítószerellenes harcban, hogy amíg az olcsó kábítószerek előállítására alkalmas dél-amerikai ültetvények ellen korábban akár katonai bevetéseket is folytatott az amerikai hadsereg, addig ma a védelmük alatt soha nem látott mértékben növekszik Afganisztánban a kábítószerek között legdrágább ópium-heroin termelés. Itt azért annyit megemlítenék, hogy a XIX. század vége óta a Világ ópiummonopóliumát Angliától a Skull and Bones szervezet kaparintotta meg tudtommal, aminek Bush elnök is a tagja, de a papája és a nagyapja is az volt...
Irak:
Az amerikai "felszabadítás" 650-900 ezer halottat követelt eddig. Azt tudjuk, hogy az iraki olaj megkaparintása se volt elhanyagolható üzlet...
-
#80 "vallási fanatizmus motiválta háborúk jellemzik pl. Irak"
Ne röhögtess, hol van ott a vallási fanatizmus??? Pénz, pénz, és pénz, ez irányít ma mindent...És ne mondd azt, hogy Bush keresztény...lehet hogy ő azt hiszi magáról de egy keresztény nem így viselkedik -
KlausM #79 Nem tudom, hogy esetleg hallottál-e már mitológiakutatásról? Semmivel kevésbé tudományosabb, mint a "történelemtudománynak" nevezett valami, ami a mindenkori politika szélkakasaként tömény hazugságokkal traktálja a hiszékeny olvasóközönséget...
A vallások létezése egy évezredek óta fennálló tény. Számtalan háborút indítottak a vallási érdekek céljából. A mi korunkat is sajnos a vallási fanatizmus motiválta háborúk jellemzik pl. Irak, Afganisztán, Libanon, palesztín-zsidó. A XXI. században képesek értelmes emberek egy kitalált legenda alapján egy városért (Jeruzsálem) akár esetleg atomháborút is megkockáztatni, szóval szegénységi bizonyítvány ez az emberiség számára! Ezért van szükség az általam feltárt vallások misztériumainak tényleges kozmikus alapjait felfedni, hogy végre térjenek az olyan ismerethiányban szenvedő elnökök is észhez, akik képesek pl. meghírdetni a "jó harcát a rossz ellen"... Itt még annyit ehhez, hogy a minden nézőpont kérdése, tehát az is hogy ki is a "jó"...
-
Emmegki #78 Jó az érvrendszered, "nemisbeszélekveled, nácivagy" :P
Neked sincs fogalmad, miről beszélsz, az irredentizmusnak köze nincs a nácizmushoz.
#66: Van mondanivalója, és nem hülyeség, csak sokan a formáig jutnak el és nem tudnak elvonatkoztatni. -
#77 na jó de olyan nincs hogy áltudományos :) -
#76 A tudományosba ezt? Na ne röhögtess... -
Vlala #75 Józan paraszti - nevezzük emberinek - ésszel, az ember bizonyos dolgokat nem tud felfogni. Az emberi értelem korlátozott, bármennyire is hisszük az ellenkezőjét.
-
Vlala #74 Két hasonló kaliber járt nálam nemrég, azt mondták, térjek át az ő hitükre, különben lesz haddelhadd meg világvége, Isten elpusztítja a világot. Visszakérdeztem, hogy vajon mire vár? Istent elég egyenes jellemnek tartom ahhoz, hogy ha meg akar csinálni valamit, akkor meg is teszi. És tuti, hogy nem két <csúnya szó>-t küldene rám a védelmi pénz behajtásáért. :)
ELmentek, az utcában már senkit nem kérdeztek meg. Mindencsak hozzáállás kérdése. :) -
Goth #73 bazmeg, pedig aszittem hogy igaz :OOOooo000 -
fradista91 #72 Én mindig eltűnődök az ilyen topikokon, beszélgetéseken.
Nézzünk csak egy példát:
Adolf Hitler
Valószínűleg értelmes ugyanakkor elvakult/önfejű ember lehetett.
Voltak jó elképzelései, ugyanakkor bukását előidéző dolgoknak nem ment elébe... stb
Keresztényüldözés - Római birodalom
A hitükért üldözött keresztények hosszabb ideig szenvedtek csak azért mert Keresztények voltak. Oroszlánok elé vetették őket, ez felért egy színházi előadással... stb
Mindenki számára ismerős történetek.
A hangsúly most nem is a vallásszabadság kérdésén van, hanem azon a tényen hogy az idő múlásával minden "emberiség elleni vétek" csak egy anyag lesz a történelem könyvben.
Viszont kötelességünk unokáinkra, a tökéletes igazságot hagyni, nem szabad hogy egy-egy rendszer olykor évtizedes önkényuralma alatt elfordított tényeket/igazságtalanságokat, ne hozzuk helyre/nyilvánosságra.
Gondolok itt többek között arra az ominózus 1920aas "békediktátumra". Egy rendezett bel/külpolitikai országban már rég megtették volna a szükséges lépéseket ennek felülvizsgálására, ma azonban egyik feltétel sem adott, ezért egyelőre szerintem ezeket hozzuk helyre, és írjunk történelmet.
Kitartás & MÚK
Ui. sry ha kicsit elkanyarodtam a témától, de azt hiszem belefér. -
#71 Kihagytam a sorbol a legnagyobb Magyar hoditot Attilát,pedig fél europát lemészárolta, rola mért nem vagy ilyen véleménnyel???
Pedig egész biztos hogy sokkal kegyetlenebb volt mint Hitler.
Kiváncsi vagy Attila statisztikájára is? -
#70 T É K ! -
#69 Ha pontos akarsz lenni akkor 50mill,de asszem igyis maradt épp elég
20m katona
23m civil
6m zsido
1m cigány,hehova tanuja,homokos,fogyatékos
az uttobi 2ből másfél m. gyerek volt
asszed nem tom???
de Nagy Sándor,Napoleon vagy más hoditok asszed külömbül végezték a dolgukat?
téma lezárva csak utálom mikor ilyen nagy embereket fikáznak hozzá nem értők. -
#68 ez beteg, menny orvoshoz!
Igaz hogy a történelmet a győztesek írják: Hiroshimárol készült átütő film-nemnagyon! Viszont Hitler pár millió ember haláláért felelős! -
#67 ne cáfold, mert arra az a válaszuk hogy a pokolra kerülsz, ha valamit megkérdeztél, amire nincs bizonyíték, pl.:
- Hol van Isten?
- Fiam, te a pokolra kerülsz. -
#66 110% -
#65 a Biblia 90%-a hülyeség :). Még én is megtom cáfolni józan paraszti ésszel h miért nem lehetnek úgy a dolgok mint ah le van írva... -
neuro #64 na de ezzel be is fejeztem... ilyen vitába nem érdemes belemenni -
neuro #63 "tények", amit a nácik, az irredenták és az antiszemiták hangoztatnak
neked fogalmad sincs miről beszélsz az a baj -
KlausM #62 Nem vagy a hozzáállásodban egyedül! A legjobb barátom és támogatóm cikke se éppen vallás és asztrológia párti. Egy kis részlet:
Viola Zoltán: Vigyázat, ÁLTUDOMÁNY!
Horoszkópok, avagy a csillagászat prostitualizálása...
"Még most 40 évesen is újra meg újra meglep, miként képesek valakik komolyan hinni abban a szellemi szemétben, aminek horoszkóp a neve! Mégis, újra meg újra rá kell döbbenjek hogy amiképp az emberi aljasságnak nincs határa, aképp nem létezik egy annyira mély szellemi nívó, amit a titokzatosság és misztikum után sóvárgó emberi ész nem képes alulmúlni!"
http://freenet-homepage.de/klausmatefi/ -
#61 Lehet hogy igazad van,de nem derült ki,amit irtál csak1 elmélet.
Amit én irtam azok tények. -
Emmegki #60 Egy dolgot kihagytál:
Az az újjáegyesített európa a Németország nevet kapta volna. Jobb esetben a dunántúlról "lemondva" szolgálnánk most őket, rosszabb esetben az Urál tövében kapálnánk nekik a kukoricát, még rosszabb esetben valami fasza koncentrációs táborba gyűjtötték volna a magyarokat.
Bocs az offért, de ne hitler legyen már a legnagyobb magyar hazafi... sztálin már csücsült ebben a szerepben, senki se kért belőle. -
jefferson83 #59 Kiegészítés: Szóval azt akartam mondani, hogy a bibliát szeretnéd összekötni az asztrológiával azzal egyetértek, de ha mindennek az igazságtartalmáról kérdezl az már más tészta. -
jefferson83 #58 Elolvastam és egyet is értek veled abban amit a 34-es hozzászólásban említesz. A vallás és az asztrológia kapcsolatáról. A gond nálam az alapoknál van. Én a vallásban sem hiszek, a világ legjobb és legnagyobb marketingfogásának tartom. Történelmi szempontból vizsgálódva el lehet indulni ebben az irányban ez tény.
Leteszem a nagy esküt, hogy ha vége a vizsgaidőszaknak elolvasom a topik hosszabb hozzászólásait is, de most nincs időm. Kedvencekbe tettem :) -
Emmegki #57 Klaus Matefi támad a 10 oldalas szövegekkel!!! Meneküljünk!!!
-
jefferson83 #56 Szolganépnek lenni nem lehet valami nagy dicsőség. Ez meg az én véleményem. Visszacsatoláshoz: Mindig az ár-érték arányt kell vizsgálni, ha objektívek akarunk lenni. Magyarként nehéz. Persze tüzetesen én se ismerem a történelmet. -
#55 Te,most látom tözsgyökeres német vagy ráadásul tanult 51éves.
Én itt védem honfitársadat te meg nem szálsz bele a vitába bár nem erre nyitottad a topikot,de akkor is...
Bár ha épp egy ujjabb honfitársadat készülsz megdönteni már érthetőbb...
Azért engem érdekelne hogy vélekednek az idő mulásával az ottani Németek Hitler munkásságárol,pár soral irj már valmit ezzel kapcsolatban. -
#54 Ezt nem is álitottam,"a német felsöbbrendű" ez benne is van Hitler könyvében. Dehát senki se lehet tökéletes...
De neke az rémlik hogy a háboru kezdetekor rögtön vissza csatolták Erdélyt kezdetnek,ez meg ugye elég alap a bizalomra.
mind1 most nem történelmet akarok oktatni bár ráférne 1ekre,csak meg védtem Hitlert. -
KlausM #53 Esetleg az általad megadott bejegyzésre történt válaszomra azért lehetne még időd, ha már a 30.-at megtáláltad...
-
jefferson83 #52 Én csak egy dolgot szeretnék hozzátenni kiegészítésképpen: Az elég naív hozzáállás lenne részedről, ha azt hiszed, hogy a németek egyenrangú félként kezelték a magyarokat. Ezt egyesek egyáltalán nem képesek megérteni.
Az eredeti témához: Nincs időm elolvasni most ezt a rengeteg információt, de nagyjábol 30. hsz-al egyezik a véleményem. -
KlausM #51 Egyszerű a megoldás: ezekkel ne foglalkozzál, de viszont ezek nélkül soha nem fogod megérteni a lényeget...
-
KlausM #50 Erre egy érdekes idézettel válaszolnék:
Lewi Eliphas: A nagy misztérium(79.old.) "A katolikus hit a tömegek körében egy titkon keresztül kap bebocsájtást, amit maga a pápa se ismer! Ez a misztériumok titka."
Nem állítottam soha, hogy több adathoz jutottam volna eddig hozzá, mint amennyit a Vatikán a könyvtáraiban birtokol. De nekem ez bizonyíthatóan elég volt ahhoz, hogy bizonyos szempontból sikeres legyen a fáradozásom, igyekezetem.
Az "összeesküvés-elmélet" buta jelzője meg csak olyanokra van hatással, aki ebben a témában nem számít, azaz csak tehetetlen szemlélő...
Lassú víz partot mos...
-
#49 De leggalább megindokolnád miben nincs igazam,hátha tanulok valamit.
Ugye te még akkor jártál iskolába mikor Szojet uralom volt,és azota nem képezted magad.
kár hogy ilyen könnyen feladod,ugye neked az is uj hir hogy abban az időben mi német ország szövetségesei közé tartoztunk,talán nem véletlen... -
#48 aha.. hát akkor csak gratulálni tudok hogy ilyen értelmes, nagy magyar vagy..
én a részemről kilátástalannak érzem a beszélgetést uh itt befejeztem.. -
#47 Te szörnyen buta vagy...
Gondolod németország első embere lehet egy elmebeteg?
Vegyük sorra mit is kart hitler:
1.Europa egyesitése(ez még most is tart csak mostmár mindenki karaja)
2.A zsidokat akik megbénitották (és mainapig teszik) gazdaságot mondhatni kiskirályoká lettek és voltak akkor,eltávolitani az utbol
3.Rendet tenni az országba.
Az igazság az hogy nagy vezető volt,csak a történelmet a gyöztesek irják... -
#46 én nem azt mondom hogy ne támaszd alá az érveidet hanem először is minek írod be teljes terjedelmében ide, amikor megvan a weboldaladon is, elég lenne belinkelni, másodszor az ilyen dolgokkal pl:
Jézus születése: i.e. 8. 02.10.
-7.02.10 12:11 UT +2.00 jeruzsálemi idő (3753. Adar 1.)
Nap-Hold konjunkció:20,1°Vízöntő, -Mars-Szaturnusz-Uránusz konjunkció:29,3°/27,8°/27,4°Vízöntő
nem megyek semmire, mert nem vagyok asztrológus és gőzöm sincs hogy mi a túrót támasztasz alá ezzel.. -
KlausM #45 Az idézetek szükségesek, mert azzal támasztom részben alá az állításaimat. Ha neked nem ér az egész ennyi fáradságot, akkor inkább nézzél TV-t... Ezekért a dolgokért sok évszázadon keresztül számtalan kutató éveket, évtizedeket áldozott az életéből eredménytelenül. Neked már egy órai olvasás is megerőltető?
-
#44 "A pápa valószínűleg, hogy nem is ismeri a vallása tényleges alapjait, hisz a teológiai tanulmányaik során a papok nem hinném, hogy konfrontálódnának a misztériumaik asztrológiai vonzataival is"
Azért ezt elég bátor dolog kijelenteni,én sem értek mindennel 1et Romával,de az biztos hogy nem tiz éves kutato munka van a Vatikán mögött,ugye itt sok száz évről kell beszélni.
Ja és még valmi,gondolod több informáciohoz jutsz hozzá mint a Vatikán?
Irhatsz akármit akárkinek,akkor is csak ugy fognak kezelni mint 1 "még1 össze esküvés elméletet gyárto kisiparos"
Ha meg nem azt megtudjuk a tv-ből,járj sikerrel ezt kivánom. -
#43 meg hogy igazi magyar.. ez egy annyira nevetséges dolog már ne is haragudj.. attól vagy igazi magyar hogy vered a melled meg zsidózol?.. szánalmas vagy