46
  • Dark Angel 666
    #46
    Ez az ! Visszatért
  • bakagaijin
    #45
    A ProArt-ban előadók is vannak... Nyilván azért nem személyesen ők perelnek, mert elég hülyén venné ki, ahogy ott ül teszemazt Madonna a bíróságon és azt kérdezi, hogy "tulajdonképpen miért is hallgattad meg a számomat?" Ezért inkább az ügyvédeket küldik...

    A múltkori becslésemmel sajnos alálőttem, nem három nap, hanem 4-5 is kellett mire visszatért az isohunt.
  • huuu
    #44
    Még nem megy!
    Vaaagy, azaz! Már megy!
    Hurrá.
    Kapja be az MPAA.
    Hogy a f-szopók takarodjanak vissza hülyewood-ba.
    Csinálják csak a 0 kreativitást, színészi teljesítményt igénylő antikultúrális, pénzhajhász szarjaikat. De lehetőleg csak a buzi kis államukon belül.
    Inkább egy Badár sándor!!
    Én weblapokat készítek a munkámhoz elengedhetetlen a torrent.
    Megyek is jó kis fontokat nézni.
  • NEXUS6
    #43
    Elvileg ma indulnak újra!

    Mellesleg 4 nap alatt 4000$ adományt is bezsebeltek, az se rossz pénz!
    Lehet hogy saját maguknak szervezték az akciót?;)))
  • AranyKéz
    #42
    Tökéletesen egyetértek! Elég érdekes dolog hogy egy termékről nem lehet előre tudni hogy milyen minőségű.
  • Anteris
    #41
    mert ők is szeretnek töltögetni : )
  • vortel
    #40
    Tudjátok a gond a következő. Én csak azokra a filmekre szoktam beülni a moziba, amit tudom hogy be fog jönni, vagy legalább is nagy rá az esély. Ezért járok havonta max 1-szer moziba. Ugyanis a többi filmet, amit otthon nézek, olyan minden 10-ből 1 az ami igazán tetszik. Na most kb 10-15 ezer forintba lenne nekem igy moziban 1 jó film. Megér ennyit? Nagy szart. Senki nem fizeti ki nekem, ha a moziból ugy jövök ki, hogy jó nagy trágyát néztem. pedig az akkor kidobott pénz. Ezért nem kéne a filmletöltéseket basztatni. Mivel ez nem egy ruhabolt, hogy a valami baj van a pólómmal amit vettem, akkor kicserélik másikra. Hanem elvész a pénzed. Ezért nem fog sose eltünni a warez. Az emberek nem dobják ki a pénzüket arra, amit ingyen is be tudnak szerezni.
  • klastrom
    #39
    Szarni rá van helyette 1000 másik...
  • NEXUS6
    #38
    Azt mondják 1 napon belül meglesz.

    Azt írják az új szerver viszont sokkal jobb mint az előző, nagyobb sávszélesség, miegymás.Köszönjük MPAA!;)))

    De azért bekaphatják!;)
  • ssdb
    #37
    kár pedig egy jó oldal volt... reméljük visszatér!
  • Dömsödi
    #36
    Mindig a kiadok perelnek! Az előadok soha!!!!! Vajon miért????
  • Shodan
    #35
    Szerintem az utóbbi időben olyan gagyi filmek mennek hogy nem csoda hogy senki nem ül be moziba.Inkább megnézem otthon és ha rossz volt,akkor legalább nem dobtam ki pénzt rá.
    Meg én moziba mindig olyan filmek nézek csak, ahol fontos a minőség vagy látványos.Vígjáték stb. jó otthon is.
    kb 1 éven kersztül csak isohuntot használtam külföldre.Szinte mindent megtalált amit a többi nem.Remélem hamar újra indul.1szer nem látam spywaret az oldalon.
    Ja és dögöljenek meg
  • Tobacco
    #34
    Nexus szerintem úgy értete a 21 századot, ahogy egy másik topikban én is leírtam.
    Megvetem kedvenc filmeimet amiket megint kiadtak, de mostmár végre szinkronosan.
    Az egyik filmen mono a szinkron, a másikon meg a szinkronos részeknél vhs alapzaj van de rendesen.
    Mára már jó sok softver található dvd készitésel kapcsolatban, és a számitogéphez a leganalfabátáb ember is tud sztereo hangsávot késziteni, aki meg ért is hozzá és időt is szán a dologra akkár 5.1-et is és jobb minöségben mint ezek a filmek voltak.
  • Tyberius
    #33
    Nekem mindig is az volt a bajom a torrenttel, hogy túlságosan sebezhető ezzel a tracker rendszerrel: website-ra van szükség, hogy működjön a dolog. Ezért bízom jobban az eMule+BearShare kombinációban: mindkettő teljesen decentralizált, effektíve szervermentes hálózatot használ (BearShare: gnutella, eMule: Kademlia/ed2k, bár az ed2k szerver-alapú), így szinte lehetetlen rajta fogást találni. Esetleg a programok kiadóin lehetne, de pl. a gnutella teljesen szabad protokoll, akárki akármikor írhat rá programot, a BearShare is már sokadik a sorban.

    Nexus6: Nem tudom, Te hova (nem) jársz moziba, én eddig mindig kihoztam 2 személyre 2 ezerből... És mindehhez nem kellett baromi drága kép/hangcuccot se vennem.
    Mellesleg azt sem értem, hogy hogyan érted azt, hogy "nem képesek a 21. századhoz alkalmazkodni": ott van a DVD, HD-DVD. Ja, hogy Te a filmet is ingyen szerzed? Hát akkor persze hogy olcsóbb...
  • Tobacco
    #32
    file csere mindig is volt és mindig is lesz.
    A fim gyártok meg ha nyereséget szeretnének gyárcsanak normális filmet, és nem kell dolár milliokat reklámra költeni, mert ami jó eladja saját magát. És máris nyereségesek lennének.

    Amugy meg file cserélés öli meg a film ipart? 2 honapja nincsen semmi értelmes film amit érdemes lenne letölteni. a film ipar öli meg a file cserélést :D
  • Inquisitor
    #31
    Az fogja felváltani, ha egyszer valami csoda folytán összes W torrent trackert kilőnék, ami reménytelen. ;)
    Viccen kívűl ugyan arra a metódusra épül ...
  • Inquisitor
    #30
    "To those that asked, this move is a large upgrade in hardware, bandwidth and re-doing our infrastructure better based on past mistakes. So it's taking longer than just throwing up servers would have. Tomorrow is most likely when we will restore all services."

    Nem vesztegetik az időt. Új vas, nagyobb sávszélleség, új szolgáltató, stb. :)
  • DjDano
    #29
    Az Emule-nek mi köze a Torrenthez?
  • Inquisitor
    #28
    Még szerencse, hogy a szomszédom megmutatta az eMulet, különben aggódnék ;)
  • lpmaskmancick
    #27
    dekár....pedig de szerettem azt a oldalt :(
  • blackgamer
    #26
    Hajrá eMule!
  • Béla bácsi
    #25
    Szegény isoHunt. Jobbulást.
  • bakagaijin
    #24
    Igazából csak az a kérdés, hogy meg tudják-e dönteni a Piratebay rekordját. Az három nap volt... Ez valami modernkori verseny, hány óra alatt tudnak újraindulni egy teljesen másik helyen egy lelőtt szerver. Ugye ezt szerda hajnalban lőtték ki (17-n hajnal 01:45 közép-európai idő), s valamikor ma éjjel vagy holnap reggel folyamán indul be a cucc az oldal leírása alapján. Tehát ez is kb. 3 nap. Van valami site ami ezeket a rekordokat jegyzi?
  • scorpeeon
    #23
    Az egyik legjobb nyílt torrentes oldal... A mocskos qrva szájukat azoknak akik ezt összehozták. Minnél hamarabb induljon csak újra az oldal.
  • AranyKéz
    #22
    Hozzászólásom részletének másolása egy másik topikból:
    "Egyébként a kiadók mostani, kitüntetett helyzetét ahhoz tudnám hasonlítani, hogy mondjuk a Tesco veszteségét kompenzálják nagy pénzekkel (az adófizetők pénzéből természetesen), mert akad egy-két tolvaj aki ott éli ki a hajlamait, a Tesco pedig arra használja ezt a pénzt, hogy minden házat átkutasson, nem-e ott van az ellopott áruja (közben megnézik milyen cuccaid vannak, esetleg el is visznek egyet-kettőt belőle, megnézik milyen pornófilmjeid vannak, beleolvasnak a papírjaidba, feltúrják a fiókodat, stb...)

    Kivéve persze azt hogy egy zeneszám nem haszon reményében történő lemásolását csak igen nagy ferdítéssel lehet egy bolti lopással összehasonlítani."
  • Kensin
    #21
    Egyszer csak rá fognak jönni, hogy a szart nem lehet eladni. Vagy csinálnak végre értelmes filmeket, vagy mehetnek a p**ba.
  • k9duli
    #20
    MPAA most egy napig, keménynek érezheti magát:)
    Ne sajnáljuk tőlük ezt a kis örömöt:)
  • k9duli
    #19
    Nem baj, van másik!:D
  • grebber
    #18
    Hálistennek ez az oldal nem játszott szerepet a torrentes pályafutásom alatt.
  • bakagaijin
    #17
    Ehh, van egy oldal, ahol gyűjtik a Guglinak küldött szerzőijogi anyázó (ld. DMCA) a leveleket :)) Három év alatt kb 1200-at sikerült így kirakniuk (van MPAA-s is). Nem olyan szórakoztató olvasmány mint a PirateBay levelezése, de van miből szemezgetni.
  • DjDano
    #16
    Először is az Isohuntot gaznak titulálni nagy tájékozatlanságra vall részedről, ugyanis benne van a legjobb 3-ban minimum.

    Másodszor én több mint két éve torrentezek, de egyetlen spywaret vagy vírust nem kaptam még torrent oldalról
  • bakagaijin
    #15
    Ehh, megtörtént. Perlik:
    1. video szolgáltatás miatt, a youtube-ra külön pénzt is tett félre.
    2. news szolgáltatás miatt -> még nem lefutott ügy
    3. könyvdigitalizálás miatt, na itt áll nyerésre
    4. A Microsoft (mivel elcsábította pénzügyi igazgatóját)

    Perekben nincs hiány, talán már csak egy szabadalmi per hiányzik a palettáról...
  • bakagaijin
    #14
    A feltételes mód azért került bele a mondatba, mert van egy pár futó ügy, amikoris ártalmasnak jelöltek be site-okat, pedig nem is. Semmi sem tökéletes :).
  • sonicXX
    #13
    Pereljék be a Google-t. Látni szeretném, van-e bennük annyi kraft. Bár nem hinném. Pedig szépen megnézném ahogy a Google darabokra szétszedi az MPAA-t, megeszi vacsorára és reggelire kihányja.
  • BCs design
    #12
    én nekem úgy tűnt eddig tényleg olyan oldalakt kerültek a listára ahonnan trójai vagy vírus jönne egyből lefele, mert amikor ilyen oldalra mentem tovább a nod 32 rögtön szólt , hogy felekarna mászni egy kis vírus a gépemre
    szóval nem vaktában lövöldöznek
  • BCs design
    #11
    szerencsére a jó oldalkat nem szokták csesztetni :D
    voltaképpen még jl is jön, hogy néha lenyírják a gazt :)
  • Bigbiggie
    #10
    Akármit csinálnak, valakik valahol mindig meg fogják lékelni az egójukat. Talán ha csökkentenék az árakat, több nyereségük lenne, mint igy... Szvsz ez egy végtelen háború...
  • nedudu
    #9
    Átköltözik amcsiból máshova. Ennyi és megy tovább.
  • bakagaijin
    #8
    A guglinak van ilyesmi próbálkozása, a StopBADware. Ami bizonyos oldalak esetén szól, hogy "gonosz" dolgot tartalmazhat. Ez a kezdemény alapvetően azon oldalak ellen irányul, ahol warez-be ágyazott trójaik, vírusok és miegymások fordulnak (fordulhatnak...) elő gyakran. Ha ilyesmire akarsz kattintani gugli keresés után, akkor feldob egy figyelmeztető ablakot előtte... Hogy aztán ezt kiadják-e jogvédőknek, rendőrségnek. Ez a jövő kérdése, mindenesetre volt már ebből botrány.
  • Razgon
    #7
    Újra fog indulni remélhetőleg.