Megáll az internet gyorsulása
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval 3-4 évvel ezelõtt, még a modemes korszakban olvastam egy újságban (talán Gamestar), hogy egyre több netelõfizetõ miatt be fog dugulni a net. Már akkor is jót röhögtem ezen (írtam is a cikk szerzõjének), és érdekes, azóta sem dugult el, pedig az elõfizetõi sávszélességek nagyságrenddel nõttek a telefonmodem óta. Most megint egy hasonló tanulmány...
Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezőgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengőhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
(persze most mar ilyet nem kapsz, de ha nem szolsz nekik, akkor maguktol a huseg lejarta utan nem fogjak felulvizsgalni az elofizetoi dijakat)
\"Kinézet hajhászó átlagfelhasználó\" by GyP
A nagy cégek szervereket a fõ európai IX-ek közelébe raknak London, Amszterdam, Frankfurt, Párizs.
A nagy Tier 1 szolgáltatóknak szinte csak nyugat európában vannak vonalai, fõleg nagyobb kapacitással. Németország jellemzõen a legkeletibb pontjuk, de max Bécsig jönnek utána számukra megszûnik a világ.
13999 forintos T-Comos internet meg szerintem nem is létezik.Ha meg igen akkor aki ezt használja az meg is érdemli.Van egy rakás szolgáltató igazán lehet találni megfelelõt.
AMD64(FX)
A Pantelnél 12k ért 3M -es csomag van és nem 13 😊
de 2 mega / 256-ot kapok 9580 HuF-ért kábel, és jön is annyival a cucc.
Engednek váltani 2Mbitre, ha húséges vagyok egy évig 9900-ért. Egyik kollégám a Pantelnél 13Mbiten bóklászik 12000-ért. Ja és Budapesten lakom. Ennyit a fõváros ellátásáról.<#boxer>#boxer><#mf1>#mf1>
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
Másik fórumon küldtek valakinek válasz mailt és abban márciusra ígérnek emelést.
Minden jog fenntartva!
(egyebknet nekem, 512/96!!! -ot 'szolgaltat' a kedves t-online kabelen, picivel dragabbert lehetne 1024/128, de elmehetnek a sunyiba ezekkel az uploadokkal, 2048-hoz is van pofajuk 196-os uploadot adni)
Alternatyv megoldás sajnos nem sok van, csak egy helyi "garázscég" szolgáltat rádiós internetet azt hiszem 768-Mb havi 6000 Ft de ez eléggé idõjárásfüggõ
Csak úgy lehet rajta javítani hogy a DSLAM-ot közelebb viszik a fogyasztókhoz közelebb kiépített nodeokkal, így a rézkábel hossz lerövidül, rövidebb réztávon pedig az ADSL is többre képes. Ez viszont még odébb lesz és kialakítani sok év egy sûrûbb node hálózatot.
2 drágaszáág, a HTC P3600 Trinity éés a Dell XPS 1530, természetesen DDR3-as Gf8600GT-vel :)
Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minőség 1989 óta.
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?