Akciókkal és körúttal népszerűsítik a Vistát
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha játék fejlesztõk szeretnénk egyszer pistára meg XP-re is fejleszteni, ez kiválló alkalom lenne OpenGL-ra váltásra. Csak, ha jol tudom a gonosz Vista -n véletlenül ,még nincs normális OpenGL -t támogató driver.
Linux nem Win: http://www.unixlab.hu/LNW/index.html gentoo : http://www.gentoo.org/main/hu/philosophy.xml
Miért annyira sürgõs ez a vista elterjesztés? Van egy tippem: bele lehet építve valami szoftveres disznóság, ami lehetõvé teszi a felhasználó még szigorúbb ellenõrzését az internet felõl.<#boxer>#boxer>
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben, de akkor sem szívja!
ne keverjük már a szezont a fazonnal, mikor pl. egy 20" -is imac core2 duo2 400 körül van.
MEGAHYPERLOL
<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes2>#nevetes2><#vigyor2>#vigyor2><#taps>#taps><#eplus2>#eplus2>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Egy aktuális fullos IBM gép (akkori legerõsebb Radeon Mobility-vel, beépített TV-tunerrel, Firewire-el, 1600-as!!! 15" TFT-vel, stb.) meg olyan 1,2 millió + áfa volt. Nem is tudom árulták e itthon?
Ugyan ez Vistában 4 féle képpen állítható, pl. egy vacak csúszkával százalékos értékben. Szóval én ilyen "apróságok" miatt is várom.
Notis hozzászóláshoz: A notik titka, tudni hol van hozzá driver, átlag nem a "gyártó" oldalán. A felsoroltak nagy részét meg szerintem igen is támogatja a Vista.
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Support van itt is. 2 év garit kaptam, legális XP meg rakás DVD-s CD-s progi hozzá, van márka szervíz, gyors a gép, csendes...mi kell még? Jó persze a zsírúj játékok nem futnak rajta 800000*923435445 felbontásban de nem is azért vettem.
Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minőség 1989 óta.
Konzumerben a videokártyáért meg a 1000000000 gigás vinyóért, dvd íróért fizeted a sok dellát, üzletiben meg a megbízhatóságért, szupportért, és az érvényesíthetõ szervízért. Az átlag noti mindegyikben 400k-nál kezdõdik. Anyagból jóhogy a legszarabbat rakják mindegyik konzumerbe (még a Dell Inspiron is gagyi mûanyag), itt a jelszó a spórolás. Komolyabb borítást csak üzletiben kapsz, viszont ott meg elfelejtheted a játékos videokártyát (nem ok nélkül: sok delejt zabál és nagyon melegszik). Illetve CAD-re tervezett biznisz notiban van komoly videokari is, de az 800k-ról indul, és az aksira az sincs jó hatással. Bár pixeleket vadászni se vonaton fog a dizájner, ott az nem szempont.
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
3: feltûnt, hogy egyre agresszívebben próbálják értékesíteni (elsózni?) a terméküket. Olyannyira, hogy egy asztalhoz ûltek az oly nagyon köpködött (pfúj nyílt forrás, rákfene a linux, nem tényezõ a linux) linuxot értékesítõ céggel, a novellel.
Úgy érzem redmondban kezdik komolyan venni a nylt forrást.
Ez most köpködésnek számít?
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Ha FuSu / Acer / Asus kategória, akkor ne is csodálkozz a driver problémákon. Ezek olcsó kategóriás notik, és hát az idõ és pénzigényes háttértámogatáson lehet a legtöbbet spórolni.
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
The Internet has evolved from smart people in front of dumb terminals to dumb people in front of smart terminals.
jo hosszu, de erdemes elolvasni. (angol tudas sem art)
http://www.cs.auckland.ac.nz/~pgut001/pubs/vista_cost.txt
jo napot!
De itt virít a gépen a Windows Vista Capable matrica...ezt azt jelenti, hogy képes futtatni, vagyis jó esetben, ha kék az ég és csiripelnek a madarak, akár el is indul! 😄
SOHA nem teszem ezt a szutykot a gépemre! Nincs semmilyen olyan szolgáltatása ami tudnék használni és érdemes lenne. Pedig programozgatok...jahh programozás. Csak akadály lenne, mert leginkább a .NET-es környezeteket szereti a Vista, na azt meg nem vagyok hajlandó használni.
Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minőség 1989 óta.
Persze, nagy halandzsa volt. Nincs az a hülye cég, amelyik bevallaná, ha nem fogy a terméke. Sõt, akár saját maga is felvásárolja kezdetben, csak hogy a statisztikák és az eladási mutatók jók legyenek. Aztán azokat persze jól el lehet majd megint adni. Ez is a reklámozás egy formája, csak nem nagyon szoktak beszélni róla. Az usa-ban különösen nyerõ ez a taktika, mert ott a megvezetett vásárló azt veszi, amibõl a legtöbbet veszik. Így lett sikeres az ipod is...