187
Italos, részeg lányok akik csak lejáratják magukat, te mit gondolsz róluk?
-
Wolfsnack #27 én csak azt mondom, hogy egy nő viselkedjen úgy mint egy nő -
Wolfsnack #26 mondja egy lány :) neked is jó előéleted lehet -
#25 "egy fiú megteheti egy lány csak beégeti magát"
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!
Szerintem egy ittas/részeg pasi is ugyanolyan taszító, mint egy nő, ugyanúgy szánalmas tud lenni mind a kettő. Számomra nincs nem-beli különbség az alkoholnál sem.
Esetleg egy ittas nőt könnyebb elviselni egy társaságban, mert esetleg nem lesz úgy erőszakos, hogy szétverjen valakit. -
Hajnalcat #24 Szar topik, felejthető. -
Hajnalcat #23 Szánalmas vagy.... -
#22 "Én példáúl bulikba jó társasággal azért is érdemes menni, hogy röhögjünk a sok alkeszon."
Én kb. ált.isk. hatodikban mentem azért buliba, hogy röhögjek a sok alkeszon... -
#21 Igen, de sztem a fiúk jobban bírják a piát, mint a csajok... -
#20 gyáááá, támad az IM-NET! -
#19 úgy érted hogy CSAK füdőnadrág ugye?:D
-
#18 :DDDdd (Y) -
#17 Ezen most felröhögetem:DDD -
jefferson83 #16 Én példáúl bulikba jó társasággal azért is érdemes menni, hogy röhögjünk a sok alkeszon. Olyan, mint manapság csak azért futballmeccsre járni, hogy a sok hülye szurkolón röhögjünk --> mert a játékét már nem érdemes. -
Vlala #15 "az rendben van" Lányok szerint is? Azt a részét nem értem, amelyben kritizálod a lányokat, mert a barátnőkkel isznak, miközben Neked teljesen természetes, hogy Ti isztok. Ébresztő, egyenjogúság van :)
(bár állítólag addig nem lesz teljes az egyenjogúság, amíg a nők rá nem szoknak a fürdőnadrágra, de ez nem a témához tartozik.) -
jefferson83 #14 Ki nem állhatom őket, mindig csak a szex, mindig csak a szex -
homeless #13 Ja amúgy szerintem csak társaságtól függ, hogy ki járatja le magát és ki nem(és ez nem csak a csajokra vonatkozik). Én pl azt tartom szánalmasnak, aki beül a sarokba a kis ásványvizével és lenézi azt aki be van baszva vagy jól érzi magát. -
#12 túl nagyok az elvárásaid:) -
homeless #11 Ismerek egy csajt aki 3deci vodkát nyom szuszra, és be se baszik tőle annyira. -
Wolfsnack #10 az hogy haverokkal iszok egyet, az teljesen rendben van szerintem, mondjuk én régen tul vagyok a 'broáf' kategórián, rajtam nem is látszik az ital
de zavar hogy még huszonéves csajoknál is surun elofordul a probléma, volt olyan hogy tetszett a csaj meg minden, de mégis hogyan kozelitsen egy elázott nohoz az ember?
ha tetszeni akar mondjuk nekem, akkor legyen jozan, mondjuk 1-2 sor belefér, de narancsos vodka víz helyett az már sok -
#9 azé vannak kivételek, ismerek olyan lányt aki tényleg aranyos lesz ha iszik, de az átlag az tényleg gázos, és idegesítő, osztom a véleményedet h egy lány ne igya magát segg részegre.... -
#8 [URL=http://www.dbasixx.com/gallery.php?gall=girlsatwork]" Régen a lányok úgy főztek mint az anyjuk, ma úgy isznak mint az apjuk "[/URL]
Hadd igyanak! :D
Buli vaaan! :D -
#7 Meg kell tanulniuk hogy addig igyanak míg már nem tudják micsinálnak, de még nincsenek rosszul és nem hánynak -
#6 vélemény: fiú vagy lány, fiatal vagy öreg, így is úgy is gázos, mikor annyira be van bszva, hogy összerosálja/összehugyozza magát, és 4kézláb mászik a saját hányásában... -
#5 joaz gátlástalan részeg pinák -
Vlala #4 "Egy fiú megteheti"? Miért?
A lányok általában bizonyos fiú miatt isszák le magukat, "be akarnak vágódni" nála, lazának akarnak tűnni tőle.
Ha megnézed, ez fiúnál is így van, ott van a buliban az a helyes csaj, csak valahogy nem merem megszólítani... iszok egyet, bátorítónak, még egyet, kísérőnek, meg még egyet, ráadásnak, és egy negyediket, csak úgy. Aztán odamegyek és "szia" helyett "broáf" jön ki a torkomon, mert nem is bírom annyira az alkoholt.
Summa summarum, szerintem a "csajok" szót nyugodtan elhagyhattad volna a topic címéből. -
LeePí17 #3 1ik ismerős (18éves)
minden bulin tajt részeg fexik csúszik a padlón és szerelmes vkibe..
ha 7kor kezdődik a buli 8kor már KO..
másnap azt sem tudja h hol volt..
ha jólérzi magát akkor érezze..csak engem hagyjon ki a rókafarmról :) -
#2 jah, szégyelje magát Kinga! -
Wolfsnack #1 Agyamra mennek a italos csajok, egyszerűen egy ponton túl már visszataszítóak,
azt hiszik hogy attól lesznek valakik egy koncerten vagy házibuliban ha leisszák magukat,
megértem hogy nehéz volt a hetük, de... egy fiú megteheti egy lány csak beégeti magát
ne hidd hogy kedvesek lesznek a piától, éppen ellenkezőleg, önzőbbek mint józanul, másrészről használhatatlanok is
szóval csak negatívumot tudok felsorolni
kiváncsi vagyok nektek mi a véleményetek, storyk is jöhetnek