187
Italos, részeg lányok akik csak lejáratják magukat, te mit gondolsz róluk?
  • Wolfsnack
    én csak azt mondom, hogy egy nő viselkedjen úgy mint egy nő
  • Wolfsnack
    mondja egy lány :) neked is jó előéleted lehet
  • CattiBrie
    "egy fiú megteheti egy lány csak beégeti magát"

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!
    Szerintem egy ittas/részeg pasi is ugyanolyan taszító, mint egy nő, ugyanúgy szánalmas tud lenni mind a kettő. Számomra nincs nem-beli különbség az alkoholnál sem.
    Esetleg egy ittas nőt könnyebb elviselni egy társaságban, mert esetleg nem lesz úgy erőszakos, hogy szétverjen valakit.
  • Hajnalcat
    Szar topik, felejthető.
  • Hajnalcat
    Szánalmas vagy....
  • Blasta
    "Én példáúl bulikba jó társasággal azért is érdemes menni, hogy röhögjünk a sok alkeszon."

Én kb. ált.isk. hatodikban mentem azért buliba, hogy röhögjek a sok alkeszon...
  • Bandee1987
    Igen, de sztem a fiúk jobban bírják a piát, mint a csajok...
  • Calver
    gyáááá, támad az IM-NET!
  • Count Adyn
    úgy érted hogy CSAK füdőnadrág ugye?:D
  • OrioN the S
    :DDDdd (Y)
  • Count Adyn
    Ezen most felröhögetem:DDD
  • jefferson83
    Én példáúl bulikba jó társasággal azért is érdemes menni, hogy röhögjünk a sok alkeszon. Olyan, mint manapság csak azért futballmeccsre járni, hogy a sok hülye szurkolón röhögjünk --> mert a játékét már nem érdemes.
  • Vlala #15
    "az rendben van" Lányok szerint is? Azt a részét nem értem, amelyben kritizálod a lányokat, mert a barátnőkkel isznak, miközben Neked teljesen természetes, hogy Ti isztok. Ébresztő, egyenjogúság van :)

(bár állítólag addig nem lesz teljes az egyenjogúság, amíg a nők rá nem szoknak a fürdőnadrágra, de ez nem a témához tartozik.)
  • jefferson83
    Ki nem állhatom őket, mindig csak a szex, mindig csak a szex
  • homeless
    Ja amúgy szerintem csak társaságtól függ, hogy ki járatja le magát és ki nem(és ez nem csak a csajokra vonatkozik). Én pl azt tartom szánalmasnak, aki beül a sarokba a kis ásványvizével és lenézi azt aki be van baszva vagy jól érzi magát.
  • kulabácsi
    túl nagyok az elvárásaid:)
  • homeless
    Ismerek egy csajt aki 3deci vodkát nyom szuszra, és be se baszik tőle annyira.
  • Wolfsnack
    az hogy haverokkal iszok egyet, az teljesen rendben van szerintem, mondjuk én régen tul vagyok a 'broáf' kategórián, rajtam nem is látszik az ital

de zavar hogy még huszonéves csajoknál is surun elofordul a probléma, volt olyan hogy tetszett a csaj meg minden, de mégis hogyan kozelitsen egy elázott nohoz az ember?

ha tetszeni akar mondjuk nekem, akkor legyen jozan, mondjuk 1-2 sor belefér, de narancsos vodka víz helyett az már sok
  • kulabácsi
    azé vannak kivételek, ismerek olyan lányt aki tényleg aranyos lesz ha iszik, de az átlag az tényleg gázos, és idegesítő, osztom a véleményedet h egy lány ne igya magát segg részegre....
  • VinylToy #8
    [URL=http://www.dbasixx.com/gallery.php?gall=girlsatwork]" Régen a lányok úgy főztek mint az anyjuk, ma úgy isznak mint az apjuk "[/URL]

Hadd igyanak! :D

Buli vaaan! :D
  • Count Adyn
    Meg kell tanulniuk hogy addig igyanak míg már nem tudják micsinálnak, de még nincsenek rosszul és nem hánynak
  • Shiwo
    vélemény: fiú vagy lány, fiatal vagy öreg, így is úgy is gázos, mikor annyira be van bszva, hogy összerosálja/összehugyozza magát, és 4kézláb mászik a saját hányásában...
  • Guer
    joaz gátlástalan részeg pinák
  • Vlala #4
    "Egy fiú megteheti"? Miért?

A lányok általában bizonyos fiú miatt isszák le magukat, "be akarnak vágódni" nála, lazának akarnak tűnni tőle.
    Ha megnézed, ez fiúnál is így van, ott van a buliban az a helyes csaj, csak valahogy nem merem megszólítani... iszok egyet, bátorítónak, még egyet, kísérőnek, meg még egyet, ráadásnak, és egy negyediket, csak úgy. Aztán odamegyek és "szia" helyett "broáf" jön ki a torkomon, mert nem is bírom annyira az alkoholt.

Summa summarum, szerintem a "csajok" szót nyugodtan elhagyhattad volna a topic címéből.
  • LeePí17
    1ik ismerős (18éves)
    minden bulin tajt részeg fexik csúszik a padlón és szerelmes vkibe..
    ha 7kor kezdődik a buli 8kor már KO..
    másnap azt sem tudja h hol volt..
    ha jólérzi magát akkor érezze..csak engem hagyjon ki a rókafarmról :)
  • akyyy
    jah, szégyelje magát Kinga!
  • Wolfsnack
    Agyamra mennek a italos csajok, egyszerűen egy ponton túl már visszataszítóak,
    azt hiszik hogy attól lesznek valakik egy koncerten vagy házibuliban ha leisszák magukat,
    megértem hogy nehéz volt a hetük, de... egy fiú megteheti egy lány csak beégeti magát

ne hidd hogy kedvesek lesznek a piától, éppen ellenkezőleg, önzőbbek mint józanul, másrészről használhatatlanok is
    szóval csak negatívumot tudok felsorolni
    kiváncsi vagyok nektek mi a véleményetek, storyk is jöhetnek