Tomb Raider: Tenth Anniversary

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Figyeld, mikor megy fel a "düh" mérõje maximumra, aztán mikor neked ront nyomd le a Shiftet és mellé valamelyik iránybillt, bejön a bulettime effect, vár ameddig a halvány célkereszt vörösre vált és balklikk... és lehetõleg olyan helyre vezessed, hogy beleszaladjon egy szöges barikádba😉
Hali!

Annál a résznél ahol a dinoszauruszt kell kinyirni mi az okosság amivel tuti kinyirhatom??? Mindig megöl...

Hali
Halotátok Lesz Tomb Raider: Underworld ez lesz a 8 része ami 2008 körül jelenik meg Pc-re is részletek itt.
http://www.tombraiders.hu/
Valaki mondja már+ hol található mûködõ verzió?...

Sziasztok! Érdeklõdnék hogy hol találom a 3,fogaskereket Peru:Lost Valley pályán? Tomb Raider Anniversaly Köszönöm!!! Fontos!!
hello
csináltam egy jo kis tomb raider -es oldalt ha akarjátok nézzétek meg itt:www.tombraider2007.extra.hu

Videókártya:ATI HD 2600 XT,Alaplap:MSI k9N neo V2 RAM:Kingmax 2*1GB TÁP:400W Codegen winchester:WDC SATA 320GB

Gameplay video: itt

http://changemydesk.net - oszt\' nézzedmánmeg! :)

GyuriX2572
Remélem méltó utódja lesz az elsõ résznek, már nagyon várom 😊

Várom 😊.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

armageddon666
Én Tomb Raider Legendsel játszottam elõször, de már a film is bejött amit elõtte láttam ^^ jó lesz az új grafos 1. rész ^^ bár szomorú is vagyok hogy csak az 1. rész 😞 lehetne a legendsig megjelent összes legendses graffal 😄

@

Broafka
nwekem is! 😄
ez nekem is új! 😄
viszont az jó, vagy jó ötlet legalábbis, akkor már a 4-gyel is megcsinálhatnák ezt 😉
bár mondjuk az amúgy is nagyon jó! 😊

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

"Nemérdekel hogy már a tizedik vagy hanyadik része lesz, ..."

El kéne olvasni a hírt 😊
Ez az ELSÕ rész lesz kipofozva az utolsó Tömb Radír motorjával és pár kieg. pályarészzel.

Hoh,megnéztem a trailer-t.Na jó belefér.Nem szenzáció,de 40 eurót megér.
Mi ez????Hogyan néz ki?A Tomb Raider,talán a legkedveltebb játékaim egyike.Az 1-2 kiváló,a 3 pocsék,a 4 ismét feledhetetlenül JÓ,az 5 szóra sem érdemes....viszont az utsó végre megfogott,igaz nem adja vissza régi feelinget,de ehetõ és jó az íze.
De ez az új?ki ez a nõi figura?Nem ismerem.
számítógépes hír ennyire még sose dobott fel mint ez!pedig nem vagyok egy nagy tr fan de az elsõ pc-s játékom remake-jét mindenképpen végigviszem<#vigyor2><#vigyor2><#eljen>

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

A Legend az egy ilyen "visszaemlékezés" szerûség volt 😊 Az AoD-t nem tudom, azzal nem játszottam.

akyyy
piramis volt az és nem omlott rá. játszt végig ujra😄
akkor mivel magyarázod a legendet meg az angel of the darknesst?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Broafka
hmm, szerintem meg pont ellenkezõleg, és meghalt!
ráomlott a templom!

NeoMaN
Meg miez, hogy az 5. rész után meghalt. Sztem a mostani legutolsoó a legjobb.

NeoMaN
Kizárt, hogy ezek PS2-es képek.
😊

Sadist
Cate Archer sem rossz csaj, a játék is elég jó (lopakodó FPS kategóriában a legjobb), nem utolsó sorban Larát is letaszajtotta a trónról -.-
Kéne már egy N.O.L.F 3

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Lara egy jo csaj sztem ezért lett nagy szám meg hát mindig menõ:d volt egy gyilkolo nagycsöcsû bige nem? Sokan ilyet nyomnának a csöcsére<#puszi> mert ilyen nagyot ritkán látni és ha a csaj jo meg a játék is akkor nincs gond én 1x jáccottam vele de csak a nõ fogott meg a többi nemigazán
akyyy
nem halt meg. csak a negyedik rész után bent rekedt a piramisba a fáraó szellemével, vamia gonoszok gonoszával ami rossz, és ez megváltoztatta õt😊

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

jajj... ezek szerint ha megváltozik a számítógépetek töltõképernyõje, ti már nem használjátok? lol

barret
A tomb raider 5 utan Lara meghalt...
Legalabb hasonlo karaktert csinalnanak.
De meg azt sem! Egy idegen pofa bamul vissza Lara helyett.

Bérbe vehet? reklámfelület...

PíszLávJuniti
Nemérdekel hogy már a tizedik vagy hanyadik része lesz, de ha ez is irányíthatatlan szar lesz, hagyom a francba. Az utolsó játszató rész az ötödik volt, utána jövõ x rész, egyszerûen borzalmas. Az háborított fel, hogy a bolondbiztos irányítást nem lehet kikapcsolni. Egy gombnyomással túl sok mindent csinált, ez a bajom.
"A fejlesztõk nagyon nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy Lara a legbonyolultabb mozdulatokra is képes legyen" ez ok, csak ne variálják túl.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Broafka
Larán nem fog az idõ, minden évben ereje teljében van, és mindent bevet... én szeretem a TR részeket... csak ne vigyék túlzásba...