27
-
warman88 #27 Figyeld, mikor megy fel a "düh" mérője maximumra, aztán mikor neked ront nyomd le a Shiftet és mellé valamelyik iránybillt, bejön a bulettime effect, vár ameddig a halvány célkereszt vörösre vált és balklikk... és lehetőleg olyan helyre vezessed, hogy beleszaladjon egy szöges barikádba;) -
Raszkál #26 Hali!
Annál a résznél ahol a dinoszauruszt kell kinyirni mi az okosság amivel tuti kinyirhatom??? Mindig megöl...
-
momo99 #25 Hali
Halotátok Lesz Tomb Raider: Underworld ez lesz a 8 része ami 2008 körül jelenik meg Pc-re is részletek itt.
http://www.tombraiders.hu/
-
Raszkál #24 Valaki mondja már+ hol található működő verzió?...
-
odinone #23 Sziasztok! Érdeklődnék hogy hol találom a 3,fogaskereket Peru:Lost Valley pályán? Tomb Raider Anniversaly Köszönöm!!! Fontos!!
-
Norsz #22 hello
csináltam egy jo kis tomb raider -es oldalt ha akarjátok nézzétek meg itt:www.tombraider2007.extra.hu -
peba #21 Gameplay video: itt -
#20 Remélem méltó utódja lesz az első résznek, már nagyon várom :) -
Hoz_Hun #19 Várom :). -
#18 Én Tomb Raider Legendsel játszottam először, de már a film is bejött amit előtte láttam ^^ jó lesz az új grafos 1. rész ^^ bár szomorú is vagyok hogy csak az 1. rész :( lehetne a legendsig megjelent összes legendses graffal :D -
#17 nwekem is! :D
ez nekem is új! :D
viszont az jó, vagy jó ötlet legalábbis, akkor már a 4-gyel is megcsinálhatnák ezt ;)
bár mondjuk az amúgy is nagyon jó! :) -
Inquisitor #16 "Nemérdekel hogy már a tizedik vagy hanyadik része lesz, ..."
El kéne olvasni a hírt :)
Ez az ELSŐ rész lesz kipofozva az utolsó Tömb Radír motorjával és pár kieg. pályarészzel. -
accsakide #15 Hoh,megnéztem a trailer-t.Na jó belefér.Nem szenzáció,de 40 eurót megér. -
accsakide #14 Mi ez????Hogyan néz ki?A Tomb Raider,talán a legkedveltebb játékaim egyike.Az 1-2 kiváló,a 3 pocsék,a 4 ismét feledhetetlenül JÓ,az 5 szóra sem érdemes....viszont az utsó végre megfogott,igaz nem adja vissza régi feelinget,de ehető és jó az íze.
De ez az új?ki ez a női figura?Nem ismerem. -
dav1d #13 számítógépes hír ennyire még sose dobott fel mint ez!pedig nem vagyok egy nagy tr fan de az első pc-s játékom remake-jét mindenképpen végigviszem -
Indigo #12 A Legend az egy ilyen "visszaemlékezés" szerűség volt :) Az AoD-t nem tudom, azzal nem játszottam. -
#11 piramis volt az és nem omlott rá. játszt végig ujra:D
akkor mivel magyarázod a legendet meg az angel of the darknesst? -
#10 hmm, szerintem meg pont ellenkezőleg, és meghalt!
ráomlott a templom! -
#9 Meg miez, hogy az 5. rész után meghalt. Sztem a mostani legutolsoó a legjobb. -
#8 Kizárt, hogy ezek PS2-es képek.
:) -
#7 Cate Archer sem rossz csaj, a játék is elég jó (lopakodó FPS kategóriában a legjobb), nem utolsó sorban Larát is letaszajtotta a trónról -.-
Kéne már egy N.O.L.F 3 -
RX 7 szeretnéd #6 Lara egy jo csaj sztem ezért lett nagy szám meg hát mindig menő:d volt egy gyilkolo nagycsöcsű bige nem? Sokan ilyet nyomnának a csöcsére mert ilyen nagyot ritkán látni és ha a csaj jo meg a játék is akkor nincs gond én 1x jáccottam vele de csak a nő fogott meg a többi nemigazán -
#5 nem halt meg. csak a negyedik rész után bent rekedt a piramisba a fáraó szellemével, vamia gonoszok gonoszával ami rossz, és ez megváltoztatta őt:) -
Loverman #4 jajj... ezek szerint ha megváltozik a számítógépetek töltőképernyője, ti már nem használjátok? lol -
#3 A tomb raider 5 utan Lara meghalt...
Legalabb hasonlo karaktert csinalnanak.
De meg azt sem! Egy idegen pofa bamul vissza Lara helyett. -
#2 Nemérdekel hogy már a tizedik vagy hanyadik része lesz, de ha ez is irányíthatatlan szar lesz, hagyom a francba. Az utolsó játszató rész az ötödik volt, utána jövő x rész, egyszerűen borzalmas. Az háborított fel, hogy a bolondbiztos irányítást nem lehet kikapcsolni. Egy gombnyomással túl sok mindent csinált, ez a bajom.
"A fejlesztők nagyon nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy Lara a legbonyolultabb mozdulatokra is képes legyen" ez ok, csak ne variálják túl. -
#1 Larán nem fog az idő, minden évben ereje teljében van, és mindent bevet... én szeretem a TR részeket... csak ne vigyék túlzásba...