Nelly Furtado
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Turn Me On Dead Man
Do It (Maxi 2007)
Tracklista:
01. Do It (Radio Edit) 03:28
02. Do It (Instrumental) 03:45
03. Do It (Passengerz Remix) 05:51
04. Do It (Passengerz Dub) 06:52
05. Do It (Bill Hamel Remix) 06:22
06. Do It (Remix Feat. Missy Elliott) 03:31
07. Do It (Cajjmere Wray Doin' The Club Mix) 06:15
08. Do It (Needle Damage Club Mix) 07:27
09. Do It (Harry 'choo Choo' Romero Remix) 07:21
10. Do It (Harry 'choo Choo' Romero Dub) 07:49
11. Do It (Bill Hamel Radio Edit) 03:23
12. Do It (Passengerz Radio Edit) 03:40
13. Do It (Cs Soundcrew Radio Edit) 03:47
mp3/44,1kHz/VBR
98,3 MB -> 69:31 min

REAL MADRID
amúgy jó muzsikákat csihol, All Good Things Come To An End pl most eléggé adja nekem. Give It to me is jó, csak mindig beleugat dzsásztin, és olyankor lenémul winamp (bescripteltem), és úgy fura a szám 😄
.: mobilize.hu :.
REAL MADRID
#50:thx,thx
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Na jó hogy végre lett ez a topic, már én is néztem a múltkorjába, hogy ilyen még nincs...
Én, személy szerint, szerettem a régebbi számait is, de a mostaniakat is szívesen hallgatom.
azt is<#hehe>#hehe>
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Tudjátok hogy honnan lehet ezt a számot mp3-ban letölteni???
istenkirály vagy 😊
REAL MADRID
egyébként all good things tetszik
Qwerty4
-the invisible-
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
REAL MADRID
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
BUDA > miskolc.
de ne offoljunk
REAL MADRID
amugy lökjed ide legjobb számát meghallgatom -.-
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
te sztem kussz vissza tupák topikba -.-
REAL MADRID
REAL MADRID
és elsõ klipjei is bejönnek, akkoriban még olyan világzene beütése volt
régi kislányos arculata is megváltozott, nem csoda hiszen már gyermeke is van, bár remélem nem fogja addig nyomni mint Madonna, mert az már undorító (nade ez már off volt a végére)
egyik kedvencem
REAL MADRID