1368
-
donoki #47 most töltöttem le és nekem is tetszik, de amikor felakarok rakni egy zenét telefonra akkor megkérdezi hogy megerősitem-e, rányomok telon h ja és még mindig irja, csomo ideig! -
#46 nekem eddig a myphone explorer tetszik a legjobban, kimondottan se telefonokhoz -
donoki #45 Nem tudja valaki mennyi memóráig bővithető a teló? -
donoki #44 én nem tudom, nekem codafone os van, nem nagyon érdekelnek a 'sötét dolgok' :D -
Gyúrógép #43 Lehet már unlockolni a telót? Állítólag igen de 15 ropi.Hallottam olyat is hogy szlovákoknál 200 sk-ért nyitják... -
donoki #42 -
n3whous3 #41 Már nagyon hiányzott egy ilyen reklám -
#40 Pilotajáték PFFF.... ebbenis ott az atbaszas... -
n3whous3 #38 Olyan kellene, amivel vezérled a gépet, meg kezeled a fájlokat, meg a satöbbi?
Szpen keressél rá az FMA (Float's Mobile Agent) nevű progira. A legkirályabb! K*rva sok mindent tudsz vele.
Mást nem nagyon ismerek, ez elég univerzális. Persze a legújabb verziót töldsd le (és még akkor se garantálom100%-ra, hogy jó ehhez a telefonhoz, mert nem tudom mikori a legújabb frissítés. Ha most nem, akkor pár hét/hónap múlva biztos továbbfejlesztik, hogy ehhez az új telóhoz is jó legyen) -
Paja6 #37 csá minden pali vagyok szeretném ha küldenétek nekem sony ericsson v630i softvereket. előre is köszi -
donoki #36 :D barom [:sdada:] -
#35 hibajavító? -
n3whous3 #34 Tárgytalan, találtam cikket róla. -
n3whous3 #33 Mit tudtok mondani erről a telefonról? Mostanában venék ilyet. -
Gasty #32 Szevasztok!
Tudna nekem valaki segíteni abban,gogy hogy tudnál kiszedni a képernyöröl a szolgáltatóm nevét???Elörre is köszi!
-
donoki #31 Hmmm... hát én is a formázást javasoltam volna, kártya olvasod van? azzal könynen eltudnád tüntetni azokat! -
youki #30 Sziasztok! Az a problémám,hogy a játékok mappában majdnem minden játék kétszer v négyszer szerepel!Kitörölni nem tudom őket,tudja valaki a megoldást?Ezeket persze a memóriakártyán érzékeli,de azt már megformáztam és mégis láthatóak,de nem lehet már játszani! Előre is köszike! Ha tudtok segítsetek!!!:( -
donoki #29 Nincsmit! -
Dloc #28 Kösz,már megvan!Ha valakit érdekelne akkor a progi neve:Xilisoft -
donoki #27 vagy movie convertek, 3gp converter... stb! -
donoki #26 3gp vé aalkitsd át!
keress olyat hogy mondjuk avi to 3gp converter a google be -
Dloc #25 Csá!Nem tudjátok hogy kell a netről leszedett videókat úgy átkonvertálni h lejátsza a mobil?Azt írja mindnél h : a video nem játszható le.Előre is kösz a segítséget. -
donoki #24 ??? -
donoki #23 igen -
Prometheus #22 Hogyan,mivel kell az sms-eket letölteni? -
hoolio #21 és usb kábelt is mellékelnek???? -
donoki #20 adnak hozzá fülit!
Memóriakártyát is egy 256mb sset!
Nekem nagyon szuperál(3honapja van nekem), tökre tetszik!!
nagyon fa**a szerintem! -
Direkt0x #19 Lenne pár kérdésem a telóvan kapcsalatban
Adnak hozzá fülhalgatót???
Memóriakártyát???(HA NEM MENNYI BELE EGY 256-OS)
Van vele valami baj???
Egyenlőre ennyi.
-
Direkt0x #18 HI ALL -
donoki #17 nem -
SAFIII #16 Hi!!!
ez a telefon csak 3gp formátumot tud lejátszani?? -
donoki #15 aham értem! -
#14 Bekrapált..., miután felvettem a földről (egy méternél kevesebbet esett) kiírta h. SIM hiba, gondoltam kiveszem meg visszarakom, ezután kapcsolnám be a telefont, csakhogy semmit sem reagált rá, így aztán bevittem megcsináltatni (garisan ingyen megoldották). -
#13 nekem a k750-nel adatkábellel fájlokat másolva, nem igazán sikerült a telóak normálisan a kártyára másolni a zenéket, szinte kivétel nélkül mind hibás lett. lehet csak szoftverhiba volt, mióta w800 sw van rajta még nem próbáltam -
donoki #12 :O
miért? -
#11 Jó telefon (ilyenem van), csak ne ejtsd le...
Mert multkor kiesett a kezemből, aztán 2 hétig Vodafonnál volt szoftverfrissítésen! -
donoki #10 nah már meg csináltam....
Hát azért az adatábel sebessége se lassú...
nekem még a bluetooth is megfelel:) nem sietek:D -
#9 veszel egy kártyaolvasót, beledugot a kártyát és sima meghajtóként látszik, így azt törölsz le amit csak akarsz, meg a zenék felmásolása is sokkal gyorsabb -
#8 mikor jelent meg ez a telefon, nem tudja valaki? -
donoki #7 Most lenne egy olyan kérdésem hogy a telefonon van pár demo, azt hogyan tudom törölni? azt mondták neekm hogy formázzam le a karit!és ezt a PC SUITE-tal tudom megtenni, de valamiért nekem nem találja meg a pc suite a telomat!
Valaki tud nekem segiteni?