1368
-
Szabi1991 #87 nah +vettem a telót :D -
#86 Véletlenül találtam rá erre a fórumra, de ha már itt vagyok, megosztok pár infót , tapasztalatot, pár linket:
Rengeteg téma:
Zedge.net(reg után lehet tölteni)
Nagy játékgyűjtemények:
Nokiaprogramok
Se-Portál gyűjteménye
Menü skinek, de a csere garancia vesztéssel jár(!!), tehát csak saját felelősségre:
iProtebe.cz
Ezeknek a menüknek a telepítéséhez segítség, és infók:
Se-Portál fóruma
Függetlenítés egyelőre csak box-szal lehetséges, DCU-60-nal még nem.Telefon normálisan kezeli az 1 gigás kártyát(merthogy ezt használok), és nagyon sokat javít a zenei élményen egy HPM-70-es füles.Kamerája szerintem megfelelő, egész jó képeket lehet vele készíteni, videó csak telefonon élvezhető.Kihangosítva nagyon jól szól.
Volt egy olyan hsz, hogy a játékok száma megduplázódott a menüben:
Nálam ilyen teljes visszaállítás után fordult elő, csak a memkártyán tárolt játékokkal, de megoldás van:
A 2 közül az egyik átmásolható a telefonmemóriába, ezután már csak egy darab lesz belőle, és törölni is lehet.
Fájlátvitel Vistán:
Sajnos semmilyen Sony Ericsson program nincs egyelőre, ami működne Vistán.
Így hát van a pendrive mód.Driver nem kell, csak csatlakoztatod a telefont, és a lényeg, hogy a fájlátvitelt kell kiválasztani, és utána már Sajátgépben, vagy akár Total Commanderben is mehet a másolás.
Összegzés:Szerintem nagyon jó kis teló , megéri az árát mindenképp. -
donoki #85 jaja tom -
#84 Szoftver cseréhez elég az alap kábel.(DCU-60)
donoki: Otthon nem is tudja függetleníteni. Elkell vinnie valakihez akinek van szervíz cucca(ún. box) és ő majd kifüggetleníti neki. -
Szabi1991 #83 én örök vodás vagyok :D
lassan 6 éve :DD
akkor valszeg holnap reggel beszerzek 1-et :) -
donoki #82 megéri.
de szeritnem ne függetlenitsétek, csak saját felellőségre, mert van pár % h elbaxodik... -
Szabi1991 #81 mi kell a szoftver cseréhez ? :D
szal pl az alap kábel elég amit adnak a telóhóz ? -
#80 Lehet függetleníteni régóta kb 10.000 Ft-ért. Meg a K610 szoftvere is rámegy és akkor eltűnnek a csúnya Vodafone ikonok.
-
Szabi1991 #79 sztetek megéri iet venni ? :D
most 25 ért meglehet venni kártyásan :O
(29.970 FT - 5000 FT egy roncs mobilért :)
-
donoki #78 hát nemtudom, mert ez csak vodánál kapható :S
lehet kicsit bezavarná a telot! -
alakulat #77 Függetleníteni lehet-e már ezt a telo ha igen hogy és vgay menyiért??
elöre is kösz -
alakulat #76 Köszi
azt tudom -
donoki #75 jah :S -
gsm900 #74 Másik szoftw. ! -
donoki #73 hogyhogy, meglehet változtatni?:S nemértem -
#72 Meglehet változtatni, de az garanciavesztéssel jár. -
alakulat #71 Hali!
Egy olyan kérdésem lenne h ennek a telonak a menüjét meg lehet valahogy változtatni???
elöre is köszi -
donoki #70 ?
www.myv630.lasyk.net itt vannak fennt csak keresni kéne....omfg -
kicsitayson #69 témák -
donoki #68 nokiaprogramok.hu
meg
www.myv630.lasyk.net -
dokasanyi #67 csá!! honnan lehet leszedni a legújjabb játékokat a v630i re???
1000000000000000000 THX -
donoki #66 hát...
nekem nem :s -
mlinkomate #65 Sziasztok!!
Nekem az a baj a telefonnal hogy a fényképet nem menti le memóriakártyára.
Beadtam szervízbe és ott cseréltek benne aksit(hogy majd remélik jó lesz...)
De sajnos nem lett jó.
Valakinek volt már ilyen??????(ha igen akkor segítsen rajtam!)
előrre is köszönöm! -
#64 www.myv630.lasyk.net -
donoki #63 én játékokat a nokiaporgramok.hu ról szedek, mert ugqanis az s60os képernyő felbontás majdnem minden játéka illik e telóhoz ^^ -
tujon #62 Sziasztok!
Lenne 1 kérdésem! Milyen oldalról lehet témákat ill játékokat letölteni erre a mobilra? Jó lenne 1 link mint pl a Nokia telókhoz a nokiaprogramok.hu!
Előre is köszi!
Üdv: Tuzson -
iszakos #61 az telefon szoftver vagy winfos hiba,ha magától megszakad a kapcsolat adatátvitel közben,utánna meg nem is fer a telot,ha ujra csatlakoztatom a telot? -
iszakos #60 Azzal nem ártasz a telodnak semmit,ha drivereket egyenlőre nem teszed fel,mert az olyan funkciókat tartalmaz amit nagyon egyébként se használnál. -
Borden #59 Köszönöm szépen!
Így megy az adatátvitel,bár olyan mintha kicsit gyilkolná a telót.
De egyelőre megteszi.
Üdv!
-
donoki #58 hát én mikor megyek haveromékhoz, akkor ez is keres, de ugye először a telefont AKARJA felismerni, de cancel ozd ki, nem kell a telefont, hanem csak a memóriakártyát ismerje fel, azt meg ugy ismeri fel mint egy pendrive-ot, és ahhoz se kell driver hát az M2-es memórikártyához se kell! -
Borden #57 Ahhoz kellene pont.Vistát használok.
Mikor csatlakoztatom a telefont a számítógéppel adatkábellel,nekiáll illesztőt keresni.Nem talál,nem ismeri fel,sehogy nem tudom megkerülni,pedig elég jól értek a gépekhez.
Jelenleg tanácstalan vagyok.
Ha van valami kipróbált recepted szívesen veszem.
Köszi!
-
donoki #56 mihez kéne? mert ha fájlokat akarsz átküldeni USB kábelen keresztül ahhoz nem kell driver :D -
iszakos #55 Van egy olyan rossz hirem,hogy a Vista-hoz semmilyen driver nincs fent sehol.:(De azért nézegess neten,háthatalálsz vmit,de gyári szoftver csomag biztos nem megy fel vistára. -
donoki #54 jó kérdés... -
Borden #53 Hogyan lehetne felerőltetni az illesztőprogramot Windows Vistára?
Semmilyen Vista drivert nem találok hozzá...
-
iszakos #52 Ez az én tpoicom!:):)
V630i-m van,és 6 hónapig semmi gondom nem volt vele,aztán nem kapcsolt be,akkor kapott egy szoftvert+akkut,azóta meg állandóan kikapcsol.Már a 3. szoftver van benne.:(
Másnak is vannak bajai a készülékkel?
Egyébként,nagyon jó teló szerintem. -
donoki #51 spontán hülye, 3van abból 1 szol a többi dizájn alapú -
apa1983 #50 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem a sony ericsson V630 al kapcsolatban:
Tudtommal 3 hangszoro van benne a hátulján; 1 magas, 1 közép és 1 mély.
Jól tudom vagy pedig spontán hülye vagyok ?
Csak mert az enyémen valahogy nem okés a hangzás... hiányzik belöle a basszus... szinte semmi nincs benne.. a hagszínszabályzot porbáltam állitgatni.. a basszus nüvelésére/csökkentésére nem is reagált...
Lehet valami baja van? vagy esetleg kontakt hibás?
Légyszives segitsetek ...
Előre is thx : Ádám
-
donoki #49 nem dobok ki érte pénzt :D -
#48 azt nemtudom, én csak a telefonszámokat meg az üzeneteket kezelem vele. zenemásolásra ott a kártyaolvasó, még gyorsabb is :-)