1368
-
Szabi1991 #127 Meboy Gameboy emulátoral bekell emulálni a Gameboy Color játékokat, csinál belöllük jart, felteszed telóra, és vagy fut rendesen, vagy nem :( -
#126 honnét ezek?:$ -
Szabi1991 #125 a Gran Turismo 2, Taxi 3 már a menűben kifagy -
Szabi1991 #124 egész jól fut a GTA2 mobilon..
néha 3 FPS-el is megy -
#123 Cadillac, Mustang, imádom ezeket a benzintemetőket -
Szabi1991 #122 thx, bár ez igazából csak a youtube-os profilom :DD -
laci363 #121 köcce ja és jó az oldalad -
Szabi1991 #120 a videókat is :) -
laci363 #119 és Szabi, a weboldalodon a luxusautóshowról a képeket a telóddal csináltad? -
Szabi1991 #118 jól viszi :)) -
laci363 #117 Nem tudja valaki, hogy a v630i viszi-e(és milyen minőségben)a pro street-et? -
Szabi1991 #116 a 8 gigásat is kezeli
-
#115 rendeltem egy 2 gigás cardot
kiváncsi leszek kezeli-e -
#114 mien árba van egy gigás card bele? -
#113 na vettem énis eggyet:P
7k volt a szentem:)
nekem geciredebejön mert jo phone és szerintem elis lett találva
negatívumom vele szembe csak annyi hogy este alvásnál a geci led bevilágítya az egész szobámat töltés közbe:( -
#112 Jeee, ez működik tökéletesen köfi :D -
Szabi1991 #111 akkor nézd meg ezt..
bár nállam mind2 megy :O -
#110 60 fps, de még mindig fehér a képernyő...
Minek kéne történnie elindítás után ?
Találtam egy oldalt, ahonnan lehetne Romokat szedni, de 7z a tömörítésük, ezt mivel lehet kicsomagolni? Csak a sima Gameboy, vagy az Advance játékait is el lehet indítani? -
Szabi1991 #109 kapcsold be az FPS számot, a meboy-t meg a gépeden inditsd el.. -
#108 A tényleges ikoncsere az 5-8-as lépésig történik. A többi a telefon védelme miatt kell, hogy megtudd, mit kell kiválasztani utána a 5. pontban levő programban.
Az ikonok azt fogják indítani , amit beállítasz rájuk, vagyis jelen esetben minden azt indít, amit a rajz jelent. Azért van így ez, mert a képek mellett van egy menu.ml fájl, ami tartalmazza a képek adatát és beolvasási nevét. Létezik menüeditor, amivel a saját képeidből megalkodhatod a menüt, amilyennek szeretnéd, és ott láátod a várható eredményt is, van előnézet.
Ez az emulator hogy működik?
A MeboyBuilder nem telepíthető a telefonon, a Pokemon pedig csak egy fehér képernyő szürke keretben :S Settingsben be kell állítani valamit? -
Szabi1991 #107 most itt pl a joystick megy a zenelejátszóba ?
a walkman jel meg a Saját mappákba ?
-
Szabi1991 #106 ien bonyolult 12 ikon cseréje ? :S -
#105 Hát szóval, tudásom az se-portal.hu-ról gyűjtöttem, nagyon sok hasznos információ található itt, ha valaki a teló módosításához kezd, mindenképp nézzen be ide.
Az se-portal.hu-n írtam ezt a levelet az egyik tagnak, ennél jobban nem tudom elmagyarázni:
A művelet garanciavesztéssel jár, bár úgy tudom a SEUS-sal történő frissítés visszaállítja az eredeti fájlokat. De csakis saját felelősségre!!
1.Rendelkezel egy SE V630-al ( merthogy csak annak tudom a műveletét :) ) , és egy DCU-60-as adatkábellel ( a szórke amit kaptál a telóhoz).
2.Meglátogatod ezt az oldalt: http://www.davinciteam.com . Downloads és a 3. oldalon meg keresed ezeket: client184 és USBFLASH
3.Elindítod a letöltött programot.Üzenetre a válasz: nem. Utána jobb alsó sarokban van egy gomb, hogy Read Cid, erre rányomsz. Telefon kikapcs. Ilyen állapotban rádugod a kábelre , de úgy, hogy közben végig nyomod a telefonon a C gombot. Ekkor új hardvert fog észlelni, az új eszköz telepítőben saját magad megadod, hogy hol van az USBFlash kicsomagolva, és ekkor telepíteni fogja. Ezután ha újra Read Cid-et nyomsz, akkor sokminden adatot kiolvas a telefonból. Ebből egy sorra lesz szükség, mégpedig a CID- re.
4.http://www.iprotebe.cz Itt Skins/menu/K610-K618-V630. Letöltöd bármelyiket, és a kicsomagolt fájlokat felteszed a következő programmal egy mappába:
5.http://szabolcs.greba.hu/index.php?mod_dir=/Phone/Progs&page=download Erről az oldalról letöltöd a FAR_SuB_MegaPack_cid36-52_db2020_1.0.zip -t .
6.Kicsomagolod , elindítod. ALT+F1 egyszerre, és utána 0 (SEFP). Itt kábelhez beállítod a DCU-60-at, a sebességet maxra tolod, jobb oldalt pedig kiválasztod az előző program által írt CID-nek megfelelőt. Ezek után Enter the Matrix.
7.MEgy a számláló, írja hogy csatlakoztasd a telefont. C gomb nyomva, és rádugod a telefont. Ekkor K800 seriesnek kell felismernie.
8.Kapsz mappákat, ha minden jól megy. Flash és FS. Ebből az FS-be menj bele. Innentől:
tpa/preset/system/menu , ide kell mindent bemásolni. Ha minden megvan , akkor visszalépkedsz, amíg csak lehet, és a végén Yes-t nyomsz.
9. Bekapcsolod a telefnont és remélhetőleg örülsz.ű
Ps: Ha bármelyik letöltött menühöz van layout fájl, azt semmiképp se tedd fel! -
Szabi1991 #104 ezzel lehet romokat (*.gb és *.gba) hozzáadni a MeBoyhoz, finish , feltöltöd telefonra, és játszol :))
pl itt van a Pokémon Gold :) -
Szabi1991 #103 ok, akkor én feltöltöm a gémboly emulátort, te meg elmeséled honann vannak ien szép ikonjaid ! :) -
#102 Ne mond már, ilyen is létezik a telóra ? =) Pls more info :)
Én ilyet tudok csinálni(bízom benne hogy észreveszed amit kell):
-
Szabi1991 #101 jah, pl. Gameboy Advance emulátor 70 FPS-el megy :O
k510in meg max 8 FPS xD -
#100 Jókat lehet vele csinálni, meg jó gyors a szoftvere, de az autofokusz nagyon hiányzik :(( -
laci363 #99 kössz Szabi -
Szabi1991 #98 nincs, de nem is kell ;) -
laci363 #97 aha, és akkor egy uccsó kérdés: minden oldal mást ír affelől, hogy van-e benne infra. Akkor most van benne, vagy nincs? -
Szabi1991 #96 a 2 megapixelel jó képeket csinál, jó körülmények közt..
da látszik hogy nincs autofokusz :( -
laci363 #95 mármint arról láttam fotót, hogy milyen képet csinálnak... -
laci363 #94 láttam egy fotót a k750i-ről és a v630i-ről és a v630i télleg jobb képet csinál? -
Szabi1991 #93 az egyetlen dolog ami zavar, hogy este vakitó a led a "joystick"nál :DD -
#92 1. 1 gigás kártyát használok, sokszor tele lett már, sok zene és fotó miatt, ha rád jellemzőek ezek a dolgok, akkor megéri a nagyobb kártya.
2. Tökéletesen kezelhető, elég puha, kényelmes.
3. Van rá esély, de ha mégse akkor tuti hogy a legkozelebbi gsmboltban van :) -
laci363 #91 köszi! Akkor asszem a hétvégén ellátogatok a vodához és kérdezősködök még 1 kicsit, de asszem ez a mobil teljesen megfelel az elvárásaimnak. -
Szabi1991 #90 1. én az alap 256-os kártyát használom eddig még nem telt meg nekem 1x se :D
2. elsőre fura, de ha megszoktad (max 1 nap) utánna már fényévekkel jobb mint a joystick..
2. biztos :D -
laci363 #89 heló all! Én is akarok venni egy ilyet de szügségem lenne pár infora...
1:a 256-os vagy az 1 gigás memória kezelhetőbb jobban
2:azt olvastam, hogy a navipadot naon nehéz kezelni(monnyuk a tesztelő egy benga állat), ez igaz?
3:a HPM-70- es fülest a vodánál lehet kapni?(erre nem fontos válaszolni) -
donoki #88 király vagy :D