1368
-
#448 szerinted miért akarom sms-ben?
buta a telója -
#447 Bluetooth. -
#446 szitu:
haveromnak szeretnék átküldeni sms-ben vagy amiben lehet mp3-at vagy vmi csengőhangot(mp3 minőség) próbáltam 50k-sat de asse engedi üzenetben küldeni:@
mit lehet tenni ez ügyben? -
#445 nagy a kockázat és még szerintem megse éri-.- -
#444 boldog karikát mindenkinek -
sesshou #443 Hát igen. bele olvasgattam a linkelt fórumba és én is úgy látom egyenlőre több vele a probléma mint az előny, ahogy Zolo is mondta úgyhogy egyenlőre marad a régi soft:)
-
#442 Csak ha ráteszeda W660-as szoftot akkor vagy törölni kell a kameradrivert, ergo nem lesz kamera, vagy pedig futnia kell a Facewarpnaka háttérben miközben megy a Walkman, így pedig nagyon csökken az aksiidő.
Tehát egyelőre nem ajánlott. -
#441 Rá kell tölteni egy W660 szoftvert:
V630 -> W660 átalakítás
Ha fent van, akkor már tudsz használni flash menüket is a telefonon, többek között olyat is, mint amilyet a videón látsz :) -
sesshou #440 hali srácok találtam egy érdekes videót a youtubon http://www.youtube.com/watch?v=4vVngPzFLt8
aki meg tudja mondani hogy kell ezt megcsinálni annak hálás leszek.
Szeméj szerint ezzel még várok egy kicsit a garancia miatt de ez a menü igencsak jó lessz ha rávisz a lélek.:) -
#439 de mondom próbált ki hogy felveszed a kijelzőt, lehet hogy csak a te szemed áll rá (pl. án a crt monitornál látom a képfrissítést, mert lcd-hez vagyok szokva.) -
adsa #438 ok -
#437 csak ne bólintsál rá a szervízre! -
adsa #436 oks. majd a vodafone-ál megnézem h más telefonon mien a kijelző és ha nem csíkos... akkor biza ki kell cserélni... -
#435 miondom szervízt felejtsd elé és cseréltesd ki velük -
adsa #434 nekem az a baj h csíkos... -
#433 forgasd a fejed és kiderül ami bederül:D -
adsa #432 :) de a kijelző csíkos lesz-e?? vagy csak a zebra...? -
#431 D::ASD:A:F:A:AF::F:AF:AF -
#430 most vettem észre hogyha mozgatom a fejem, körbe-körbe és más szögből nézem, zebra akkor is csíkos lesz... -
adsa #429 elég vicces -
#428 eég finom a kicsike:)35k-é -
#427 :DDDDDDDDDD
elképzeltem miközben teszteled:D -
denko15 #426 Thx már megvan! -
denko15 #425 Honnan lehet letölteni a btcs-t?(bluetotth counter strike-ot? -
adsa #424 most vettem észre hogyha nem mozgatom a telót csak gyorsan mozgatom a fejem és más szögből nézem akkor is csíkos lesz... -
Szabi1991 #423 sőt, mivel gyárihibás, biztos a többi is oan, inkább adjanak neki v640i-t :DDDDDDDDDDDDd -
#422 vidd vissza a telót és ne szervizeljék hanem cseréljék ki kompletten....
a szervbizelés akkor kell ha vmi elbaszódik
de ez ahogy láccik gyári hiba...... -
#421 próbáld ki hogy levideózód a kijelzőt (pl. fényképezőgéppel) és nézd vissza, ha ott is látszik akkor tényleg szervíz...
-
adsa #420 hát sajna lehet de tiszta újon már ezt csinálta, amikor először a kezembe volt...:(( -
#419 akkor az már tényleg szervíz lesz (nekem ezt a mototrolám csinálta, igaz nem lett semmi baja, csak ici-picit irrítáló volt)
-
#418 Szervíz.Nekem ilyen nincs. -
adsa #417 ez főleg akkor lácik amikor a kamera be van kapcsolva... -
#416 én ugy tutom hogy ez valami optikail csalódás...pixelsürűség...stb..stb..de viszontha mozgatom a teló nincs ilyen probléma... -
adsa #415 majd amikor viszem h beállítsák a netet akkor majd megkérdem -
adsa #414 köszi a gyors választ:) nekem reggel is... ez így kell legyen vagy vmi gond van a kijelzővel?? egy hetes a teló... -
#413 nemS: -
#412 nekem is, de csak sötétben és amikor előjön a képernyővédő, amúgy nem. -
adsa #411 nektek is olyan a kijelző hogyha mozgatod a telefont akkor vékony csíkok jellenek meg rajta? -
#410 cod 4-et má 3x kipörgettem:)
off vége de tényleg:) -
#409 ezmán' naon' off :D