Sony Ericsson V630i

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sajna csak orosz verzió van 😞

persze..

theone91
Ennél szebb JAVA játékot még nem láttam 😊

theone91
hülye kérdés, de ugye a videókat ki lehet tenni teljes képernyõre?

theone91
jaja a se-k igen érzékenyek az ijene, demég mindig jobb mint a samsungok többsége, ott szép, és kevésbé zajos képeket kaphatunk, viszont, baromira elmosóhat a kép egy ici-pici kilengéstõl. meg nemis arra szánom a telót, inkább a 3g, net, stb... de 20000-ért a bolondnak is megéri...

hát igen, ha jó képeket akarsz csinálni, akkor ne iet vegyél..

ez is csinál jókat, de csak ha pont jó a fény,nem remeg be a kezed stbstb..

theone91
egyedül ami nem tetszik a mobilban, az hogy fixfocus-os...(meg mindeki itt sír, hogy livos menü stb, én már teljesen hozzászoktam (igaz liveos SE-m még nemvolt, de pl. ott van a moto-m)

theone91
jaja, nekem nagyon gagyi a motorolám, nem visz 3d-s gammákat, és van hogy a 2d-seket is 15-20 fps, na ez mán gáz...😛

nem tapasztaltam iet, hiába megy 100 fps-el, attól még nemlesz követhetetlen 😄D

(fényévekkel zavarobb, ha 20 fps el megy -.-)

theone91
hallottam hogy egyes játékok, akkora sebeséggel (fps-el) mennek hogy követhetetlen, élvezhetetlen a játék, igaz ez?

theone91
jameg a motorola v360-é is bejött 😉 (azvan most)

ugyanaz -.-

csak a csatlakozó más a végén..

theone91
tényleg annyira x@r, a füles, én a k700-aséval is ki voltam békülve, akkor ez be fog jönni nekem? 😊

Narxis
Örülök.Szivesen. 😊

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Köszi szépen segített 😊
Narxis
MyPhoneExplorer-ben.Extra-->Biztonsági mentés készítése és ott kipipálsz mindent.Talán ez segít, de nem biztos.

Sziasztok! Olyan kérdésem lenne hogy a telefon belsõ memóriájáról hogyan lehetne lementeni a PC-re a cuccokat? Mert a windows csak a memória kártyát látja, mint merevlemez.Amit adtak file transfer program abba nem találtam ilyen lehetõséget. Köszi a segitséget!
Narxis
Ja, szerintem se éri meg, jó az a lejátszó ami van benne, veszel egy jó fülest és el van intézve.De van egy KDplayer nevû java alkalmazás ami állítólag elég jó lejátszó és vannak hozzá cserélgetetõ skinek.Én nem próbáltam ki de sok jót hallottam róla és nem veszíted el vele a garanciát.

CheAteR88
neméri meg-.-
túl nagy a kockázat(rizikó)
ennyit nemér az egész-.-
akkormár inkább veszek egy jobb fülest és reménykedek

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Narxis
ZsoZsoSoft hozzászólása, legfelül, képekkel.

és itt hol?:S

hmm megnézem 😊

Narxis

CheAteR88
hogy mi?
errõl részletesebben is beszélhetnél egy kicsit mert engem érdekelne

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

theone91
azt viszont tudom hogy a w660 szoftverének felrakásával ijjen lesz a teló, köcc a választ!<#worship>

sajna nem, és 256(mb) os kártyát adnak..

theone91
jap, mégegy kérdés, mekkora memkarit adnak hozzá? (nemmondom hogy a vodánál, mert csak ott lehet kapni <#wink>)

theone91
ja ez kérdés volt, csak lehagytam a kérdõjelet <#falbav><#violent>

theone91
a zenelejátszó része ugyanolan mint a W660-nak, mert a szoftvere igen (ha jól tudom)...
pl mint itt:

CheAteR88
mondhatjuk ugyis😊

theone91
elõfitzetéssel? <#vigyor2>

Narxis
Mindent fel fog ismerni, ha mégse akkor az a hibás amit küldenek vagy nem V630-ra találták ki.<#smile> De ez ritka, nálam még nem is volt ilyen.
Én is féltem eleinte a vodás szoftvertõl, de ennél nagyon kellemeset csalódtam.

Nincs mit.<#kacsint>

:S
....
Akkor hagyom ugy ahogy van 😄
Habár hülyeség ez kb olyan hogy most felrakom xp helyett a vistat..na mind1... csak azért féltem mert nekem most sharp gx15 öm van és az is voda live! os és hiába küldenek bt n vagy infrán gémeket az irja nem ismeri fel a cuccot és ennyi... pedig egy sokkal gyengébb t610 képes ilyenre...na mind1 akkor jó 😄 THX a helpet...

Narxis
Fel lehet rá rakni a Sony Ericsson K610 vagy W660 szoftverét, utobbi esetében a walkman lejátszó lefagy ha nem törlöd ki a telefon fájlrendszerébõl a kameradrivert, csak persze ezután használhatatlan a telo kamerája.Viszont lesz egy walkmanes mobilod.<#circling> Egyébként én vettem ilyen telot, mert a régit elhagytam és abszolút ajánlani tudom.Sztereó BT fülest is kezeli, stabil az a vodás szoftver, minden fut rajta és olyan megoldásokat alapból tartalmaz amit régen pl. egy K750-en csak buherálással lehetett megoldani.Nagyon hangosan, tisztán szól és nem recseg a háza, a navi gomb pedig jobb mint a joy, nem koszolódik és nem romlik el egyhamar.Nagyon szép a kijelzõje.Szóval mobilaréna hülyeséget írt.20-30ezret simán megér.

P.S.: A SZOFTVERCSERE VÉGLEGES GARANCIAVESZTÉSSEL JÁR, NEM LEHET VISSZATENNI A VODÁSAT UTÁNA ÚGY, HOGY NE VEGYÉK ÉSZRE.Nehogy engem emlegessetek amikor a szervizes bácsi papírrepülõt hajtogat a garancialeveletekbõl..<#smile>

A live bizbaszt el lehet tüntetni? Vagy azalatt is jól futnak a gémek?

Hát a mobilarenás tesztben nagyon szidják de asszem ezt veszek...

jobban futnak a játékok mint k750i-n..
én Gémboly emulátoral játszok rajta 60FPS-en..

vókmenes szutykokon meg 20 FPS..

Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy ez a mobil jó 3d s java játékokra annyira mint mondjuk egy k750i? És nem okoz gondot a telepitésnél hogy vodás a cucc.. mert mondjuk nekem most sharp gx15 öm vn és hiába küld bárki bármien játékot nemfogja fel.. :S sztem a vodás op rendszer miatt...

CheAteR88
annyira joak?

benéztem-.-
a jvc megholt :😞😞(😞:siratom is-.-
és a 7k az sennheiser volt
márkát nekérdezz mert rég vettem lés a doboz azmeg elhalt😞
de hamár megveszem lehet hogy a zalman-t fogom használmni hozzá😊

zolo
Nekem 2500 volt a HPM-70-em, vadi újan.Milyen az a JVC füles, hogy ezt a csodás fülest nem akarod használni?

http://flickr.com/photos/zolika90/

CheAteR88
ha külön nincs akkor kell vkinek a füles része?😊

CheAteR88
engem a füles része nem érdekel mert van egy 7k-s jvc fülesem és azzal szeretném hallgatni😉

jah, és ez kb 100x jobban szól 😄

CheAteR88
nah akkor mek is holnap veszek eggyett mert ez a gyári az egy rakás szar.....
már recseg:@

4 és 6 ezer FT között, mobilboltokban kapható :p

jah, ez 3,5 mm-es..

CheAteR88
azaz
az kéne nekemis😊
menyi egy ien és hol?😊

mi az a 3.2 es jack dugó ? 😄

én iet akarok venni 😊
HPM-70 es füles:

CheAteR88
jah meg fülest is addtak hozzá

itt lenne egy kérdésem:
létezik e oan amivel átlehet alakítani sima 3.2-es jack dugóra?(adatkábel-mp3füles)

CheAteR88
nem
vadi ujjj
vodafone
256-os memokarival(ami mostmár 2gigás😄)
adatkábel
+cd-.-

theone91
használt?