Sony Ericsson V630i
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez is csinál jókat, de csak ha pont jó a fény,nem remeg be a kezed stbstb..
(fényévekkel zavarobb, ha 20 fps el megy -.-)
csak a csatlakozó más a végén..
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
túl nagy a kockázat(rizikó)
ennyit nemér az egész-.-
akkormár inkább veszek egy jobb fülest és reménykedek
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
errõl részletesebben is beszélhetnél egy kicsit mert engem érdekelne
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
pl mint itt:

Én is féltem eleinte a vodás szoftvertõl, de ennél nagyon kellemeset csalódtam.
Nincs mit.<#kacsint>#kacsint>
....
Akkor hagyom ugy ahogy van 😄
Habár hülyeség ez kb olyan hogy most felrakom xp helyett a vistat..na mind1... csak azért féltem mert nekem most sharp gx15 öm van és az is voda live! os és hiába küldenek bt n vagy infrán gémeket az irja nem ismeri fel a cuccot és ennyi... pedig egy sokkal gyengébb t610 képes ilyenre...na mind1 akkor jó 😄 THX a helpet...
P.S.: A SZOFTVERCSERE VÉGLEGES GARANCIAVESZTÉSSEL JÁR, NEM LEHET VISSZATENNI A VODÁSAT UTÁNA ÚGY, HOGY NE VEGYÉK ÉSZRE.Nehogy engem emlegessetek amikor a szervizes bácsi papírrepülõt hajtogat a garancialeveletekbõl..<#smile>#smile>
én Gémboly emulátoral játszok rajta 60FPS-en..
vókmenes szutykokon meg 20 FPS..
Azt szeretném kérdezni hogy ez a mobil jó 3d s java játékokra annyira mint mondjuk egy k750i? És nem okoz gondot a telepitésnél hogy vodás a cucc.. mert mondjuk nekem most sharp gx15 öm vn és hiába küld bárki bármien játékot nemfogja fel.. :S sztem a vodás op rendszer miatt...
benéztem-.-
a jvc megholt :😞😞(😞:siratom is-.-
és a 7k az sennheiser volt
márkát nekérdezz mert rég vettem lés a doboz azmeg elhalt😞
de hamár megveszem lehet hogy a zalman-t fogom használmni hozzá😊
http://flickr.com/photos/zolika90/
már recseg:@
az kéne nekemis😊
menyi egy ien és hol?😊
én iet akarok venni 😊
HPM-70 es füles:

itt lenne egy kérdésem:
létezik e oan amivel átlehet alakítani sima 3.2-es jack dugóra?(adatkábel-mp3füles)
vadi ujjj
vodafone
256-os memokarival(ami mostmár 2gigás😄)
adatkábel
+cd-.-