1368
-
#488 Itt. -
norbimw #487 -, -
norbimw #486 Nem, tudjátok hol találhatnék hozzá egy divert?!...:S -
norbimw #485 Isteni szerencse, hogy a neten nem találok a telefonhoz drivert, a kapott lemezt meg pár kilométerrel arrébb található egy másik épületben :D -
#484 Ja hát az alap, hogy a hozzá kapott CD-ről rakd fel a drivert. :) -
norbimw #483 nem találja...de mindjárt szedek a telomhoz vmi drivert...hátha azzal sikert érek el.... -
#482 Próbáld meg a Fájl--Beállítások--Telefon keresése cuccost. -
#481 Telepítés előtt rakd a jar kiterjesztésű fájlt az Other/Egyéb mappába a memóriakártyán, majd teloban ugyanebből a mappából telepíted, utána a Játékok vagy Applikációk mappában keresd.Képet,zenét csak bemásolsz a Képek vagy Zene mappába és kész, utána ott keresed. -
norbimw #480 Sziasztok!
Nekem is V630i-s telóm van, és az lenne a problémám, hogy a MyPhoneExplorer nem tudja azososítani...:S Segítsetek már pls...amikor rádugom az usb-t akkor telefonmodba rakom, szal az már nem lehet probléma..:) -
#479 nah sikerült,köszönöm a segítséget,én hülye azt hittem hogy rögtön aprogramot rakja rá,pedig nem,hanem még telepítenem is kell -
#478 ????
Bármelyik mappába felmásolod utána ott kell lennie. Jar kiterjesztésű fájlt tud telepíteni a telefon, de bármilyen fájlt rá lehet tenni, csak nem fogja felismerni. -
#477 otherbe nekem csak conversations van,nincsen semmi aplikációk,vagy hasonló,ha meg csak simán belemásolom nincs ott -
#476 ó,én kicsomagoltam őket,és ezért nem értettem:D -
#475 Játékok Other/Egyéb és így tovább, értelemszerűen. :) Beleteszed a mappákba az xy.jar fájlt, majd teloban kikeresed és Telepíted. -
#474 hu ezek nagyon királyokmég egy kérdés,amiket letöltöttem,azt csak rá kell másolni úgy egyben a telóra,vagy egy mappába kell belerakni hogy működjön? -
#473 Sok-sok java programot rá lehet tenni, telepítésnél kérdezi melyik mappába szeretnéd, és az applikációk az egyik lehetőség , hogy el tud különíteni a játékokat meg az egyéb dolgokat :) -
adsa #472 nincs mit:) -
#471 köszi! -
adsa #470 http://se-portal.hu/letoltes/alkalmazasok/983-BT-Info.html -
#469 másik telefonkát irányítós progit honnan lehet beszerezni?az vicces lehet:D meg nem kell meggkérdezni elküldi-e a képet vagy nem:) -
adsa #468 pl lehet szótárakat, könyveket, olyan progit amivel tudod a másik telefonját irányítani meg ilyenek... -
#467 tényleg,és az aplikációk azok mik akarnak lenni?rá lehet rakni programokat?és milyeneket(azon kiívül hogy olyat ami ráfér:D) -
#466 Még sok kellemes csalódásod lesz. :) -
én karácsonyra kaptam,amikor hogy ilyen ctrl+c ctrl+v alapon lehet benne másolni,nem akartam elhinni,sharp gx17-ről ez nekem nagy ugrás:) -
#464 -
#463 vhhháá...egyre több fórumózót látok hogy ilyen telója van!!! vhhááá...SE rulz!...v630i rulz! -
#462 óó,baszus én meg fájlátvitellel próbálkoztam:D köszönöm:) -
#461 Amikor rádugod a kábelre , akkor a telefon módot kell választani, és akkor a program látni fogja :) -
#460 amúgy rohadt jó ez a telefon,és sztem eléggé jó minőségben szólnak rajta a számok:) meg a 2 megapixeles kamera is nagyon jó rajta:) -
#459 az van fenn,de azzal is csak a memóriakártyát tudom megnyitni:( -
#458 Szivesen. -
#457 ISten vagy THX!:D -
#456 Menü-->Szórakozás--->Videolejátszó -
#455 Hali mindenki!
Az lenne a kérdésem hogy a vidikbe bele lehet tekerni vhogy vagy van olyan media lejátszó progi hozzá amivel bele lehet?
Mert így elég nehéz megnézni egy filmet mert ha megállítom kezdhetem előrről:D -
#454 Tedd fel a hozzá kapott szoftvert a Cd-ről.
Ha nincs cd-d, akkor ezeket keresd neten.
SE Pc Suit
v.
MyPhoneExplorer -
#453 boldog karácsonyt!
azt szerteném kérdezni,hogy a telefon memóriájáról hogyan tudok rögtön a gépre másolni?csak a memóriakártyáról hagyja:S -
adsa #452 Boldog Karácsonyt!! -
#451 ..ja. boldog karácsonyt mindenkinek... -
#450 keressen valami wap oldalt ahonnan le tundá szedni... -
#449 Vegyen újatXD