1368
  • Narxis
    Itt.
  • norbimw
    -,
  • norbimw
    Nem, tudjátok hol találhatnék hozzá egy divert?!...:S
  • norbimw
    Isteni szerencse, hogy a neten nem találok a telefonhoz drivert, a kapott lemezt meg pár kilométerrel arrébb található egy másik épületben :D
  • Narxis
    Ja hát az alap, hogy a hozzá kapott CD-ről rakd fel a drivert. :)
  • norbimw
    nem találja...de mindjárt szedek a telomhoz vmi drivert...hátha azzal sikert érek el....
  • Narxis
    Próbáld meg a Fájl--Beállítások--Telefon keresése cuccost.
  • Narxis
    Telepítés előtt rakd a jar kiterjesztésű fájlt az Other/Egyéb mappába a memóriakártyán, majd teloban ugyanebből a mappából telepíted, utána a Játékok vagy Applikációk mappában keresd.Képet,zenét csak bemásolsz a Képek vagy Zene mappába és kész, utána ott keresed.
  • norbimw
    Sziasztok!
    Nekem is V630i-s telóm van, és az lenne a problémám, hogy a MyPhoneExplorer nem tudja azososítani...:S Segítsetek már pls...amikor rádugom az usb-t akkor telefonmodba rakom, szal az már nem lehet probléma..:)
  • bardocz
    nah sikerült,köszönöm a segítséget,én hülye azt hittem hogy rögtön aprogramot rakja rá,pedig nem,hanem még telepítenem is kell
  • zolo
    ????
    Bármelyik mappába felmásolod utána ott kell lennie. Jar kiterjesztésű fájlt tud telepíteni a telefon, de bármilyen fájlt rá lehet tenni, csak nem fogja felismerni.
  • bardocz
    otherbe nekem csak conversations van,nincsen semmi aplikációk,vagy hasonló,ha meg csak simán belemásolom nincs ott
  • bardocz
    ó,én kicsomagoltam őket,és ezért nem értettem:D
  • Narxis
    Játékok Other/Egyéb és így tovább, értelemszerűen. :) Beleteszed a mappákba az xy.jar fájlt, majd teloban kikeresed és Telepíted.
  • bardocz
    hu ezek nagyon királyokmég egy kérdés,amiket letöltöttem,azt csak rá kell másolni úgy egyben a telóra,vagy egy mappába kell belerakni hogy működjön?
  • zolo
    Sok-sok java programot rá lehet tenni, telepítésnél kérdezi melyik mappába szeretnéd, és az applikációk az egyik lehetőség , hogy el tud különíteni a játékokat meg az egyéb dolgokat :)
  • adsa
    nincs mit:)
  • bardocz
    köszi!
  • adsa
    http://se-portal.hu/letoltes/alkalmazasok/983-BT-Info.html
  • bardocz
    másik telefonkát irányítós progit honnan lehet beszerezni?az vicces lehet:D meg nem kell meggkérdezni elküldi-e a képet vagy nem:)
  • adsa
    pl lehet szótárakat, könyveket, olyan progit amivel tudod a másik telefonját irányítani meg ilyenek...
  • bardocz
    tényleg,és az aplikációk azok mik akarnak lenni?rá lehet rakni programokat?és milyeneket(azon kiívül hogy olyat ami ráfér:D)
  • Narxis
    Még sok kellemes csalódásod lesz. :)
  • bardocz

én karácsonyra kaptam,amikor hogy ilyen ctrl+c ctrl+v alapon lehet benne másolni,nem akartam elhinni,sharp gx17-ről ez nekem nagy ugrás:)
  • Narxis
  • theone91
    vhhháá...egyre több fórumózót látok hogy ilyen telója van!!! vhhááá...SE rulz!...v630i rulz!
  • bardocz
    óó,baszus én meg fájlátvitellel próbálkoztam:D köszönöm:)
  • zolo
    Amikor rádugod a kábelre , akkor a telefon módot kell választani, és akkor a program látni fogja :)
  • bardocz
    amúgy rohadt jó ez a telefon,és sztem eléggé jó minőségben szólnak rajta a számok:) meg a 2 megapixeles kamera is nagyon jó rajta:)
  • bardocz
    az van fenn,de azzal is csak a memóriakártyát tudom megnyitni:(
  • Narxis
    Szivesen.
  • Attila8805
    ISten vagy THX!:D
  • Narxis
    Menü-->Szórakozás--->Videolejátszó
  • Attila8805
    Hali mindenki!
    Az lenne a kérdésem hogy a vidikbe bele lehet tekerni vhogy vagy van olyan media lejátszó progi hozzá amivel bele lehet?
    Mert így elég nehéz megnézni egy filmet mert ha megállítom kezdhetem előrről:D
  • zolo
    Tedd fel a hozzá kapott szoftvert a Cd-ről.
    Ha nincs cd-d, akkor ezeket keresd neten.

SE Pc Suit

v.

MyPhoneExplorer
  • bardocz
    boldog karácsonyt!
    azt szerteném kérdezni,hogy a telefon memóriájáról hogyan tudok rögtön a gépre másolni?csak a memóriakártyáról hagyja:S
  • adsa
    Boldog Karácsonyt!!
  • theone91
    ..ja. boldog karácsonyt mindenkinek...
  • theone91
    keressen valami wap oldalt ahonnan le tundá szedni...
  • Attila8805
    Vegyen újatXD