Sony Ericsson V630i
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
IntelŸ Core™ i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Kül sztem nem olyan rossz az a VGA kamera. Telefonra mindenféleképpen jó
Szépnek szép, de az a kijelzõ érdeme, amúgy csak egy sima VGA kamera, ilyen volt az elsõ kamerás telokba.<#hawaii>#hawaii>
csak azt akartam megkérdezni h az elsõ kamerával lehet e fényképezni?
köszi a segitséget!
Indokodat elfogadtuk... XD
Kül tényleg nem rosszból írtam 😊
És miféle tapasztalataid vannak? Egy biztos: sokkal gyorsabb mitn a w300i, a kijelzõje is szeb (mondjuk nagyobb felbontású alapból, szal... 😄)
Nálam top a teló csak ajánlani tudom és ez a Vodás akció................ 20k egy ilyen telóért.... Rohadt jó üzlet volt. gondolom vitték is mint a cukrot. 20e-ért sok telefon csak telefonálni meg smst írni tud. Ennek ellenére ez.... Nah midnegy további infóért ott a specifikáció 😊
Szép napot mindenkinek, sziasztok!
IntelŸ Core™ i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro
És ezt hogy tüntessem el?
Köszi szépen, remélem találok a gyári ikonok cseréjére megoldást.
csak emrt ha látnátok h milyne szép például az eredeti elnémított ikon (hangszóró áthúzva) szép kis 3D-s megoldás... a vodának? kék kis hangjegy áthúzva úgy néz ki mint egy 16 színes palettán készített trutyi :S
igen a gari valóban necces dolog, de nekem a w660 szoft sem nagyon jön be. Ha lehet majd maint módosítani akkor megteszem ezt az eredeti szofton. és olyan "szép" lesz ahogy nekem tetszik 😊
Igazából én is még cska apróságokat csinálok, de egyre elegánsabb a teló menüje valamint egyedi lesz és szeretek is vele bíbelõdni 😊 De a témába megpróbálom minél mélyebben belefúrni magam, h ha odakerülök akkor ne álljak hülyén és nehoyg elrontsam a telóm 😊
Shady: Nyilván megint félreértettem valamit 😄
Ilyenben gondolkodsz?
Main ügyében is esetleg az elõbb oldalon érdeklõdj, de szerintem azt fogják mondani, hogy csak fizetõs programmal v sehogy 😞
Gondolom ha mûködne a dolog, akkor már a W660 szoftttal se lenne a szívás, bár már egyre kevesebb a gond, de én nemvágok bele ilyen mélységekbe a flash menükért, amíg van garim. 2009 áprilisában már valszeg mûködni fog a dolog, jobban mint most, gari se lesz, és akkor jöhet a totális általakítás. Tudom sokidõ, de ennyit nem ér meg a flash menü meg a walkman, hogyha utána gariztatni kéne csati miatt.
De várom a fejleményeket , miket sikerült alakítanod, és hogyan , csak így tovább 😊
http://flickr.com/photos/zolika90/

Nekem a vodánál azt mondták hogy az 1 gb-os kártyát már nehezen kezeli a teló (lefagy meg ilyesmi), ez igaz?
Második kérdésem (kérésem), hogy én addig jutottam hogy a youtubéról leszedett flash videókat tom átkonvertálni 3 gp-be, de a rendes filmeket (avi) meg nem, leszedtem pár programot de vagy nem jó, vagy kéne hozzá serial és nem enged csak 1-2 percet átkonvertálni. Nem tudna valaki olyan progit amivel az avi videókat át tudom konvertálni 3gp-be a telóra, lehetõleg olyat amihez van serial vagy crack?