Sony Ericsson V630i

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
ehhh,csak beállítani nem tudom...
bardocz
nem,hanem ha mobilról netezek,amikor nem vagyok otthon😊
mert opera minivel mire elérem 5 megát,eléggé sokat kell hozzá wapozni
Narxis
Igen.Milyen netezésre gondoltál?Számítógépen?

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

bardocz
ha így állítom be akkor ilyen lesz nekem is?mert barátibb az tuti,jah és ezzel ugye netezni is tudok?
Narxis

bardocz
nekem gprs 300 forint 2 megáig,aztán meg értelemszerüen növeksik,de nem tom milyen mértékben
Narxis
SMS, aztán Beállítások,Kapcsolódás fülnél az Adatfiókoknál kiválasztottam a Vitamax GPRS-t.

és hogy állítottad be? smsel vagy manuálisan?

Narxis
Szerintem nem fizettetek elõ GPRS Wapra.Egyébként én is sokadt szarakodtam a netbeállítással, de valahogy sikerült.

én kártyás vok vajon az a baj?:S

Attila8805
Megkaptam a beállításokat nyomtam egy okot és aztán kiírta hogy a beállítások készen vannak és alatta kiírta a webböngészõt de mellette volt egy piros x.
Az sg.hu úgy ahogy bejött miután elfogadtam a másodlagos fiókot de naon lassan.
És elõfizus vok!

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

és miután megkaptad az smst és felrakta vmit állítottál be vagy egybõl már ment a net?

erre már nem tom a választ... honlapokot betud hozni (nem mini operával) és kártyás vagy?

Attila8805
Megint egy kérdés felraktam az opera minit és nem müxik!

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

elküldték smsben de most is ugyan azt írja ki connection failure... mi lehet a baj. (újraindítottam a telefont)

úgy tom 0,20 euró a livera rámenés de csak egyszer kell kifizetni. 0,01 euró minden 10 kbyte

Attila8805
Amúgy a netezés mennyibe kerül?

Attila8805
Én meg fel szeretnék menni live-ra és megkérdi hogy másodlagos fiókot használ?
Nyomok egy igent és tárcsáz egy számot.
Aztán nagynehezen bejön az oldal de télleg naon lassú!

de ha rámeek a Mobile Internet (WAP)-re akkor hibaüzit ír ki h nincs ien honlap

Attila8805
hali megcsináltam amit mondtál és nem müxik a net.

Narxis
www.sonyericsson.hu -n van a Terméktámogatás rész.Ingyen SMS-ben megkaphatod a beállításokat ami be is állítja.

a vodafone honlapján megkaptam hogy lehet beállítani a netet. de van egy ilyen hogy
Menu – Settings – Connectivity – Internet Settings – Internet profiles – select WAP Start – More Settings

Connect using: WAP Start
Internet mode: WAP
IP address: xxx.xxx.xxx.xxx
Security: Off
Username: xxxx.xxxxx.xx
Password: free – Save
de ezt nem kapom a telefonban. ha rámegyek ezekre a menökre akkor van connect using blabla meg ott van a proxy de nincs internet mode:S elõre is köszi

Shady313
Azok is benne vannak a fájlban. Szted én h cseréltem le a kis ikonokat az almenükben 😉

zolo
Az is ilyen mobil-adatátviteli technológia mint a GPRS vagy a 3G. A kettõ között van félúton.

Vodának nincs ilyen hálózata, és a V630 nem is támogatja.

http://flickr.com/photos/zolika90/

bardocz
ez az edge amúgy micsoda?
zolo
Csak sim-kártyán keresztül ha jól tudom. A GPRS kapcsolatot adja bluetoot-on a gépnek, és azzal lehet netezni.
Edge-nél és 3g-nél már értelme is van az ilyennek, de annál olcsóbb az ADSL, szóval gyakorlati haszna közelíti a 0-át 😄D

Ingyen netet ne várjon senkisem 😛

ha vmit kaptál szólj 😉

theone91
lál...😄

holnap teszek pár mobilos képet a világ legnagyobb repülõjérõl 😊)

80x80 méteres, szal nemkell hozzá nagyító :p

<#hehe>

blútuszon is lehet 😊

de sajna nemtom hogyan, de engem is érdekelne..

van olyan progi amivel lehet USB-n keresztül netezni? elõre is köszi

theone91
sufnimakró:

sz@r vényviszonyok (kompakt neon :I)...holnap tolok még természetesebb vényviszonyok mellet fotózott képet...

theone91
sufni makró mellé egy régi, szovjet éjjelilámpa szerinted elmenne fotófénynek? 😄DD

😄DD

theone91
naggyon jów!!! egy ILYEN nagyítóval kiválló makrókat tudok csinálni...majd teszek fel képeket..je!

bardocz
senkinek sincs SE-je(egyik csajnak van de õt nem is basztatnám,meg nincs is BT-je),é aki eddig mindig bekapcsolva hagyta már annak sincsen:S
theone91
owned!! 😄

theone91
ha ezt úgy érted, hogy senkisem kapcsolja be a bluetoothot, akkor nekem még szrencsém is van 😄...ugye mindig van egy idióta aki elfogadja 😄DD...

Attila8805
Én múltkor osztálytársamnak elkezdtem rezgetni a telóját(le volt véve a hang)örült a fejének mutogatta padtársának hogy "némmá rezeg és be van csukva" én meg fogtam és ráadtam a hangot😄
Elkezdte nyomkodni ki akarta a kapcsolni de nem sikerált!😄
Tanár egyre idegesebb lett és csak úgy sikerült leállítanija hogy kivette az akksit.😄

bardocz
én bezzeg senkivel sem tudok szórakozni😞
theone91
vhóáwh...ma reggel suliba indulva akksi: 6%...ment a bt info (bluetooth túrkászó progi) igen rendesen és csak hazajövetel mutatott 0%-ot...I v630i 😊

zolo
De az almenüknek is megváltoztatta a képét , azokat hova tette ? :S

Shady313
Szal a "moddingja" kiforratlan... de szép eddig

Shady313
Jaah és a KD Player-e is angol, de én azt lemagyarosítottma magamnak (mivel más nem nagyon tette meg tudtommal.....) 😊

Shady313
Ott is ott a KD player akárcska nekem, valamint látom ott van a menüben egy olyan h Entertainment, szal vagy hibásan csinált ameg avideózó illetõ vagy más csinálta, h azt nem fordította le. De mondom ez csak menu.ml semmi varázslat

Shady313
Sztem ez is menu.ml-es szerkesztés, keresgélni kell K800 menu.ml screenmode-okat és átírni a menu.ml-t, nincs benne semmi varázslat meg nagy szoft módosítás.

zolo
Te elõlrébb jársz moddolásban mint én, ilyet hogyan lehetne csinálni?

Shady313
Hmmm nálam ezt cska akkor csinálta amikor nagyon ekvés volt a hely, de egy scandisk mindent megoldott

itt van pár téma 😄