9
-
#9 Már látom magam előtt...>> mivel kiadnak egy történet köré font epizódott, így lesz a filmeseknek alapanyag >> mozifilm...és az EA azzal is nagyot fog kaszálni... -
sd54321 #8 Már elnézést, de mi a franctól laptop barát mikor ez a minimum konfig igénye:
The Sims Life Stories System Requirements:
CPU: 1.4 GHz (1.8 GHz laptop) or faster
RAM: 256 MB (512 MB for laptop) or more
Disc Drive: 8x or faster DVD-ROM drive
Hard Drive: 2.7 GB or more free space
Video: DirectX 9.0c compatible (see below) Sound: DirectX 9.0c compatible
Video adapter must have 32 MB of memory or more and one of these chipsets:
ATI Radeon 7500 or better; Mobility 7500, 8500, 9000 series; Mobility M7, x200 or better; Mobility Fire GL/GL v5200; NVIDIA GeForce 2 or better, GeForce Go 6100 or better; Quadro Series; Intel Extreme Graphics 82845, 82865, 915, 945 series, 950 or greater.
Érdemes volna felmérést végezni a hazai laptop parkról. Kötve hiszem, hogy minden laptop tulaj rendelkezik olyan karival ami fentebb is szerepel a felsorolásban. A legtöbb (nem high end) laptopban egy sima S3-s kari van, gyakorlatilag 0 3d-s gyorsítással... Akinek meg fussa 200-300ez Ft-s laptopra annak meg ugyan mind1, mert azon simán fut fullban a sima Sims2 is.
Ez az egész csak arról szól, hogy jól átbasszuk a népet és ismét lefölözzük az öreg sims-játékot. Legalábbis én nagyon úgy látom, h ez az EA célja... -
Normal #7 Végignézhetsz egy szappanoperát Simsben?
Öööö...
ROTFL -
winters123 #6 :DDD ez jó -
#5 Sose lesz vége, a lányok nem tudnak warezolni itt a problem, ezért sikeres... -
#4 Now you can play out the American Dream! Yeah, that's the shit! -
gyuri12 #3 kicsit több...sokkal... -
Daveee #2 ezt nem értem, ez oyasmi mint a pets? vagy teljsen más? -
gyuri12 #1 na ez már tényleg kiegészítő!:D