8
-
Morden23 #8 "Úgy örülnék egyszer egy, a '60-as évek retro űrkorszakos gömböjded desing-ját mutató, fakó színvilággal rendelkező űrstrtégiát!"
Ezzel amúgy nagyon egyetértek. Tipkusan alapul véve a "klasszikusan funkcionális" felépítésű űrhajókat, a la Pirx, Buck Rogers, Red Dwarf, ilyesmi. Megpróbáltam elgondolkodni, hogy volt-e ilyesmi, de bevallom, nem jut eszembe semmi.
-
#7 Jó lesz ez én tolom a bétát csak van egy kis gond. A különleges képességeket fegyvereket buffokat úgy lehet használni hogy: nyomod space+ megjelenik az ürhajó felett egy miniatür kis kör ami alig látni = rá kell kattinatni ami szinte lehetetlen egy jó kis mikrózás közben.
Egyébként jó lesz én már a bétából látom, csak kéne egy rendes interface... -
Librarian #6 A stratégiai játékoknál számomra az egyik utolsó dolog a kinézet... IG 2 rúlz.
Ez szép... de remélem jó is lesz! Csapó, ennyi! -
#5 Van fórumja is... ITT
-
#4 Remélem nem basszák el ott, hogy az összeépítés kimerül egy nekem LV1-es lézerem van, de az űrhajótetemben LV2-es plazma ágyú, és akkor ingyen kicserélem... így aztán egy huszárvágással megoldva (kinyirva) a techtree áldásos jelenlétét. Kiváncsi vagyok, nagyon kiváncsi...
A kinézet meg? Annyira nem gáz, takintve hogy ilyen űrdesing téren már nem sok újat tudnak mutatni, bár nekem ez már túl csicsás, árkádos feelingű... Úgy örülnék egyszer egy, a '60-as évek retro űrkorszakos gömböjded desing-ját mutató, fakó színvilággal rendelkező űrstrtégiát! -
gyuri12 #3 sztem jó az hogy egybe lehet építeni a zűrhajókat -
Deffyant #2 hát nem túl sok ezeknél undorítóbban kinéző űrhajót láttam eddig az biztos... Homeworld2 & Haegemonia rulz... -
Morden23 #1 Na gyerekek, na eeezt, na eeezt... na ezt kibaszottul várom.
Bár bevallom, hogy amikor megláttam a címet ("Genesis Rising"), akkor egy fél pillanatnyi remény csillant fel bennem, hogy talán az Advent Rising folytatása, vagy valami (tudom, hülye vagyok).
De legalább nem csalódtam. Musthave kategória lesz nálam.