53
  • Tinman #13
    Az a legnagyobb gáz, hogy nem tudod kimenteni...
    Miért nincs olyan opció ebben a szarban, hogy teszem azt 8 ember éppen piszkál egy gigászi szentjánosbogarat, az egyik beírja, hogy stop, állj, pause és szavazásra lehetne vinni a dolgot, hogy kimentik a gamet vagy a csóka kilép és ők nyomják tovább.
    És itt aljas az összes MMO, mert tényleg van olyan, hogy hetekig készültök a spanokkal, a Fallen Oposszum legyőzésére, de az odavezető út 3-4 óra hent... eléggé kellemetlen, ha éppen mire odaérnétek valakinek el kell menni anyukáért.
  • Morden23
    "WoW-ozok / WoW-ozom"

A "wowozni" az ik-es ige?! :D
  • Morden23
    Azért legyünk kicsit "normális, másokat fikázós díszpolgárok", és mondjuk ki: egy MMO-tól függeni olyan hajdenagy élet?

Függőség és függőség között is van különbség.

Egy kokainfüggő nem csak kokainozik, hanem felszívja orron, és utána funkcionál, mint egy ember: dolgozik, beszél, eszik, iszik, elmegy moziba, bulizik, beszélget/kocsmázik a haverokkal.

Egy dohányos, miközben dohányzik, olvashat könyvet, írhatja a diplomamunkáját, feküdhet a nője mellett egy kiadós kefélés után.

Estébé estébé estébé... viszont ha WoW-ozok, akkor közben semmi mást nem tudok csinálni, csak ülök és WoW-ozom. Na jó, egyszer láttam egy gyereket, aki tudott közben pizzát enni.
  • NEXUS6
    Tudok egy anyagot ami szintén függőséget okoz, olyannyira, hogy aki függő lett és elvonták tőle, az 5 percen belül meghalt!;)))
    (zokszigén)

Igazából minden függőséget okoz, még a börtön is. Annyit tehetsz max, hogy te választod meg a függőséged tárgyát.

Aki nem függ semmitől az nem is él!
  • Frosty01
    :S én soha nem játszanék ezzel
    szerintem egy szar játék, függőséget okoz, és h már 8millióan vannak belebolondulva... őszintén szólva szánalom
  • Tinman #8
    WowLand where dö drímsz cám trú /kickban.
  • NEXUS6
    Nekem van egy pár hasonló, és egész jól bírják az éjszakázást!;)))

(Tegnap én is telepítettem, ezért negyed háromkor feküdtem le, közben néztem ahogy a barátnőm alszik, olyan romantikus volt!)
  • Morden23
    8 millió? Lassan megérett az előfizetői embermennyiség egy országalapító exodusra.

Támogassuk egy új ország megszületését.
  • Tinman #5
    Van egy haverom aki kb. 5 hónapja megvette a WoW-ot. Azóta nem hallottam róla.
    Felkel, elmegy melózni, hazamegy, kaja, gép bekapcs /talán már a gép előtt is kajál/, WoW indít, este későn lefekszik. Reggel restart.
    Jó élet nem mondom...
  • othyem
    impozáns szám...
  • Evil Merodak
    Búcsúzz el az életedtől.
  • kanduhr
    8 millió kocka.
  • NEXUS6
    Stipistop én vagok a 8 000 001-ik!;)))