53
-
#13 Az a legnagyobb gáz, hogy nem tudod kimenteni...
Miért nincs olyan opció ebben a szarban, hogy teszem azt 8 ember éppen piszkál egy gigászi szentjánosbogarat, az egyik beírja, hogy stop, állj, pause és szavazásra lehetne vinni a dolgot, hogy kimentik a gamet vagy a csóka kilép és ők nyomják tovább.
És itt aljas az összes MMO, mert tényleg van olyan, hogy hetekig készültök a spanokkal, a Fallen Oposszum legyőzésére, de az odavezető út 3-4 óra hent... eléggé kellemetlen, ha éppen mire odaérnétek valakinek el kell menni anyukáért. -
Morden23 #12 "WoW-ozok / WoW-ozom"
A "wowozni" az ik-es ige?! :D -
Morden23 #11 Azért legyünk kicsit "normális, másokat fikázós díszpolgárok", és mondjuk ki: egy MMO-tól függeni olyan hajdenagy élet?
Függőség és függőség között is van különbség.
Egy kokainfüggő nem csak kokainozik, hanem felszívja orron, és utána funkcionál, mint egy ember: dolgozik, beszél, eszik, iszik, elmegy moziba, bulizik, beszélget/kocsmázik a haverokkal.
Egy dohányos, miközben dohányzik, olvashat könyvet, írhatja a diplomamunkáját, feküdhet a nője mellett egy kiadós kefélés után.
Estébé estébé estébé... viszont ha WoW-ozok, akkor közben semmi mást nem tudok csinálni, csak ülök és WoW-ozom. Na jó, egyszer láttam egy gyereket, aki tudott közben pizzát enni. -
#10 Tudok egy anyagot ami szintén függőséget okoz, olyannyira, hogy aki függő lett és elvonták tőle, az 5 percen belül meghalt!;)))
(zokszigén)
Igazából minden függőséget okoz, még a börtön is. Annyit tehetsz max, hogy te választod meg a függőséged tárgyát.
Aki nem függ semmitől az nem is él! -
#9 :S én soha nem játszanék ezzel
szerintem egy szar játék, függőséget okoz, és h már 8millióan vannak belebolondulva... őszintén szólva szánalom -
#8 WowLand where dö drímsz cám trú /kickban. -
#7 Nekem van egy pár hasonló, és egész jól bírják az éjszakázást!;)))
(Tegnap én is telepítettem, ezért negyed háromkor feküdtem le, közben néztem ahogy a barátnőm alszik, olyan romantikus volt!) -
Morden23 #6 8 millió? Lassan megérett az előfizetői embermennyiség egy országalapító exodusra.
Támogassuk egy új ország megszületését. -
#5 Van egy haverom aki kb. 5 hónapja megvette a WoW-ot. Azóta nem hallottam róla.
Felkel, elmegy melózni, hazamegy, kaja, gép bekapcs /talán már a gép előtt is kajál/, WoW indít, este későn lefekszik. Reggel restart.
Jó élet nem mondom... -
othyem #4 impozáns szám... -
Evil Merodak #3 Búcsúzz el az életedtől. -
kanduhr #2 8 millió kocka. -
#1 Stipistop én vagok a 8 000 001-ik!;)))