53
-
Lerstal #53 huuuuuuuuuuuuhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 8 millio nem semmi, ez aztán a létszám! -
Taxi2 #52 Szevasztok.
Kéne egy kis segítség...gondolom mind látátok a South Park Make Love, not Warcraft címq részét...nos nekem van lehetöségem egy szerveren karikat csinálni ugyanis GM vagyok de nem ez a lényeg hanem hogy szeretném megcsinálni Stan karakterét(a lovagot) és a cuccok neve vagy IDje kéne ha tudtok adni...vagy ha egy linket adtok az is jó...én nem jártam sikerrel keresés közben igy a fórumozókhoz fordulok :D ... -
Lacifer007 #51 A WoW Az egy jó játék... Hallom és olvasom másoktól, hogy a garafikája tök szar és nem is élethű... Na de hogy ha az tök király lenne akkor felse menne a gépre!! Esetleg 1G-ás ramra. Vagy egy új videókártyára. És aki lefikázza vagy azt mondja a játékra hogy szar, akkor egy kicsit gondolkodjon már... Havídíj... kinek sok 3000 ft?? Na és az a függőség... na aki ilyen az akkor szóljon anyukájának hogy két óra múlva ordítson rá, hogy menjen el a géptől. De ha ez sem válik be akkor mond meg neki, hogy ha ilyen lesz pofozzon meg! Ennyi... És most arra is gondoljatok hogy csináltok egy remek művet és annyira nehéz volt meg minden ezt megcsinálni!! Vannak olyan emberek akiket ez érdekli és meg veszik ezt a remek művet... De mások legszívesebben a falhoz vágnák! nA ez azért milyen érzés lenne?? KÜlönben se foglalkozik a bizzard csapata ilyen pisisekkel... Nagy nehéz munka után csináltak egy játékot ami nagyon jól sikerült és nagyon jól keres. Ja tényleg: KÜlönben akik nagyon játék függők azok a japánok vagy a kínaiak. Na azok függőek! És nem csak ez a játék ad függőséget hanem a többi is, a tv is, a cigi és még sorolhatnám! Aki nem játszott vele a játékkal vagy még nem látta az inkább ne is szóljon bele...
Erről ennyit..
Ut: én is egyett értek Saccard-al. -
GVG #50 betegest úgy értem, hogy napi 6-7 óra vagy mint mastervirussal történt -
GVG #49 de legalább megpróbált kiszállni...sokan meg sem próbálják, ha már érzik hogy az beteges -
#48 kocka... -
mastervirus #47 GVG
Abban nincs igazad hogy a Wow szar lenne mert nagyon jó játék!
Viszont az ami mögötte van na az szar...
Már fél éva van meg a wow de folyamatosan csak a baj származik belőle hogy játszom.
A barátnőm szakított velem , a legjobb barátom egy évig nem áll velem szóba sőt a tesóm is haragszik rám és akkor még nem beszélve a többi olyan dologról mint tanulás stb...
Az a baj hogy mind ez megtörtén de még mindig játszom a Wow-al...
Talán függőség talán a Wow ba menekülök az általa okozott problémáktól nem tom...Ez egy ördögi kör...
Mindenki aki arra szánja magát hogy elkezd wowozni gondolja át jól... -
GVG #46 Wow=szar
(nehogy lekapják a fejem nyolc millióan mert kimondom a véleményem) -
Neoncsoves #45 3000? 2hónapra 8ezer -
SniperKiller #44 8.000.000*3.000 = 24.000.000.000 (24 milliárd)/havonta
nemrossz... -
Tripax #43 De ez tényleg durva, múltkor már úgy küldtem haza, hogy fürödjön meg mert addig gépet nem indítok neki. Hazament egy 2 órára majd vissza másfél napra. Szerintem 3 nap alatt minimum 20 rugót elnyomott. -
Tripax #42 Csak legyen mindenki függő, és hozzák nekem a pénzt. Egy gyerekről is múltkor két rongyot akasztottam le mert mindenáron csézni akart, de ez Cod2- re és wow- ra is igaz. Nem viccelek az elvonási tünetek ott vannak - pedig az arcnak van otthon nete csak nálunk jobb a sáv és a ping is. Elfelejtettem mondani internet kávézóba dolgozom. -
Atees1987 #41 tökéletesen egyet értek veled! -
#40 Hobby: Tanuló, számitógép
kocka vagy=) -
sonic1xx #39 Én ezt nem értem! Most akkor aki előfizet a WoW-ra, az egyből kocka, nincs magánélete, és csupán az emberi mivoltát csak annyiban őrzi meg, hogy dolgozni eljár, vagy órákra? Mert sokak szerint aki játszik vele, az már nem is él magánéletet? Vagy csak én vettem le rosszul? Én pl. ha lenne rá anyagi keretem, amit nem akarnék másra fordítani, biztos hogy előfizetnék rá, igy marad a tört :( De ez nem azt jelenti, hogy nincsenek barátaim, vagy nem járok el szórakozni! Csak vannak napok, mint ma, mikor egész nap rossz idő van, és nincs mit tenni kinn. És éppen nem a carbon, a sims, vagy akármelyik más játék tetszik, hanem pont ez! Gondolkodtatok, hogy hányan játszanak pl a Sims-szel, vagy a Gta-val. Ugyanigy lehetne fikázni azokat is, de minek? Kinek milyen az izlése! De inkább nem irok többet, mert még a végén rámszálltok, hogy én is egy "kocka" vagyok! -
#38 Jólvagy? Valami gyószert kapjál már be. Utánna meg tanulj meg magyarul helyesen írni! köszi. -
frensys #37 http://index.hu/tech/ihirek/?main:2007.01.18.&296415
a sok gyökér barom fanatikus beszűkült állat évekedő pasi.8 millió kocka!veekedtek mint az óvodások egy szaros ks játékért.remélem nincs barátnője ezeknek remélem!!!! -
Morden23 #36 Nem az a kérdés, hogy jó-e a WoW, mert azt mindenki döntse el maga. Mint ahogyan kifejtettem, nekem pl. nagyon nem tetszik, ennek ellenére nem gondolom azt, hogy 8 millió ember igenlő döntése prekognitálja az én egyetértésemet is.
A problémám az volt, hogy rendszeresen felhozzák ezt a "8 millióan játsszák, akkor az igenis jó" dolgot. Ez nem igaz.
Ha te azt mondod, hogy nem attól jó, hogy populáris, akkor el kell fogadni azt az állítást is, hogy attól, hogy populáris, attól még nem jó.
Hogy a WoW zseniális, azzal maximálisan egyetértek (üzleti szempontból nézve minden tiszteletem a kiagyalóké).
Szóval az nem indok, hogy "8 millióan játsszák". Ahogyan nem ellenindok sem, és én pont ezt írtam.
Viszont ezen "Szerintem nem" kicsit meg vagyok lepődve.
Tehát szerinted aki látta/kipróbálta már a WoW-ot, és nem jött be neki, azok kevesebben vannak, mint 8 milla? Nanemá... -
Goth #35 a tehénszar is legyek millióját vonzza :D
ember vagy légy, egyremegy ^^ -
#34 Szerintem nem. Azt látom az általánosítás nagyon megy errefelé... Mellesleg sajnos tényleg nagyon sok dolog nem azért populáris mert jó. Ettől függetlenül ezek szerint a half-life sorozat is szar? Meg a szökés(segítek: tv sorozat)? Meg a gyürük ura(film)? stb.... Ugyhogy ez egy olyan okoskodo végeláthatatlan vitasorozat amelyben a példák kifogyhatatlanok. Tartok tőle, hogy nem azért játszák ennyit, ennyien mert trendy . Ugyhogy lássuk be a wow zseniális, attól mert populáris még nem feltétlenül rossz. Ha valaki normálisan használja(a 8 milliobol kb. 6,5 millio) akkor lehet barátnöje, élhet rendes életet, sőt akár még a játékkal töltött időt is "hasznosabban"(inkább maradandóan) tudja eltölteni. -
Szefmester #33 szerintem is -
Morden23 #32 A Mónika-show is vonzza az embereket, meg a Való Világ is tette. A Barátok Közt is. Akkor ezennel megállapíthatjuk, hogy ezek a műsorok jók?
Nem. Populárisak, divatosak, terndy-k, illetve hiánypótlóak.
A többi mmorpg tényleg sárgulhat az irigységtől, ha látja a regisztrált felhasználók számát, hiszen tényleg bazi nagy szám. Az más kérdés, hogy a WoW előtt, és után is voltak MMO-k, valamint lesznek is.
Amúgy oksa, 8 millióan szeretik. Ilyenkor mindig elfelejtenek elgondolkodni az emberek, hogy mennyien nem szeretik? Kíváncsi lennék azon emberek számára, akik: ismerik a WoW-ot, sokat látták, kipróbálták, tehát képben vannak; volna anyagi lehetőség a játék befizetésére; szeretik a játékokat; tetszik nekik az MMORPG koncepció; szeretik a fantasy-t ----------> és ennek ellenére nem játszanak vele. Szerintem bőven többen vannak, mint 8 millió. -
Kagemusha #31 nana!
akkor szerinted 10 millio legy sem tevedhet? -
frensys #30 úúúristen...8 millió kocka gyökér beszűkült állat fanatikus barom.ezeknek sincs brátnője az tuti hogy szakadna rájuk az ég -
HUmanEmber41st #29 A többi mmorpg fejlesztő csak sárgul az irigységtől.
Ha szar lenne, valszeg nem vonzana 8 millió embert -
Kindred Blades #28 Ha van életed, amivel elégedett is vagy, akkor nem okoz függőséget. Sőt, még olvasni is marad időd. A családodra meg pláne. Akik viszont menekülnek saját maguk elől, azok tényleg átköltöznek a valós életből a szerverre.
De egyébként érdekel, hogy az "egy szar játék" véleményt mire alapozod, ha soha nem játszanál vele (tehát felthetőleg nem is tetted soha). Komolyan érdekel, hátha látok egy új perspektívát. -
#27 Most, hogy visszaolvastam a topicot, hát ugy öszinten lenne néhány hozzáfűznivalom. Elöször is a hozzászólások szinvonala. Ha nem tudnám, hogy az sg-t olvasom azthinném 2 másodikos vitatkozik. Szar a wow! - Jó a wow! Függőséget okoz!-A cigi is!. Jó de a cigi rosszabb!-Nem is... És még sorolhatnám... Aztán amint olvasgattam ugy láttam olyan nem nagyon merült fel, hogy lehet normálisan is használni a wow-ot. Ha valami már kibaszottul népszerű akkor az már kibaszottul le is van butitva és függőséget is okoz. Tudjátok például ott van a tv. Na AHHOZ aztán már tényleg nem kell sok ész, hogy bekapcsold és bambuld, ettől függetlenül mégsem magyarázza senki állandoan hogy majdnem az összes tv-t birtoklo ember tv függő. Hát most felvilágosítalak benneteket kedves emberek: A wow nagyban ujjat hozzot az embereknek és igenis van mit tanulni a marketingből, mert azthiszem kicsit többet hozott a konyhára mint a többi, emellett, nem egy wowost ismerek aki gyönyörűen éli az életét és nem él többet "abban a világban". Tehát igenis lehet normálisan is használni a wow-ot. Természetesen ellenpéldákkal lehet dobálódzni, de nem érdemes. A wow is pontosan olyan játék, mint a többi és az is csak kibaszott 2-es számrendszerben írt számítogépes program. És azt gondolom nem csak a wow-ban vannak fasszopó gamerek... De mondtam már nem kívánok példákkal-ellenpéldákkal foglalkozni. Ha valaki függővé válik a wowtól az kizárólag az ember hibája és nem a programé ill. a fejlesztőké. Ugyhogy abba lehet hagyni a fikázást a wow egy kiemelkedően jó játék amit sokan használnak ennyi.
U.i.: Ha mindennap elszivsz egy doboz cigit, az mennyibe is kerül egy hónapban? Vagy ha csak az HBO-t plusszba fizeted a kábeltévé mellé... Érdemes számolgatni -
Lord Percy #26 Ez olyan dolog, hogy a "hagyományos élet"-től is függ az ember... akkor az is rossz??? -
Szefmester #25 mit gondolsz miből élnének meg? mik lennének a fő exportcikkük.. ez epic armor-ok? lol, milyen lenne a kormány? és a mi legkérdésesebb.. hogy állnának a horda-szövetség tagok egymással?
#20: tökéletesen igazad van..
#21: dettó.. régen NFes voltam.. de minek ..marha unalmas sztem állandóan mmo-zni.. főleg ha mmoRPG ráadásul a legrosszabb rpg mentes verzióból -
Morden23 #24 Természetesen.
Meg megkérdezünk még egy csomó embert, aki szintén nem WoW-ozott.
Lehetetlen elképzelni, hogy valakinek esetleg tényleg nem tetszik? :) -
Pukii #23 Fogadjunk ,h akik sosem wow oztak azok a széleslátókörű tamás müsorából okoskodnak. -
Inquisitor #22 Ragnarok Online-nak 2005-ben meg volt a 25.000.000-ik előfizetője ;) -
#21 hmm ilyen lenne a wow? Én lineage2-zöm (tört szerveren), de nemigazán tud függővé tenni, mert annyira nem izgalmas, naponta játszom vele jó esetben 3-4 órát(főleg a haverokkal partyban, mert egyedül nem olyan jó), de van amikor több napot is kihagyok :\ -
Tyberius #20 Az azért tetszik, hogy úgy tesznek, mintha legalábbis ők találták volna fel az mmorpg-t, és most más cégek akarnák utánozni "az ő üzleti modelljüket"... közben meg pl. az Anarchy Online 5 éve piacképes, még úgy is, hogy a játékosok nagy része tök ingyen játszik (ingyen letöltés, ingyen account).
A WoW legfőbb újítása, hogy le van butítva annyira, hogy 10 év alatti gyerekek és a komplett hülyék is játszhassák. Ennek megfelelő a közösség színvonala is... -
Morden23 #19 Nem hülyeség.
Lehetne fantázadús segédeszköz-neveket kitalálni, mint például "kecses elf" vagy "ork törzsfőnök". Ez utóbbi csak bátor csajoknak ajánlott.
;-) -
Morden23 #18 Nem érthető, mi?
Melyik a rosszabb? Ha nem mozdulsz ki a lakásból szinte soha, vagy ha cigiszagú a pofád? A cigiszagút inkább elfogadom barátnak, mert azt legalább látom. -
Cypress Hill #17 pontosan 8 millió kocka, ismerek nem egy darab WoWost és mind függö tőle, belebolundolnak, és azért fizessek havi szinten nem kis pénz összeget hogy utána lesoványodjak stb... tiszta szégyen, 8 millióan képesek kiadni érte nem kis pénzt havonta... nem tartom normálisnak. -
Commandante #16 8 milla potenciális guminö / gumifütyi fogyasztó. Lehetne rá nyomni árukapcsolást: WoW elöfizetés grátisz müpuncival és síkosítóval, "úgy sem lesz másra idöd" jeligére. -
Razgon #15 Egyik függőség sem jó. Valószínűleg semmivel sem rosszabb ettől függni, mint dohányozni. Alighanem leszokni is könnyebb. -
Morden23 #14 Ezt én nem tudom, nem vagyok pörfikt MMO-ból.
Mi van, ha jön a jómagyar áramszünet, vagy úgy gondolja a Téonlány, hogy itt az ideje újracsatlakoznom a netemhez?