749
-
Djemba #29 valahol már március 20 van a megjelenésnél
-
bayernes keze és karja elég szépen meg van csinálva,de akárhogy nézem,nem tudom felismerni,h melyik lenne az -.-
talán egy bayernest kéne hívni,ők biztos eltalánák.
egyébként ezen a képen Helguera elég szarul lett megcsinálva,de van még ezen kívül 3 kép,azt nem értem,h a mez hátulján lévő számot és nevet miért nem tudják ugyanazzal a betűtípussal írni,mint amilyen valójában?
fifa 07-ben már az angol csapatoknál,meg nike mezes csapatoknál sikerült összehozni úgy ahogy,meg még egy-két másik márka tipikus betűtípusat -
a két Realos biztos az,de a bayernes bárki lehet -.- -
ugye azt, hogy robi carlos a harmadik, nem gondoltad komonyan -
Grusi #25 Azért mondjuk elfogadnék ilyen gyenge kinézetet pc-n is :) -
cannavaro - salihamidzic - helguera
legalábbis kinézetre úgy tünik,de elég gyengék -
sztem Helguera, mert Diarra lenyúlta tőle a 6-os számot, így ő most 21, csak a gatyójára véletlen 20-ast raktak íébácsiék :|
(nincs 20-as a Realba, csak 21/22/23/24) -
Dexantreal #22 Np, csak gondoltam megpróbálom... Roberto Carlos esetleg a harmadik? :S -
Grusi #21 Makaay és Cannavaro még oké, de ki a rák a harmadik?
(Dexantreal: valahogy ez most úgy igazán nem sikerült viccesre, szorri :)) -
érdekes, hogy szinte felismerhetetlenek a játékosok -
Tiszta gumi feelingjük van az embereknek :) -
Dexantreal #18 Bayernes: Néddmá! Az egy frankó szöszi csaj!
Realos előtérben: Mi, hol, merre? Enyém bázze!
Bayernes: ott, ott te vakegér! Középen a nézők közt!
Realos hátul: középpeen.... háháhá... de mit pattogtok, úgyis enyém a csaj!
... ezen akadt fenn a szemük
.
-
hogy fel van akadva a csávók szeme:DDDDDDDD
-
Dexantreal #16 Jó lenne, ha felkrénék ismét Hajdú B-t és Faragó R-t
. Mindenki, még a Fifa 07 készítő gárda is azt mondta, hogy ilyen jó riporter párost még nem láttak

. Bár lehet, hogy akko még nem nagyon érdekelte akkor a többieket még ez a magyar kommentár dolog, így meglehet, hogy ebben sajnos még angol kommentár nyomul. Pedig nagyon klassz lenne, ha ezentúl minden féle focis géjmbe ott lenne Hajdú B. és Faragó R.
. Meg, ha nem adnák itthon olyan drágán a játékokat, nagyot is szakítanának vele.
-
Djemba #15 ja meg könnyű megnyerni a BL úgy kéne csinálni hgy hosszú legyen az út a bl döntőig ne lehessen lecsalni a mecseket pl minden mecs kb 10 perc lenne alapból,edzőmecsek stb. -
ahogy kuci mondja,nextgen grafot leghamarabb a fifa 08-ban láthatsz,de inkább a 09-ben...
mindenesetre jó ötlet ez a kártyás dolog
a játékot meg nem könnyíteni,hanem nehezíteni kéne -
az a konzolos fórumban van -
én ugy tudom, hogy a 08 vagy a 09 fogja megkapni a nextgen grafikát
-
Djemba #11 majd kiderül márciusban mit alkotott az EA -
Djemba #10 elvileg már tavaly azt mondták új grafikát kap a játék mert kicsit elvan maradva a PES 6-tól -
Djemba #9 gondolom a magyar kommentár kimarad. -
az a baj, hogy ezek x360-as képek, pc-n marad a jó öreg fifa2003 engine... -
rólabőr=rókabőr
-
Djemba #6 egy pár kép -
Djemba #5 -
SeLFisCH #4 2007.01.12. - UEFA Champions League 2006-2007
késő , már megnyitották -
újabb rólabőr by EA 
-
Djemba #2 Az Electronic Arts a minap volt szíves bejelenteni, hogy legújabb játékuk, azaz a UEFA Champions League 2006-2007 hamarabb érkezik mint hinnénk: egészen pontosan március 23-án! Hála az égnek rengeteg finom falatot, akarom mondani infót kaptunk a dátum mellé. Többek között tudjuk, hogy a Bajnokok Ligáját tolhatjuk majd végig - selejtezőtől egészen a döntőig - egy kiválasztott csapattal, a játék pedig grafikai újításon esett át. E mellé természetesen a fejlesztők kisebb-nagyobb finomításokat is végeztek a kezelhetőségen, így valamivel - csöppet sem drasztikusan - egyszerűbb lesz a dolgunk. Kapunk még egy bizonyos Ultimate Team játékmódot, melynek lényege bizonyos kártyák gyűjtögetése. Ezen kártyák segítségével hatással lehetünk az edzőre, a stratégiánkra, a stadionra. Ami ennél is fontosabb, hogy ezek a lapok a neten elcserélhetők, így komoly üzletet csinálhatunk belőle. A készítők azt is elárulták, hogy az online lehetőségek tárháza kibővül, tehát újításokon esett át. Végül pedig lehetőség nyílik majd a klasszikus, régi meccsek újrajátszására. A legújabb UEFA Champion League egyaránt jön PC-re és PS2-re, ahogy PSP-re és Xbox 360-ra is ellátogat. A hab a tortán viszont egyértelműen az alant látható néhány - sajnos csak konzolos - képoriga! -
Djemba #1 Március 23-án jön az EA SPORTS új game!
-új grafika
-online játék komoly átalakításokon ment át