44
  • kankalin89
    de jigsaw meghalt a végén nem??hát elvágták a torkát!
    nem tudom hogy lehet ezt még fokozni!!a 3. nagyon durva lett!!
  • vortel
    Jó durva lett a 3. film, sokkal durvább mint az első kettő, kiváncsian vároma folytatást
  • schrank
    ne zavarjon hogy csontfűrész volt nem vasfűrész
  • Prof William
    A neten évek óta csnálják a belezős trancsírt jópénzért azoknak akik kiadják rá a 15-20 dolcsit. A SAW 1 még nem de a 2 talán de 3 nem más mint azoknak a filmeknek az úgymond moziba vitele.

Persze nagy tanuság + mit meg nem teszel az életedért + mondanivaló de valójában azt nézetik végi az emberrel hogy hal megy egy csapat félemében üvöltő ember olyan helyzetekben, ahol 1% esélyük sincs a túlélésre.

A film nemmás mint egy költséeg Gore videó. Persze a film alapmondanivalját láttam, már sokkal jobban is megvalósítva...
  • 00000000000000
    Jó. Énis tudok egy pár filmben hülyeségeket mondani, hogy mit k****ak el, de áltatlában nem azért ülök be egy filmre, hogy a hibákat keressem, hanem azért, hogy szórakoztasson.
    És erre a Fűrész Trilógia maximálisan képes volt.És lesz
  • BornToBePuli
    az első részt most vetítette vmelyik kereskedelmi tévé

és úgy láttam hogy lakattal volt a lánc "összezárva", tehát szerintem nem a láncnak kellet volna neki esni a fűrésszel. hanem a lakatnak, tapasztalataim szerint elég könnyen el lehet vágni egy lakat pántját.

egyébként ez a film"sorozat" olyan lesz lassan, mint a rémálom az elm utcában
  • SirLord
    kicsit csalódtam hogy senki sincs ugyanazon avéleményen mint én.. szerencsére nem..
    film kissé vontatott volt, végén egy szájbarágos 6 szálas összefüggésekre épülö magyarázat minden momentumra.. az egy végén hulajátszo jigsaw poén is nagyobbat ütött mint aza magyarázat-combo
    csalódtam.. nem kicsit.. sorrend 1-3-2.. de csak az egy jött be..
  • AljasGetto
    Bocsika, a legvégén már tényleg volt pisztolya a srácnak...
  • AljasGetto
    Télleg régen volt, de nem az volt, hogy csak egy lőszer volt nála, a pisztolyt pedig nem érte el, tehát előbb le kellett vágnia lábát, hogyutána el tudja lőni a láncot...
  • CyrSyS
    Bocsika ha ide írok, de a Fűrész I-be van egy bazi nagy baki. Aki látta az jól emlékszik rá, hogy egy teremben vannak 2-en bezárva, mindegyik egy csőhöz láncolva. Kapnak fűrészt de sehogysem tudják a láncot leszedni. JÖn a baki: Ott volt a pisztoly miért nem lötte el a láncot? :DDDDD
  • portable
    igy igaz
    itt a hír
  • NEXUS6
    Bocsesz de nekem ez nem jött be.

Az első részben minden egyes mondatot, minden egyes tettet megfontolt a két (3) szereplő. Eszméletlen feszültség volt benne. És a vért is csak módjával mérték benne.

A másodikban beszereztek valakit a kecskeméti konzervgyárból, szal ott már nem takarékoskodtak a paradicsomlével, de azért még elment.

Itt a film nagyrészében csak hentelés folyik, aztán az utolsó 30 másodpercben szájbarágósan összefoglalják, hogy mi értelme volt (ha addig valakinek nem lenne nyilvánvaló) a szereplők belefulladnak a szokásos őruletes halivúdi sablonosságukba, és a katarzis is valahogy elmaradt. Mint egy gyors kefélés, ejakuláció volt de kielégülés nem történt.
  • zaki
    ÖÖÖÖÖ... Valahol olvastam, hogy Bell papi 5 részre írt alá... Ez igaz? :)

1ébként a tetszési sorrend nálam (is) 1,3,2.
  • portable
    movieweb.com
  • wanek
    Te láttál már vírusos filmet?
  • Cat #29
    a készítők már a harmadik rész forgatókönyvének megírása előtt biztosak lehettek benne, hogy lesz 4 is, szóval tuti gondoltak rá, hogyan folytassák a sztorit.
  • 00000000000000
    Hol olvastad,hogy szerepelni fog benne a Jessica Alba? (aki mellesleg kegyetlen szép)
    :D
  • Tetsuo
    Én szappanoperát csinálnék belőle.. olyan lenne mint a Szomszédok, csak nem annyira idegtépő.
  • lele
    muhahaha... Letölteni??? hol élsz te ember???
  • portable
    elég érdekes a 4. rész szereplöi közül 1
    Saw IV (2007)

Director: David Moreau, Xavier Palud
    Starring: Tobin Bell, Jessica Alba, Goran Visnjic
  • gyuri12
    jó film lehet!!!:D
    megkéne néznem:),de az anyám úgyse engedi,ezért lenne egy kérdésem: honnan lehetne ingyen,és vírusmentesen letölteni?:)
  • NEOreg3
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    azt a bácsit darabokra szakítja egy bomba:)
  • NEOreg3
    Akár egy második trilógiát is ki lehetne hozni ha az előzményeket dolgozná fel (ala Star Wars), de szerintem azt te is belátod, hogy már nem lehet ezt a vonalat folytatni.

Mellesleg nekem ez a rész tetszett a legjobban, lehet azért, mert az eddigiek közül ezt sikerült cenzúrázatlanul megnéznem, na meg a "játékok" is elég ötletesek voltak:)
  • Mike at home
    lesz ebből még sorozat is

nézze akinek ez okoz örömet
  • 00000000000000
    Figy. Én azt mondom ha tartani tudják ugyanúgy a színvonalat mint eddig, és érdekes, izgalmas, csattanós lesz akkor miért ne lehetne 4.ik rész?
    Szerintem a készítők tudják mitől döglik a légy és nem csak visszautalások lesznek az előző részekre.!
  • mikloss
    ahelyett hogy eltakarta volna a muksó a kabátjával a hidegvizes zuhanyt nézte ahogy a csaj megfagy... szép kis gesztus :D :)
  • winnie
    szerintem nem kell félteni a készítőket. ez a foglalkozásuk.
  • creed13
    Szerintem az első rész volt a legjobb, utánna a 3. és a 2. következik.De a 4. részt már túlzásnak érezném.Ráadásul szerintem olyan vége van a filmnek, hogy nagyon bugyuta magyarázatot kellene találni a folytatás megmagyarázására.Ennek a sorozatnak itt kellene véget érnie.Az előzmény megcsinálása megint hülyeség lenne, mert ebben a részben kapunk nagyon sok magyarázatot, a manus előéletéről és Jigsaw-vá válásáról.
  • Blasta
    Ahha, szal a második részben le lehetett vágni, hogy csak játsza a halottat?
    Moziban én nem vettem ezt észre. Na mind1
  • DjDano
    Minden eddiginél durvább és pörgősebb a film, aki nem látta nézze meg :)
  • 00000000000000
    Nem. Nem hal meg. Ha jobban ráközelítesz láthatod hogy egy kicsit még mosolyog is :) Tehát nem halt meg. És Amand még nem vitte tovább a játékait csak a tanítványa volt.
    SPoiler!!!!!

És amint az a 3. részben volt nem volt jó tanítvány, ezért tette próbára Jigsaw, és mivel nem az utóda, tehát megbukott a próbán, megkllett halnia.

SPOILER VÉGE!!
  • gyuri12
    és a kiláncolt bácsival mi lesz?
  • gyuri12
    hehe
  • alph4
    Elsőnek nem segít mivel ő volt a szemtanú aki nem jelent meg a tárgyaláson, amin a fia gyilkosa ellen kellett volna valani. De aztán megpróbálja kiszabadítani, csak addigra megfagy mint a jégkrém :D
  • gyuri12
    A csaj aki kivan kötve ott a fagyaztóbaa,az meghal? és végig ott fog álni? és miért nem segít a fickó,aki ott áll mellette?
  • Blasta
    Namost lehet, hogy én emléxem rosszul, de Jigsaw nem halt meg a második rész végén a kocsiban??? Ezért is vitte tovább a játékait a csaj, nem?
    Régen láttam már, lehet, h valamit elfelejtettem.
  • 00000000000000
    ÉN még múlt héten láttam. Nagyon betett :)
    Szerintem ez a legjobb a trilógia közül bár sokaknak az első a favorite.
    Történet,hangulat,látvány,izgalom,zene.
    94%

Grat.! Várjuk a folytatást!!!
  • Tinman #7
    Nekem ez már túl+1+1+1 undorító... beteg film nem rulz.
  • winnie
    3 részen át haldoklik inkább. nem nagy idő telik el az 1. résztől kezdve. a 4. rész meg adja magát, hogy előzmény legyen
  • schrank
    véresnek tényleg véres de már kicsit erőltetett hogy 3 részen keresztül él és virul egy "halálos" beteg a negyedik részben már beültetik az agyát a robotzsaruba vagy mi ?